Reklama

Reklama

Život barmana Mila je jeden nekonečný mejdan. Užívá si pařby, zábavu, kámoše, holky, každý večer jen v trochu jiném pořadí. Milo žije v noci a hodně dlouho na plný plyn. Občas, když náhodou zahlédne obyčejný život, který vedou lidé přes den, ho napadne, jestli už není na čase trochu přibrzdit. A pak to přijde. Zamiluje se. Shodou mnoha náhod potká Sunny, ženu svého života, a dokonce se mu povede ji pozvat na rande. Při prvním setkání zapůsobil a teď má jeden večer, aby se i ona zamilovala a neodjela za prací až do Ameriky. Ale kromě toho, že má šanci změnit svůj život a získat ženu snů, má Milo taky kámoše Renza. Bezstarostného, nezodpovědného chaotika. A tak přesně v momentu, kdy se důležitá romantická schůzka začne zatraceně dobře vyvíjet, objeví se kamarád Renzo a celý večer nabere úplně jiný směr. Divoký, nečekaný, plný ostrých zatáček a nárazů. Renzo má v patách partu gangsterů a strhne Mila i Sunny na zběsilou jízdu nočním městem plnou šílených momentů. Vznikající láska Mila a Sunny se i přes to všechno zdá být neotřesitelná, oba ale musí tohle rande nejdřív přežít. A zapomenout na chvíle v kostýmech elfů a na další věci. Berlín ještě nikdy nebyl tak zábavný. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (58)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Německá odpověď na Noční hru, která mi však svým humorem a příběhem sedla o trochu méně než její americký protějšek. M'Barek a Lau si po výtečných Téměř dokonalých tajemstvích střihli tentokrát komedii se špetkou gangsterské akce a spontánní romantiky, u které jsem se sice vyloženě neválel smíchy - byť mě sekvence s herním večerem vskutku pobavila - ale i tak se jednalo o sympatickou oddychovku, kterou snad jen trochu zhyzdil (na můj vkus) odfláknutý konec gangsterské linie. P.S. Bacha na asijské jídlo a koktejlová paraplíčka! ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $14,308,789 ▐   Tuším že každý sa len predháňa či natočí väčšiu praštenú pitomosť, Nemci tiež nezaháľajú. /40%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Elyas M'Barek je zárukou kvality na poli Německých komedií a ikdyž Fakjů pane učiteli zůstane jeho největším hitem, povedlo se i tohle. Sympatické postavy, fajn zápletka, místy nečekaně napínavé, finále přineslo jeden slušný zvrat a po stránce humoru to sice není taková nálož, že bych se válel smíchy na zemi, ale je na úrovni a vrcholem je nejspíš scéna ala game night, kde sjetí geekové hrají dračí doupě :D Velmi zábavné, sympatické i přítomná romantika je víc než fajn. 8/10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Doktor říkal, že mi nemáš nějakou dobu strkat jazyk do oka." Na tahy už dávno nechodím, ale to asi není jedinej důvod, proč jsem se nebavil. Ten nejzásadnější je Renzo. Takovýho kreténa, a to výjimečně nemyslím v dobrým, bych do svý blízkosti nikdy nepustil. Pokud by se tam přesto nějak vetřel, tak bych ho mafiánům prodal na orgány. Tak to bylo zlý. Na druhou stranu mezi piráty Milem a Sunny to celkem zajiskřilo a vítězství trpaslíků taky stálo za to. Mimo to mě zaujalo už jen užívání slova suboptimální, který jsem nikdy v životě neslyšel a tady mě přepadlo hned dvakrát. Ještě jednou a podívám se do slovníku. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další super komedie, aneb pan Fak jú učitel již pro mne představuje jistou záruku kvality. Ačkoli to na první pohled působí spíše jednoduše, přeci to má všechny důležité aspekty, které dobrý film potřebuje. V prvé řadě je to dostatečně poutavé i zajímavé. Dále pak projdou hlavní postavy velmi sympatickým vývojem, přičemž jejich sblížení působí velice přirozeně. K tomu humor funguje takřka bezchybně a hlavně jsem na bláznivou jízdu podobného typu naladěn prakticky kdykoli. Na konec nemám téměř, co bych mohl vytýkat. 72% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Odvěcí kámoši Milo (Elyas M´Barek) a Renzo (Frederick Lau) táhnou za všech okolností vždy za jeden provaz. Tak nějak chtějí seknout s prací barmanů a zatouží otevřít si konečně vlastní podnik. Sílu jejich dlouhověkého přátelství prověří jednoho dne nepředstavitelný malér, do kterého spadne Renzo, když chce pomocí nelegálního výdělku realizovat jejich společný sen o podnikání. Poté, co svěřená zásilka drog nenadále zmizí a nedorazí na místo určení, mají rázem v zádech ruskou drogovou mafii a zločinecký gang. A noční Berlín zažije s nimi bláznivé dostihy. A nesmím opomenout, že Milo má na sobotní večer domluvené osudové rande. Sličná Sunny (Palina Rojinski) vyznává přísnou monogamii, což nebyl případ její poslední známosti, takže nepromiskuitní Němec s arabsko-italskou vizáží má dvířka do jejího klína otevřené dokořán. Největší slabinu představuje skutečnost, že většina situací má velký náběh i potenciál být co možná třeskutě nejvtipnější, jenže se tak děje málokdy. To ale neznamená, že film trpí nezábavností. Má to sice vlažné proluky, začátek je takový celkem roztahaný až utahaný, od 45 minuty se ale děj začne stupňovat a nabírat na spádovosti. A dostaví se i jeden malinký závěrečný zvrat. Spolehlivě zábavný tandem M´Barek a Lau přibral do své stíhací jízdy sympatickou Palinu Rojinski, která dodala romantické rozpětí. A občasné vtipe vylez skutečně po čase začne v přiměřeném měřítku fungovat. Rezignovalo se na fekální a přisprostlý humor, prostor dostávají povětšinou poněkud infantilní vtípky, ovšem jejich komické podání je zdárné. Režisér Simon Verhoeven od posledně razantně změnil žánr, a neudělal žádný velký komediální přešlap. Smíchy sice nezemřete, dobrá nálada po tomto kousku dramaticky neklesne. 8/10 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Elyas mě snad nikdy nezklame. Film je super, člověk se rozhodně nenudí a pěkně to jede až do konce. Němci ty komedie vážně umí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná romantická komédia, sympatická ústredná dvojica a vtipy, ktoré vyšli a hlavne nemuseli ísť za čiaru. To naozaj vítam a film sa dá jednoducho označiť za ľahkú pohodovku stráviteľnú pre každého. Inak mi bolo čudné, kde zohnali takú fešnú Nemku a ono tajomstvo bolo hneď odhalené - Palina Rojinski, narodená v Sovietskom zväze. Tak u tých Sovietov predsa len niečo dobré mali. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Šikovný Elyas M'Barek ve slušné lovestory říznuté trochou akce a komediálním podtónem, od kterého bychom mohli dostat sice trochu více, ale na solidní průměr film i tak dosahuje. Celý tenhle nápad je sympatický, utíkání před gangstery společně s fajn postavami dává skvělý základ a být film ještě o něco zábavnější co se týká humoru, šel bych s hodnocením výše, ale naneštěstí se mi zdá, že se tady s hláškama i všeobecnou srandou tak trochu šetří a jede se spíš na vlně soustředící se na buddy styl sázející na hlavní postavy než na nahláškovanou jízdu. Ale deskoherní klub nerdů na fetu mě teda dostal do kolen. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jemná zábava, plno problémů a trocha lásky a vznikne hodně slušná podívaná. Příjemně sem se bavil u skvělých herců. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ještě koukatelná kravina, která je spíš trapná než vtipná, nicméně za scénu z herního večera a useknutého prstu musím jednu hvězdu přihodit. :) Škoda, že stejně absurdní nebyl i zbytek filmu. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Scénárista a režisér si vypůjčil herce z komediálních pecek kolegy Boreho Dagtekina, ale Nightlife nemá tak rychlé tempo, originální nápady a nahuštěnost hlášek jako obvyklé hity s Elyasem M´Barekem v čele. Na největší kinohit rok v německých kinech má taky velmi nezajímavou obrazovou stránku. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Také lepšie 3*. Dobre som sa nasmiala. Niekedy si človek jednoducho potrebuje pozrieť nejakú bláznivú komédiu. Mohla to byť super romantická komédia, no trošku ju pokazili tou akože thrillerovou vsuvkou. Ale aj tak dobre. Keď sympatický Elyas M'Barek sedel na tom strome a telefonoval so Sunny a rozprával jej, že je v lese a musí byť potichu, to bola pre mňa najvtipnejšia scénka filmu!!! Celý čas som bola napätá, či to dôležité rande stihne včas :-). A inak, pekná herečka. A Berlín mám rada. Manželovi sa síce film nepáčil a zaspal, ale ja tých dvoch hodín rozhodne neľutujem. A tak trochu sa mi aj zacnelo za nočným životom. 70%. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Takovej Kamarád do deště 3. Sice sem film čekal ještě o kus bláznivější, ale i přes to je to solidní kousek. 60%. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Na tuhle bláznivou komedii mě nalákal Elyas M'Barek, pro kterého mám tak trochu slabost. Ovšem bavil mě tady i Frederick Lau coby hlavní strůjce převážné většiny průšvihů... Nejde sice o kdovíjak duchaplnou a sofistikovanou zábavu, ale když přihlédnu k povedenému soundtracku, tak jako nenáročná oddechovka to docela funguje. (55%) ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

No teda žádnej oheň, ani Barek to moc nevytrhl. Stupidní postava Renza to poslala do škatulky průměrných, trapných komedií se Sandlerem. Trochu tomu dal šťávu super soundtrack. Ale jinak dost zklamání. Verhoeven teda neměl vůbec svůj den. A to jsem se na to těšila, snad to příště bude lepší. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

No toto bola komédia jak kokot. Ani raz som sa nezasmial, skôr som na to kukal s nechápavým výrazom, že čo kurva zase natočili? Ani vtipné, ani nápadité, ani prestrelené, také nijaké. A už keď aj oni musia točiť filmy so zastúpením všetkých a s drogami, niečo je zle. Toto bol krok vedľa. 1 z 5 ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Docela obstojná komedie, která místy funguje skvěle, místy vůbec. Příběh jakž takž originální a hlavní postavy umí bavit, ale konec vyznívá trochu do ztracena. ()

Reklama

Reklama