Reklama

Reklama

Laskominy

(pořad)
  • Velká Británie Crazy Delicious
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV
Velká Británie, 2020

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážní amatérští kuchaři připravují vlastní verze klasických jídel a nápadité hostiny pro bohy jídla, aby právě jim připadlo zlaté jablko pro vítěze. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Bizár. Jakože fakt bizár. Neuvěřitelná výprava připomínající studiové pohádky komunistické Československé televize na steroidech, která má evokovat dojem rajské zahrady, jíž kralují porotci - kulinární bohové, a to doslova. A víte co? Nakonec tomu ty čtyři kousky dám, protože jako taková comfort soutěž hladící po srsti to funguje. ()

fernandez 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu koncept. Pořad se snaží vypadat, jako že úkol se soutěžící dozvídají až na place a ingredince si musí sami sesbírat v "magické zahradě". Zároveň je naprosto zřejmé, že soutěžící mají jak recept, tak ingredince připravené dopředu a jen se tváří překvapeně na kameru. Nechybí ani klasika dramatických prostřihů, jak soutěžící recept jakože dodělávají do poslední sekundy a absolutně nestíhají, přitom jakmile skončí limit, je vše v pohodě nachystané. Bez tohohle oblbování a křečovitých řečí poroty by byl pořad na dvě hvězdičky víc. "Houby můžete grilovat, péct, smažit na pánvi." wow nepovídej. ()

Reklama

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Je to jako každý jiný pořád o vaření, ale v luxusním Karlík a čokoládovnovém prostředí. Ta žratelná zahrada, kde asi rostou i steaky, je na tom nejlepší! ()

Reklama

Reklama