Reklama

Reklama

Letový režim

VOD (1)

Obsahy(1)

Influencerka Ana telefonuje za jízdy a nabourá. Pošlou ji proto na statek jejího mrzoutského dědečka, kde ji čeká nucený digitální detox. (Netflix)

Recenze (10)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tahle influecerka byla na pěst. Brazílie ví, kam s námětem udeřit a koho zaujmout, ale já zůstal u nepochopení doby. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Lesklá cetka z Brazílie. Je to ledabylé a konvenční, více než feelgood film feelnezáživný. Hluboké jako kaluž na vyprahlých svazích Patagonie. Stále se nadechuje a nadechuje k smíchu. Ústřední hrdinové pár mi byli velmi nesympatičtí a přemýšlím , jestli to byl záměr tvůrců. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krásna moderná komédia, kde je zase väčšina mužov prefarbených buzerantov alebo krásne teplomerských černoškov a hlavná postava influencerka, teda totálne zbytočný človek, pre spoločnosť nulový profit. Ale ako rýchlokurz portugalčiny + ponaučenie z toho, že tie južanky tučnejú sakra rýchlo, si zaslúži aspoň jednu hviezdičku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Andílek na nervy v brazílskom prevedení... Teda aspoň vo svojej podstate to bolo v podstate rovnaké (resp. veľmi veľmi podobné). Akurát tu bola trochu exotickejšia atmosféra, ale to je akurát tak všetko. Protivná "nepochopená" dievčinka, ktorá podstupuje zázračnú premenu, je prakticky rovnaká ako u spomínaného českého filmu. Takže v podstate prvoplánová šablóna, ktorá bola od začiatku dosť ľahko čitateľná. Kiežby to aspoň zachránili nejaké kvalitnejšie dialógy, alebo dôvtip. Nuž, nepodarilo sa... ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná pro mě o vody neprozkoumané, tím myslím brazilskou filmovou tvorbu, tak se zase o takovou hrůzu, jakou jsem čekal nejedná. Herci jsou sympaťáci, názor na tak zvané influencery, má příběh podobný a člověk se vyloženě u sledování nenudí. Pokud se tedy doma s partnerem nudíte, tak Letový režim se dá snést. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Dostanete od toho přesně to, co čekáte. Tedy kromě holky která je po přestěhování až extrémně nepříjemná a protivná. Tahle je jen zoufalá. A občas trochu protivná. ()

Hojiko 

všechny recenze uživatele

Zbytečný nudný film. To, že nemá u sebe mobilní telefon je nějaká zápletka? Mě to přijde úplně normální. ()

Reklama

Reklama