Reklama

Reklama

Pracující dívky

  • Francie Filles de joie
Trailer

Obsahy(1)

Axelle, Dominique a Conso mají jedno společné tajemství - vedou dvojí život. Setkávají se každé ráno na parkovišti, aby společně dojížděly za prací na druhé straně hranice. V belgickém bordelu se promění v Athénu, Kirké a Héru. Vydělávají si na živobytí jako prostitutky, aby ve Francii zajistily sobě a svým rodinám slušný život. Dámy poskytující rozkoš, hrdinky všedního dne - každá z žen bojuje za svou rodinu i vlastní důstojnost. Pokud se však jedna z nich ocitne v ohrožení života, musí spojit síly, aby překonaly nepřízeň osudu. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Príjemný mix humoru, trochy napätia a melanchólie každodenného života. Dobre mi to padlo. Poznáte tú frázu, ktorá kamarátka je najlepšia? Toto je film o troch najlepších kamarátkach. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Portret tri zen a jejich charakterovy oblouk. Jsou to obycejne zeny s rodinami, problemy a sny, ktere se stali prostitutkami, aby si vydelali slusne penize. Mohlo to byt obycejne a predvidatelne socialni drama, ale je to portret zen, ktere maji kuraz. "Znam vas lepe nez vlastni zenu, bylo by nam spolu dobre. Pomuzete mi z vany?" rika seniorsky klient jedne z nich. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý mal vďaka svojej téme obrovský potenciál, avšak podľa mňa zostal viacmenej nevyužitý. Trojica zaujímavých žien s tromi životnými osudmi, ktoré žijú vo svojich tajných identitách "neviestok" v bordeli, aby sa dokázali vôbec uživiť a potiahnuť svoje rodiny. Vôbec som ich neodsudzoval, skôr mi ich bolo ľúto... Dejová línia však zostala ďaleko za potenciálom a celé mi to prišlo také nevýrazné, bez zásadných zlomov v deji. Možno to bol zámer, ale s takýmto námetom sa dalo spraviť určite niečo viac. Každopádne, človek sa určite pri sledovaní nenudil a na hranicu priemeru to jednoznačne dosiahlo... Len škoda, že nie aj vyššie. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

já jsem ty tři ženy nebrala jako ztracené existence.Zoufalky ,které dvě chtěly uživit rodiny ve kterých nefungoval muž.Třetí nemohla najít slušnou práci kde by se posunula dál, než finito se štětkou na WC v ruce.Takových příběhů je spousta i v reálu v kapitalismu ()

Reklama

Reklama