Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejznámější a největší kuchařská soutěž MasterChef se vrací! Přísní a nekompromisní šéfkuchaři, Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář vybírají ty nejlepší amatérské kuchaře Česka, kteří budou bojovat o titul MasterChef a půl milionu korun. (TV Nova)

Recenze (65)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Středa - je ho tam třeba...Kašpárka. Není až tak malých rozměrů, na šířku má dost. Takže ty známé a optimisticky znějící poučky, že i s malým kašpárkem lze úspěšně absolvovat divadelní prkna, jsou pravdivé. Divadlo to fakt je. Takže mezi šprušle solidně zapadne. Zadané divačky mají u tv obrazovek vyhrazené středeční večery, kdy jejich milenci marně čekají u kuchyňských linek na bujaré číslo, kde už mezitím vystydla navařená středeční večeře, neboť se jejich drahé polovičky nejsou schopné odtrhnout od soutěžního klání. Napínavého a strhujícího na tomto pokleslém škváru není absolutně nic, ovšem přece jen jediným zajímavým zábleskem může být fyzicky značně změněný Kašpárek, který od barrandovských chvilek u sporáku mimořádně nakynul. A pokud jsou pro vás středy posvátné, tak rozhodně nevěnujte večerní čas tomuto imbecilnímu nesmyslu. Kašpárka a spol. nebrat! 0/10 ()

Dudek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela v pohodě, pokud pominu šíleně vlezlý hudební doprovod, tak s touhle řadou asi moc problémů nemám. Trio porotců stejně jako minule povedené, a dobře se doplňující a velmi dobrá je i sorta soutěžících. U některých je sice s podivem, jak dlouho se dokázali udržet, ale nakonec je to soutěž, kde každý díl začíná s čistým štítem. Od prvního dílu jsem byl přesvědčen, že vyhraje Pavlína, protože měla velmi výrazný winner edit... Tedy žádný jiný hráč nedostával tolik prostoru co ona. Nakonec se ale i tenhle nepoměr povedl tvůrcům potlačit. Chápu to, Pavlína je vděčným soutěžícím. Výrazná osobnost, často na můj vkus příliš expresivní, ale jinak v pohodě. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série v roce 2012 byla hodně křečovitá, včetně zbytečného ponižování amatérských soutěžících házením talířů o zem. A s opravdu nesympatickou trojicí porotců. O tři roky později na to šli tvůrci pořadu jinak, ubylo přehrávání a přibyla přirozenost. Ovšem skutečně příjemná atmosféra přišla až s triem Forejt, Punčochář a Kašpárek. Je moc fajn, že za senzacemi honící se Nova našla překvapivě solidní balanc mezi originálem a potřebami domácího prostředí. Rok po vítězství sedmnáctileté Kristíny přicházejí další amatérští kuchaři, kteří mají za úkol přesvědčit porotu perfektními recepty s přidanou hodnotou. Hodně horké okamžiky zajistil nejen sobě kondiční trenér Roman, který se málem otrávil, skoro shořel a nakonec zvítězil. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice solidní reality show ("soutěž") na to, že ji produjuje tragická Nova. Vcelku zajímavý soutěžící, moc dobrá porota a super vítěz. Takhle by to relativně šlo... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV pořad. Zpočátku jsem nechtěl o českou verzi MasterChefa ani zavadit, zvláště po předchozích ročnících, v čele s kuchařem Kalinou. Ale trio Kašpářek, Punčochář a Forejt mě v roli porotců vcelku baví. Samotné kulinářské výzvy jsou též vynalézavé. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Již od minulého týdne, kdy tuto podivnou osobu po různých machinacích porota (kde kromě Kašpárka figuruje i šašek - arogantní pozér Forejt) poslala místo vyřazení do dalších "bojů", typuji na vítězku tu mrňavou afektovanou dámu, která musí neustále někomu dokazovat, že to dokáže. Vařit sice asi moc neumí, ale svým "entuziasmem" a "motivovaností" je nám všem zářným příkladem. Však také dostává pro své výlevy zdaleka největší prostor. Kuchařské umění není v této soutěži zas až tak podstatné. Nejdůležitější je přece "přijmout výzvu", "vyprávět PŘÍBĚH" jak někdo "dokázal překonat své vlastní limity" a "jít za svým snem". Vyhraje-li tato obskurní postavička, jen se mi potvrdí mínění, jaké o podobných pořadech mám už dávno. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Banda arogantních rádoby kuchařů prezentuje tu nejspodnější možnou ukázku lidské žumpy. Nenávidím tyhle povrchní zmrdy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dělat kuchaře znamená časový stres, hodně hodin v práci a málokdy vidět denní světlo. Zde v soutěži musí ještě být jídlo chutné a kvalitní. Shlédl jsem jen jeden díl. Prý Pavlína neumí vařit a porota jí nadržuje za což jí diváci nenávidí. To je základ pro přiživování této nenávisti na sociálních sítích a podpoře sledovanosti. Je tedy otazník jestli Pavlínu nechá televize i vyhrát, nebo vyhoví pomstychtivým divákům. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem jen pár dílů, ale když třeba porce na talíři vypadá jak ho.vno od holuba a páni porotci se můžou zvencnout, jak dokonale je to nazdobený talíř a že by to hned dali do nějaké restaurace s michelinskou hvězdou... tak si říkám, ještě že nejsem bohatý snob a nemám potřebu utrácet za podobné miniatury tisíce. Btw, moje žena dělala v řeznictví a říkala, že ty nejluxusnější restaurace berou to nejpodřadnější maso, aby ušetřily a vydělaly... Zpět k pořadu - často jsem kroutil hlavou, proč tenhle/tahle postoupil/a a tenhle/tahle ne, soudě podle zmatků, nejistoty, vzhledu jídla. Ty chutě porotcům věřit můžeme, ale nemusíme - stejně jako vůně jsou chutě televizí nepřenosné. Každopádně mne to utvrdilo v tom, že podobně jako v americkém Chopped jde o předem domluvené a sjednané akce a výhry, ne o skutečný um. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MasterChef Česko 3 zklamal! Čekal jsem, že se čtvrtá řada posune někam víc, místo toho se z toho stala ještě větší sračka. Trojka porotců opět s nesympatickým Forejtem (i když tentokrát mě už tolik nesral jak minule) – několik zajímavých dílů (viz vaření venku pro záchranáře a hasiče - úsměvné bylo poznávaní a vaření z hřibů a hub), spousta podivných rozhodnutí poroty, protěžovaná a hlavně totálně vymaštěná Pavlína Lubojatzky (která je snad musela vojet všechny, jinak nechápu, jak se mohla dostat tak daleko, když takový Pepa, Ivka, Pavel byli jasně lepší v mnoha ohledech, co se nejen vaření týče…). Gratuluji Romanovi, že vyhrál a tu krávu porazil, i když i ON nepatřil mezi nejlepší soutěžící a minimálně ve dvou případech měl vypadnout v daném kole ON… ()

