Reklama

Reklama

Země za noci

(seriál)
  • Velká Británie Night on Earth
všechny plakáty

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tento přírodopisný seriál díky použití moderních technologií zachycuje, co se děje v přírodě pod rouškou noci. Uvidíte lvi na lovu i netopýry za letu. (Netflix)

Recenze (9)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hoci som viac arachnofób než nejaký nadšenec tarantúl, najlepšia časť bola tretia z miniatúrneho sveta. Celý seriál obsahuje super zábery, ale práve v spomínanej časti sú tie detaily spracované najúchvatnejšie. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobrý dokument,ale se špičkou jako je třeba Planet Earth a nebo Our Planet bohužel prohrává na celé čáře.To,že tu chybí ekopodtext zas tolik nevadí.Co už je horší,že celé sérii chybí větší šmrnc a tah na bránu a na rozdíl od již zmíněných nedokáže nabídnout něco co by vzalo dech.Dost informací se tu navíc opakuje a krom pár momentů tak Night On earth nenabídne nic navíc...60% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv Země za noci není tak dechberoucí, jako dokumenty BBC nebo Our Planet, ale i tak je to samozřejmě parádní podívaná. Krásná a napínavá. A je pravda, že tentokrát je to něco trochu jiného, než obvykle, což se cení, některé záběry jsou skutečně nevídané. Ale koukat hodinu na infra zvířata jsem bohužel zatím neshledal tak strhujícím, jako sledovat ta normální. I tak jde ale opět o pořádný dokumentární nadprůměr. Netflix mně posledně vyslyšel, takže doufám, že mně vyslechne i tentokrát. a natočí zase nějakou zvířecí parádu. 85%. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá dokumentárna miniséria, pri ktorej človek trochu vypne, ale tie zábery z infrakamery boli trochu odveci, je jasné že tento kúsok by sa mal pozerať radšej v noci a tiež mohol byť zvolený lepší rozprávač, ako svedomitá rasová žena. Ale netflix nepustí. 3* ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Naprosto unikátní dokument. Ano, jasně už se dalo kdesi cosi vidět, když se setmí. Ale tahle technologie dává šanci vidět neviditelné. Za mě potlesk ve stoje. Příjemně odvykládané, ale hlavně skvěle natočené. ()

nikolafojtu 

všechny recenze uživatele

Pre človeka, ktorý sa živí filmovaním alebo sa aspoň zaujíma o video-techniku jednoducho povinné čítanie! Vskutku jedinečné zábery. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Často velmi pěkná podívaná, občas věci už viděné jindy. Některé záběry jsou opravdu krásné, ale nemohu úplně říct, že by to bylo výrazně poučné, pokud už člověk něco viděl. Moc mi nesedl přespříliš dramaticky pojatý komentář, který tak nedokáže nabídnout takový emoční rozsah jako třeba dokumenty od BBC. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Možno nie až tak veľkolepý alebo toľkými informáciami zaplnený dokumentárny cyklus ako tie od BBC, ale stále strhujúci a najmä inovatívny, vďaka ultrafialovým či vysoko citlivým kamerám, v úžasnom rozlíšení mapujúci doposiaľ málo prebádané životy a správanie sa zvierat po zotmení. Takéto niečo tu ešte nebolo. Ideálne vidieť pri zhasnutej lampe v čo najväčšej tme, i keď to je miestami až strašidelné, ale vo väčšine prípadov náramne podmanivé. ()

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Krásne spracovaný dokument od Netflixu . Ako jeden z mála ponúka možnosť si pozrieť svet zvierat , či živočíchov v noci za pomoci špeciálnych kamier. Niekedy Vás až zamrazí, napr. keď som videl tych malých tuleňov, ako na nich poľujú a pokúšajú sa im vysať nejakú tú kvapku krvi, wampire bats. Ako sa plazili a hľadali vhodné miesto pre zakusnutie. Samozrejme je ten toho omnoho viacej. Ten kto mať rád dokumenty si príde na svoje. Skvelá práca za mňa 10/10 ()

Reklama

Reklama