Reklama

Reklama

His

Trailer

Obsahy(1)

Dvaja chlapci sa stretnú na strednej škole a zamilujú sa do seba. Uplynie 13 rokov a obaja žijú na iných miestach. Nagisa (Kisetsu Fujiwara) odišiel po rozchode so Shunom (Hio Miyazawa) do Austrálie. Oženil sa so ženou, má dieťa, ale nedokáže vo svojom manželstve pokračovať. Je totižto stále zamilovaný do Shuna. (dwdb)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Slabinou je začátek, kdy se kluci rozejdou, aniž by k tomu byl nějaký důvod. Ale je fakt, že to není tak podstatné. Víc mi vadily dějové linky obou kluků do času jejich shledání. Nagisa se snažil ze sebe dělat heteráka - jako vážně, v 21. stol.? A Shun zůstal sám, což vzhledem k sympatičnosti je těžko uvěřitelné. Nicméně pak už film nabírá obrátky tématu a myslím, že se to nakonec povedlo. