Reklama

Reklama

Život barmana Mila je jeden nekonečný mejdan. Užívá si pařby, zábavu, kámoše, holky, každý večer jen v trochu jiném pořadí. Milo žije v noci a hodně dlouho na plný plyn. Občas, když náhodou zahlédne obyčejný život, který vedou lidé přes den, ho napadne, jestli už není na čase trochu přibrzdit. A pak to přijde. Zamiluje se. Shodou mnoha náhod potká Sunny, ženu svého života, a dokonce se mu povede ji pozvat na rande. Při prvním setkání zapůsobil a teď má jeden večer, aby se i ona zamilovala a neodjela za prací až do Ameriky. Ale kromě toho, že má šanci změnit svůj život a získat ženu snů, má Milo taky kámoše Renza. Bezstarostného, nezodpovědného chaotika. A tak přesně v momentu, kdy se důležitá romantická schůzka začne zatraceně dobře vyvíjet, objeví se kamarád Renzo a celý večer nabere úplně jiný směr. Divoký, nečekaný, plný ostrých zatáček a nárazů. Renzo má v patách partu gangsterů a strhne Mila i Sunny na zběsilou jízdu nočním městem plnou šílených momentů. Vznikající láska Mila a Sunny se i přes to všechno zdá být neotřesitelná, oba ale musí tohle rande nejdřív přežít. A zapomenout na chvíle v kostýmech elfů a na další věci. Berlín ještě nikdy nebyl tak zábavný. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Elyas M'Barek je zárukou kvality na poli Německých komedií a ikdyž Fakjů pane učiteli zůstane jeho největším hitem, povedlo se i tohle. Sympatické postavy, fajn zápletka, místy nečekaně napínavé, finále přineslo jeden slušný zvrat a po stránce humoru to sice není taková nálož, že bych se válel smíchy na zemi, ale je na úrovni a vrcholem je nejspíš scéna ala game night, kde sjetí geekové hrají dračí doupě :D Velmi zábavné, sympatické i přítomná romantika je víc než fajn. 8/10. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ja tieto pohodové komédie mám veľmi rád, a nevadí mi, ani keď sú jemne romantické. Ústredná dvojka, teda trojka výborná. Elyasa som si v poslednej dobe obľúbil, no a Palina je riadna kočka, do toho vtipný Frederick za mňa palec hore. Príbeh je svižný a popravde by som si kludne ešte 10-20 minút dal. Nesmial som sa tak veľmi ako som si predstavoval ale to je asi jediný detail. Skoro 2 hodinky mi ušli ako nič a ja dávam 4* a teším sa na ďalšie podobné filmy. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Sliboval jsem si něco ve stylu Fakjů pane učiteli, o to větším zklamáním pro mě Nightlife byl. Komedie má sice vcelku sympatické obsazení, v pohodě zápletku a nějaký ten vtip, většinu času je však děsně nudná, humoru je zoufale málo, některé scény, včetně závěru, jsou šíleně odfláknuté, vůbec mě neoslovila ani hudba. Čekal jsem mnohem větší porci vtipů a humorných situací, tahle zbytečně dlouhá nuda s několika povedenými scénami je tak akorát na jedno shlédnutí. Věřím tomu, že někdo se u toho určitě solidně pobaví, raději ale nic světoborného nečekejte. 4/10. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Pan němec/tunisan a jeho neuvěřitelně otravný a neschopný kámoš. Německé filmy nějak nesleduju, žjišťuju, že jsou humorem tak napůl cesty k Francouzským, což může být docela problém. Ale tohle zas tak špatné nebylo. Upřímně neurazilo, nenadchlo a vcelku pobavilo. A Palina Rojinski výstřihem určitě zaujala. ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

"Ich bin ein Fitness Trainer."  Nemci to proste vedia roztočiť. Myslel som si, že to bude blbosť, ale z kina som odišiel príjemne prekvapený. Áno je to trochu blbostička, ale má to dobrých hercov, sympatické postavy, dosť pekný vizuál a mňa to proste bavilo. Dej je síce trošku hlupučký, ale dokázal ma fakt pobaviť a ja som pukal smiechom. Dabing ma nezabil, ale viac by som to ocenil v originále. Odporúčam každému, kto si chce oddýchnuť pri fajn  filme. 7/10 (Videné v kine) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • S kasovým výsledkom takmer 3,2 milióna eur počas prvého premietacieho víkendu sa film stal najpredávanejším titulom v rámci nemeckej kinematografie. (Arsenal83)
  • Väčšina natáčania sa odohrávala na pôvodných miestach v Berlíne. Natáčanie sa uskutočnilo medzi 18. júnom a 8. augustom 2019. (Arsenal83)
  • Po 3 týždňoch predal film v kinách už viac ako milión lístkov, keď odrazu boli všetky kiná kvôli lockdownu zatvorené. (Arsenal83)

Reklama

Reklama