Reklama

Reklama

Černý medvěd

Trailer

Obsahy(1)

V odlehlém domě u jezera v Adirondackém pohoří hostí hudebník Gabe (Christopher Abbott) a těhotná bývalá tanečnice Blair (Sarah Gadonová) záhadnou režisérku Allison (Aubrey Plazaová), která hledá inspiraci pro svoji filmovou tvorbu. Všichni tři se ocitnou ve vypočítavé hře chtíče, manipulace a žárlivosti, aniž by věděli, jak moc to zkomplikuje jejich životy; umělecké aspirace ženy, která prochází tvůrčí krizí, stírají hranici mezi autobiografií a imaginárním filmovým scénářem. (Cinemax)

(více)

Diskuze

WincKruspe

WincKruspe (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Ale to by zase Aubrey musela v 1. část filmu hrát tu těhotnou přítelkyni. Její postavu nech, ale v obou půlkách si představ 4 rozdílné hlavní herce, místo 2 (Sarah Gadon, Christopher Abbott). Takhle je to trochu matoucí.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

WincKruspe

už je to síce pár mesiacov, odkedy som film videl, ale nebolo to skorej tak, že prvá “polka” je film čo točili a druhá film o jeho natáčaní, kde sa snažia hlavnú herečku čo najviac zdeptať aby podala čo najuveritelnejší výkon, až jej jebne a uverí, že je v tom filme?

na příspěvěk reagoval WincKruspe

WincKruspe

WincKruspe (hodnocení, recenze)

Jeansoul

Film má 2 části, které spolu úplně nesouvisí. V 1. části je postava Aubrey narušitelka vztahu, ve 2. zase naopak. Jak to chápu, tak je to jeden příběh ze dvou pohledů. A kdybych v tom měl hledat skutečný příběh. Tak postava Aubrey je zřejmě spisovatelka, která se vrátila na chatu, kde píše knihu o tom co se jí skutečně stalo a o čem je pak zbytek filmu. A pokud by ten film měl mít nějakou návaznost, tak by se prvně stala 2. část filmu a pak 1., ale s jinými herci, aby to tak nemátlo.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

FogDaRipper

FogDaRipper (hodnocení, recenze)

Herecké výkony dosť dobré a prvý part mal moju pozornosť, ale potom to bolo už moc na moju gebulu.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Kurňa ta Aubrey Plaza jede! 

Aubrey Plaza v plavkách, nahá , sex , ukázala (.Y.) , Zadek

Celková doba sexystických scény 22min. 41sek. ! :D

Ufff..

Reklama

Reklama