Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Dodge (Liam Hemsworth) sa zúfalo snaží postarať o svoju tehotnú manželku skôr, ako podľahne smrteľnej chorobe. Prijme ponuku na účasť v hre o život, v ktorej čoskoro zistí, že nie je lovec, ale korisť. (Game90)

Recenze (21)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělý, napínavý film s dobrým hereckým obsazením. Ani chvilku jsem se nenudil. A uhlazený zabíják Chris Webster byl nejlepší. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pätnásť krátkych seriálových epizód bolo zostrihaných do celovečerného filmu a tak je moje hodnoteni patrí filmu. Aj keď podľa mňa tam veľa odlišností nebude. Snáď len s tým rozielom, že je veľká šanca, že seriál by som po jednej, či dvoch častiach asi nedopozeral. Takto som dal tomu šancu, ale mne teda ani v najmenšom nepríde film niečím originálny a podstatu, či hlavnú pointu som odhalil už na začiatku. Herecky fádne, dokonca ani Waltz mi neprišiel presvedčivý, a to sú jeho záporáci učebnicoví. Mám pocit, že už nevie prísť v tomto smere s ničím novým. Pre mňa totálne zabudnuteľný thriller s pár svetlými momentami a svižným tempom. 55%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

15 krátkých epizodek na téma lovu člověka. Bohužel se nekoná další Živý terč a přestože je z počátku slušně budované napětí, jak dojde na akci nebo jakoukoliv konfrontaci je to bída na hranici německého seriálu. S funkční akcí to mohlo být fajn, takhle spíše podprůměr, který naštěstí docela uteče. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý nápad, dobrí herci. Ale omg aké hlúpe prevedenie. Nič počas lovu nedáva zmysel a Dodge sa chová tak, že by sa rozhodne nad priemer dostať nemal, vyviazava len úplne debilnými náhodami ako z animovanej skeče. Nemala som problém dosledovať, ale pocit premárneného potenciálu bol silný. Čo si tak spomínam, ako alternatívu odporúčam skôr The Player z 2015. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dost podobné, jako The Fugitive od stejných tvůrců. Honičky nicméně dobré, záporáci jakbysmet, akorát je to teda příšerně neoriginální, předvídatelné a často i hodně za vlasy přitažené. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní akčně thrillerová jednohubka, která neurazí, ale díky své neoriginalitě a použitým klišé ani vyloženě nenadchne.Akce je v pohodě, stejně jako záporáci a ani hlavní hrdina se nechová vyloženě nelogicky.Trochu sice nevyšla jakási snaha o zvrat, protože ten se dal předpokládat prakticky od začátku, ale jinak Most Dangerous Game funguje jak má a svůj účel nenáročné zábavy plní v pohodě.Viděl jsem "filmovou" verzi a ta by s klidem unesla zkrácení o 10-15 minut.U rozsekání na pidi epizody to možná takový problém nebude a víc jak dvouhodinová délka nebude tolik znát...65% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně se natáčelo jako seriál, ale já to viděl jako film. A dobrý moc dobrý i když jde o vykrádačku z jiných, podobně motivovaných filmech. Jednu hvězdu ubírám za to, že konec byl až moc předvídatelný a navíc ani nedotáhnutý. Ale v širším měřítku to ani moc nevadí. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Podobné náměty lovu na lidi z pohledu kořisti jsme už párkrát viděli, možná ne odmávnutých na základě "dobrovolnosti" (pod manipulativním přesvědčováním skvělého Christopha Waltze v uvozovkách… a s průhledným zvratem). Jenomže Liam Hemsworth tu akorát běhá jako pominutý a neprofiluje se zrovna jako myslitel, čímž o to víc dostává logika od náhody na frak. Viděl jsem 130minutový film na Prime Video a ani mi nedošlo, že se jedná o sestřih seriálu (pominu-li televizní look, lacinou tuc(tuc)tovou hudbu a náběh na druhou, nicméně samostatnou sezónu)… po 10minutových troškách by mohl dojem mírně stoupnout, řekl bych. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Quibi vstoupila na trh lehce nešťastně. Ať už v rámci světové pandemie a nebo určitým nezájmem publika. V něčem si za to může sám, jako příklad v tom, že mnoho obsahu je víceméně nezajímavý. Nebo nekvalitní. Ale začátek nebyl tak špatný. Zrovna tento počin se dá jednoduše brát jako jeden normálně dlouhý film, ale s nepřirozeně velkým množstvím zvratů. Které ale v koncepci tohoto jakoby seriálu to nějak funguje. Nutno říci, že mnoho věcí je bláznivých, nelogických a irelevantních, ale nějaké nápady hezké, neotřelé a s postřehem. Je to dosti zvláštní, ale toto dohromady dává jeden z mála seriálů letošního roku, který mě vlastně bavil. Hlavně kvůli malým dopaminovým dávkám seriálových epizod. V celku hezky rozprostřený vesmír příběhu, který by si klidně zasloužil spin-off nebo pokračování. Ale jako vždy si dokážu představit jak by ho dosrali. Malé, úderné, v celku originální, dobře zahrané s příjemnými tvářemi. U mě dobrý. Někdy tragicky divný, ale dobrý. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele

Šťastie praje pripraveným. Alebo nepripraveným? Položme si otázku. Dejú sa takéto lovy aj v reálnom živote? Chceli by sme takto zabezpečiť svoju rodinu aj keď pri tom umrieme? Vedeli by sme vôbec prežiť aspoň hodinu? ()

Dm1tr1j 

všechny recenze uživatele

Obsadenie filmu je lepšie ako jeho réžia a scenár a celkom mi unikol zmysel, že to delili na tie 8 minútové časti.. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

To překlikávání bych si mohla s klidem odpustit, na druhou stranu to byla jediná větší chyba. Hra na kočku s myší je jasnou kopií The Running Man od Kinga, ale velmi povedenou. Hunteři byli aspoň správným způsobem různorodí. Nevím ale co chcou dávat do další série. To stejný jenom jinej runner? ()

Equilita 

všechny recenze uživatele

Most Dangerous Game je vďaka svojej stopáži seriálová jednohubka. Jediné, čo mi trochu uniká, je logika 6 až 10 minútových epizód. Všetko by sa v pohode vtesnalo do vkusných 3 častí a seriál by bol hneď o 50% menej otravný. Čo sa týka obsadenia, v prvom rade stojí za to vyzdvihnúť vždy zaručenú eleganciu a finesu Christopha Waltza. Liam Hemsworth sa hlavnej úlohy zhostil taktiež dobre, keďže už má s podobným "žánrom" skúsenosti z Hunger Games. Neviem sa ale ubrániť pocitu, že poslednom čase toho na túto tému vzniká akosi moc a neviem, či to človeka ešte má čím prekvapiť. Úspešnosť týchto vecí asi ide ruka v ruke s fascináciou z témy samotnej, nie túžbou dostať niečo viac. Mne to ale zrejme nestačí, preto 3* a rozporuplné pocity k tomu. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Když se ty díly spojí, tak z toho vyjde monotónní film o hře na schovávanou s předpokládanou zápletkou a předpokládaným koncem. Díky rozsekání na 8minutové epizodky to člověka donutí zabavit se neustálým přepínáním dílů a tak se jakoby ta nuda a monotónnost omezí, ale je to jen trik, jak ozvláštnit podprůměrnou naháněčku. (12%) ()

Pavelkedar 

všechny recenze uživatele

Průměrné a předvídatelné béčko nastříhané nesmyslně! do 14 kraťasů. Tenhle survajvl mi připoměl koukatelný devadesátkový "Surviving the Game" s Ice-T a Rutgerem Hauerem. Asi někdo oprášil námět námětu☺. ()

Reklama

Reklama