stub

všechny recenze uživatele

Ne jedné straně mě fascinuje, kolik nadaných, mnohdy velmi mladých lidí, mezi námi vlastně pobíhá (např. vařit ze suroviny, se kterou pracuji prvně v životě, vyžaduje značnou dávku vnímavosti i inteligence), na druhou stranu si říkám, o kolik by byl svět lepším místem, kdyby takoví lidé dělali raději něco užitečného... ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Z jakého důvodu v porotě není ani jedna žena? A odpovídám si sama, protože ji tam nikdo nepustí :( Paradoxně je to právě fakt, který by pořad potřeboval jako sůl. Ona by tam totiž rozstřelila tu přehlídku eg, arogance a namachrovanosti! Navíc to si neodpustím: hlavně že na ženy před kamerou máte extrémní nároky!!! My ženy se také chceme dívat na někoho přitažlivého, charismatického nebo alespoň sympatického a zajímavého...... Viděla jsem jednou a již nikdy více, to vaše chlapi sobě fakt není nic koukatelného, zajímavého nebo in... ()

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj první MasterChef. Celkem obstojný koncept, zajímavá témata a sympatičtí moderátoři dělají z této soutěže docela koukatelnou zábavnou soutěž. Tuto řadu jsem sjel a v rámci současné novácké produkce se jedná jednu z mála koukatelných záležitostí... ()

radomiil odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně nesympaticky laděná i strašně natahovaná, prý"kuchařská" show-plná elitně otřesných uměleckých zážitků) natož dojmů! ve všech ohledech...nechutné společenství prezentovaných arogantních kašparů ()

Figu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno ve stejným kabátku jako předchozí druhá sérka. Takže stále zajímavý, lahodící oku i žaludku diváka a hlavně na nováckou reality je to opravdu netradičně zábavný! I když Přéma, to je fakt pan piča! 55% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nehodnotím. Obávám se, že kvalitou to bude stejné jako všechny předchozí řady a soutěžící mě zatím moc nezaujali, snad s výjimkou Dědka, protože ten se tam od těch mladých aspoň výrazně liší věkem. Ale jak to tak znám, ti nejstarší půjdou brzo. Tak uvidíme. EDIT: Tak aspoň to ve finále vyhrál ten správný člověk, ale i tak to byla bída. Nesledoval jsem každý díl, spíš jen občas a většinou jsem to měl jako kulisu, ale i tak si to dovolím hodnotit. Trojice šéfkuchařů mi přijde rok od roku nesympatičtější, především arogantní Přemek Forejt, ze kterého si Nova snaží udělat svého Pohlreicha. Největší průser je ale jasný asi každému - Pavlína. Chápu, buď to do toho finále dotáhla jenom proto, že Nova chtěla udržet sledovanost, nebo proto, že na porotce použila své ženské zbraně (abych nebyl sprostý). Kdyby ta nepříjemná a arogantní holka aspoň uměla vařit, ale za celou soutěž udělala tolik chyb, že už měla dávno letět. Objektivně. Ale tady šlo buď o sledovanost nebo o sex (nebo o obojí, nedivil bych se). A to její neustálé "vzdala jsem všeho, abych tu mohla být, nemůžu uvěřit tomu, že jsem postoupila, byl to pro mě šok"... Ach jo. Z celé řady si pak pamatuju snad jenom Páju, kterého tam taky bůhvíproč drželi dost dlouho, Omara, který na začátku na co šáhl to posral, Dědka, který to měl na háku a dělal si to pokud možno po svém, ale já ho měl rád, přece jenom, kdo ve věku 76 let se do něčeho takového dostane, že jo. A pak ještě si pamatuju Pepu, kterému jsem fandil ze všech nejvíc a podle mě by si to finále zasloužil a Romana, který tam něco skutečně uměl. Ten zbytek mě nezaujal. Radši bych ale chtěl druhou řadu na Na nože!, než novácekého MasterChefa. V něm vždycky šlo spíš o smutné životní příběhy a osobní sympatie porotců, než fakt o vaření. Lepší 1* ()

Reklama

Reklama