Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejznámější a největší kuchařská soutěž MasterChef se vrací! Přísní a nekompromisní šéfkuchaři, Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář vybírají ty nejlepší amatérské kuchaře Česka, kteří budou bojovat o titul MasterChef a půl milionu korun. (TV Nova)

Recenze (65)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem jen pár dílů, ale když třeba porce na talíři vypadá jak ho.vno od holuba a páni porotci se můžou zvencnout, jak dokonale je to nazdobený talíř a že by to hned dali do nějaké restaurace s michelinskou hvězdou... tak si říkám, ještě že nejsem bohatý snob a nemám potřebu utrácet za podobné miniatury tisíce. Btw, moje žena dělala v řeznictví a říkala, že ty nejluxusnější restaurace berou to nejpodřadnější maso, aby ušetřily a vydělaly... Zpět k pořadu - často jsem kroutil hlavou, proč tenhle/tahle postoupil/a a tenhle/tahle ne, soudě podle zmatků, nejistoty, vzhledu jídla. Ty chutě porotcům věřit můžeme, ale nemusíme - stejně jako vůně jsou chutě televizí nepřenosné. Každopádně mne to utvrdilo v tom, že podobně jako v americkém Chopped jde o předem domluvené a sjednané akce a výhry, ne o skutečný um. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Pořad jako takovej to není špatný, zakoupená zahraniční licence je jasná a je to v pořádku. O porotcích taky nemůžu říct žádný křivý slovo - všichni tři špičkoví séfkuchaři, kteří umí a kteří sami vedou jedny z nejlepších restaurací u nás. Problém je, jakej koncept se v průběhu soutěže pokusila Nova nastolit. A to udržet tam za každou cenu tu pizdu... ehm, teda Pavlínu (sorry, ale vyletělo to ze mě úplně automaticky), která snad 6x uvařila úplně na hovno, přesto ale postoupila dál kvůli své kontroverzní a naprosto nesnesitelné povaze, aby si pořad držel sledovanost. Protože když tam diváky někdo naprosto vytáčí, všichni čekají na ten moment, kdy už konečně vypadne. A to považuju za ohromnej problém, kterej celej pořad vlastně úplně pokazil, protože jiní (lepší!) soutěžící na úkor toho vypadli. ()

Reklama

Hexa odpad!

všechny recenze uživatele

Radši by měli pustit originál s titulky. Bude to mít samé výhody. Lidi uvidí kvalitní Masterchef a ne tuhle, ani ne dobrou, kopii + uvidí zajímavá jídla + se naučí trochu anglicky. Masterchef miluju, viděla jsem všechny díly, ale tohle nemůžu vystát ani 10 minut (takže hodnotím jeden díl + plus pár minut nějakého jiného). Nevím, co mi vadí víc. Příšerná huhlající, nesympatická porota, co se na ně dívá z vrchu, nezajímavý soutěžící, z čehož vyplívají i nudná a nezajímavá jídla, nebo ten "dramatický" scénář. Asi celek. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MasterChef Česko 3 zklamal! Čekal jsem, že se čtvrtá řada posune někam víc, místo toho se z toho stala ještě větší sračka. Trojka porotců opět s nesympatickým Forejtem (i když tentokrát mě už tolik nesral jak minule) – několik zajímavých dílů (viz vaření venku pro záchranáře a hasiče - úsměvné bylo poznávaní a vaření z hřibů a hub), spousta podivných rozhodnutí poroty, protěžovaná a hlavně totálně vymaštěná Pavlína Lubojatzky (která je snad musela vojet všechny, jinak nechápu, jak se mohla dostat tak daleko, když takový Pepa, Ivka, Pavel byli jasně lepší v mnoha ohledech, co se nejen vaření týče…). Gratuluji Romanovi, že vyhrál a tu krávu porazil, i když i ON nepatřil mezi nejlepší soutěžící a minimálně ve dvou případech měl vypadnout v daném kole ON… ()

Dudek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela v pohodě, pokud pominu šíleně vlezlý hudební doprovod, tak s touhle řadou asi moc problémů nemám. Trio porotců stejně jako minule povedené, a dobře se doplňující a velmi dobrá je i sorta soutěžících. U některých je sice s podivem, jak dlouho se dokázali udržet, ale nakonec je to soutěž, kde každý díl začíná s čistým štítem. Od prvního dílu jsem byl přesvědčen, že vyhraje Pavlína, protože měla velmi výrazný winner edit... Tedy žádný jiný hráč nedostával tolik prostoru co ona. Nakonec se ale i tenhle nepoměr povedl tvůrcům potlačit. Chápu to, Pavlína je vděčným soutěžícím. Výrazná osobnost, často na můj vkus příliš expresivní, ale jinak v pohodě. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Ve finálovém díle ze dne 3. 11. 2020 měl na ruce porotce Přemek Forejt hodinky české značky PRIM a konkrétně model Prim Orlík 38. (TheSlezy)

Reklama

Reklama