Reklama

Reklama

Po hlavě

(seriál)
všechny plakáty
TV spot

Epizody(10)

Obsahy(1)

Mladý ale ne moc perspektivní Indy (Petr Buchta) je fakt smolař. Jak jinak by se mu „poštěstilo” přijít prakticky v tu samou chvíli o práci i o holku? Jediné, co mu zbývá, jsou skvělé nápady. Ty se rodí v hypermoderním řídícím centru, kde operuje Indyho mozek (Igor Chmela). Indy svému mozku pozorně naslouchá, ale ne vždycky poslechne, co mu radí. A mezitím kolem propuká chaos. Věci zřídka dopadnou, tak jak si Indy představuje, i když si je pečlivě naplánuje. Jako když potřebuje spolubydlící, aby po vyhazovu utáhl byt. Rozhodne se spojit příjemné s užitečným a nastěhuje k sobě krásnou a sympatickou Evu (Barbora Mottlová). Myslí si, že spojil příjemné s užitečným a že z příjemné nové spolubydlící by se mohla vyklubat taky fajn kámoška a možná ještě něco víc… jenže zase se plete! Indymu nepomáhá jeho mozek, ani kamarád Viktor (Filip Kaňkovský). A postupně zjišťuje, že navzdory neštěstí v lásce okolností nepřejí jeho štěstí v hazardních hrách, trpí syndromem vyhoření a krizí sexuální identity, riskuje rande naslepo, zaplete se s transvestitou a zažije ještě hodině dalších zábavně trapných příhod - a hlavně nehod. (TV Prima Cool)

(více)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (2)

Po hlavě (2020) 

Po hlavě je prvním vlastním domácím příspěvkem stanice Prima Cool, zaměřené na alternativní publikum. V tomto dílku stejně jakou podobných prvotin zvítězila forma nad obsahem. Trochu mi to připomíná Partičku a asi se to snažilo neúspěšně podobat Teorii velkého třesku. Více jsem se bavil , když byl na scéně mozek hrdiny , než on sám. ()

Skrytá identita (2020) (E04) 

Hrdina patří do kategorie tzv. „české vlny chcípáků“, tedy mimoňů a ztracenců. Zde hrdina přišel o přítelkyni, práci, ještě v tomto dílu si naříká a lituje se. K tomu se zajímá jen o bar, na kterém pracuje a sex. Vtip v sitkomových scénách se dlouho připravuje a protahuje. Pobavil mě výraz „nedělej Margitu“. ()

Reklama

Reklama