Reklama

Reklama

Příští módní trend

(pořad)
  • USA Next in Fashion
Reality-TV / Talk-show / Soutěžní
USA, 2020, 47–56 min

Účinkují:

Tan France (moderátor), Alexa Chung (moderátor), Janelle Gray, Donatella Versace, Emma Chamberlain
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talentovaní návrháři z celého světa soutěží o 250 000 dolarů a šanci udělat si jméno ve světě módy. (Netflix)

Recenze (10)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je úplně skvělý. Miluju tyhle soutěže. Tyhle soutěže totiž ještě mají smysl a hrozně mě bavilo sledovat ty nádherné modely a fandit zdejším účastníkům. Škoda jen, že moderátoři nebyli tak sympatičtí a tak strašně rychle to uteklo. Prosím další sérii!! ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Tan mi sice v Queer týmu nebyl moc sympatický, ale neodolal jsem, když to ženský v rodině probíraly. Navíc jsem si vzpomněl, že mě bavila 1. série Project Runway. Ve srovnání stejné plusy a ještě úchvatnější vítězná kolekce. Soupeření tentokrát daleko méně vyhrocené. A to tam snad nebyl návrhář heterák. A hlavně ženský neměly svoji Wendy; ta, co jí byla nejblíž, se nejvíc rozčílila kvůli časovému presu a že ji nutí, aby poslala na molo nedodělek a tím ji kazí pověst. Zajímavá byla i situace, kdy se porotci nedokázali dohodnout na tom, koho ten díl vyřadí. Ale celkově to nebylo tak napínavé. A přehlídky byly na komorní studio zbytečně bombastické a s necitlivě výrazným pozadím. // 68% ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbí ten nápad, provedení trochu vázne. Prostě na mě je to někdy zbytečně natahované a americky sentimentální. Naštěstí Netflix je fajn v tom, že si můžete hupsnout až na ty části, které vás zajímají. ()

Hexa 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelný, co jsou schopni za tak krátký čas vymyslet a ušít. Bohužel musím ubrat 2 hvězdy a to kvůli vyřazování. V jednom díle totiž nevyhodili ty nejhorší (a výjimečně o tom nebylo pochyb), protože jsou prostě výraznější soutěžící. A tak museli jít ti, co si to nezasloužili. Tak mě to naštvalo, že jsem se na chvíli i přestala koukat, ale zvědavost zvítězila. Bez tohohle škraloupu by to bylo téměř bez chyby. ()

eliskakoz 

všechny recenze uživatele

Jakožto obrovský milovník módy a obecně fashion designu je tato show pro mě jako splněný sen. Moderátoři jsou úžasní, je to nádherně natočené, nemám tomu co vytknout. ()

Lesazrk 

všechny recenze uživatele

Séria o tom, ako vyhrávajú vždy tie najškaredšie a najmenej-nositeľné výtvory, za ktoré by vás v realite šikanovali. ()

fernandez 

všechny recenze uživatele

Levná kopie Project Runway, challenges jsou bez nápadu, rozdělení do týmů akorát brzdí kreativitu, zbytečně moc času se kecá o ničem a módě a návrhům se moc prostoru nedostane. Editoval to někdo asi na drogách, každou sekundu je střih na jinej záběr, neni šance si věci v záběru pořádně prohlídnout. Alexa a Tan jsou fajn moderátoři, ale chybí tomu postava mentora, jako byl Tim Gunn. Jediný, co se povedlo, byl casting soutěžících. ()

Sadi 

všechny recenze uživatele

tohle jsem si neskutečně užila, skvělý tým soutěžících. ale přijde mi, že by se v něčem mohli přiučit od toho, jak byl produkovaný glow up, měli by tam nejenom být moderátoři, ale i mentor, co nejenomže mezi nimi chodí, ale mluví s nimi i o tom proč a jak. na rozdíl od glow upu jsou tohle zase profesionálové, spíš by bylo fajn nahlédnout do tajů jejich kreativního myšlení. snad bude druhá série. ()

TynTynka 

všechny recenze uživatele

Studovala jsem návrhářství, takže mě tahle soutěž hned chytila. Sice je to klasická americká soutěž, ale ráda jsem se podívala na výsledné modely. Je neuvěřitelné, co dokážou lidi vytvořit za pár hodin. Moderátoři mi však nebyli moc sympatičtí. ()

Reklama

Reklama