Reklama

Reklama

Epizody(42)

Obsahy(1)

Poznejte Kláru a Veroniku – dvě „východniarky“, které si přišly plnit sny do Bratislavy. Někdo jim totiž řekl, že všichni šikovní lidé patří právě do slovenského hlavního města. Podaří se jim uspět? (MALL.TV)

Recenze (5)

Marius 

všechny recenze uživatele

Keď sa toto ešte bude zlepšovať(Východná cesta a Babysitterka sú topky), tak to môže mať nábeh na perfektný, fakt perfektný sitcom. Zatiaľ 8/10 ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u jiných seriálů, tak kvalita Kavej postupně padá s tím, jak se zvyšuje počet odvysílaných dílů. První díly, snažící se ukázat rozdíl mezi východem a západem jsou super, skvěle společensky satirické, ironizující, dělající si srandu ze všeho možného. Postupně se to ale prostě začne opakovat, začnou se rozvíjet ne moc zajímavého osobní linky, a do toho všeho ještě covid, který dost narušiil původní koncept. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Vôbec som neveril že si toto pozriem, ale výzva overeného fanúšika a kamaráta mi nedala. Trebalo ho nejako dobehnúť. Miestami naozaj trápny sitcom. A to som východňar, ale snaha tam bola. Aj som pridal niektoré hodnotenia to modrých čísel čo poteší. 2* ()

Reklama

Reklama