Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Indy přijde o práci a opustí ho přítelkyně. Aby utáhl nájem, musí si najít spolubydlícího. Dá si však záležet, aby spojil příjemné s užitečným a našel si k sobě do bytu někoho, kdo mu bude nejen pomáhat s nájmem. Z adeptů si nakonec vybere krásnou a sympatickou holku, ze které by se mohla vyklubat nejen příjemná spolubydlící, ale taky fajn kámoška a možná i něco víc. Nicméně se nadále snaží přemluvit svoji bejvalku k tomu, aby se vrátila a dala mu ještě jednu šanci. Ta však nechce o návratu slyšet a jediný důvod, proč přijde k Indymu naposledy domů, je ten, že si tam něco zapomněla. Seznamuje se s Indyho spolubydlící Ámou a zdá se, že si holky rozumí. Indy vycítí příležitost zaskórovat hned dvakrát, ale nakonec je to debakl. Z Ámy se vyklube lesbička, která svede Indyho bejvalku. Indy bohužel ostrouhá. (TV Prima Cool)

(více)

Recenze (9)

filmsim 

všechny recenze uživatele

Největším problémem seriálu jsou nezajímavé postavy, nudné dialogy a nepřesvědčivé herecké výkony v epizodních rolích. I přes umírněnou stopáž necelé půl hodiny mě seriál v několika momentech nudil a místy až rozčiloval amatérstvím, které se před kamerou odehrávalo. Ústřední herecké obsazení je na tom naštěstí o poznání lépe, ale problémem je nezábavný scénář, který v pilotní epizodě nepřinesl téměř žádné vtipné momenty a vypointované dialogy. Jedinou komediální záchranou zbyl mozek v podání Igora Chmely, jehož pár scének vyvolalo střídmé pousmání. A to je bez debat na komediální seriál málo.I přes nevytěžený koncept mozku a prozatím nezábavné dialogy i příběhové linky mám po prvním dílu dojem, že by se v nadcházejících dílech mohl seriál zlepšit. Ne, že by se z něj mohla rázem stát komediální bomba, na kterou se bude za pár let vzpomínat, avšak alespoň průměrný komediální seriál s několika vydařenými scénkami by se z toho ještě vyklubat mohl. 3/10 Mé kompletní první dojmy najdete na webu Fadíme Seriálům. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Kozy v tílku má Motlová úžasný. Jinak je to teda takový trapný pokus o komedii. Alespoň myslím :) nechápu pohnutky Igora v tom hrát. Nouzí nejspíš netrpí, když Partička celkem obstojně šlape ... ()

Yokolobuna odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není vtipné, bohužel ani trapně vtipné, pouze bizarně trapné. První díl působí jak z dílny studentů filmařiny bez špetky talentu či vkusu. Perfektní lajdáky Mottlové to vážně nespasí. ()

j.O.k.E.r. odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju opravdové televizní dno. Tvůrcům asi někdo zapoměl říct že komedie by měla být alespoň trochu vtipná. Přitom taková Čtvrtá hvězda nebo Most ukázali že Češi umí natočit zábavné seriály. Nu což. Odpad! ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl co to je? To se zas (jako v případě Úplně debilních zpráv) sešla banda feťáků, od dealerů sehnali prachy a sesmolili tenhle vejmrd. A jestli si Prima myslí, že tohle je to pravý pro týnejdžry, tak potěš koště co znich vyroste, když budou čumět na takovýhle sračky! Sledování dalších epizod je ztráta času, to si pudu radši zaběhat nebo zmlátit souseda. ()

Clara odpad!

všechny recenze uživatele

Probůh, co to je? Takovej super nápad a výsledek není ani trochu vtipnej. Ani když se na to podívám ze všech úhlů, který jsem schopná mít, tak to není vtipný. Herci se tu ztrapnujou, naprostý dno. To už se víc pobavíme u Uplne debilnich zprav. Než koukat na toto, tak si radši sednu naproti zdi a najdu tam lepší nápady. ()

eMejla odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvýraznějším prvkem seriálu jsou, očividně, kozy Barbory Mottlové. Samy o sobě, ale celý seriál neutáhnou. Je to trapné, nevtipné a nudné. ()

Reklama

Reklama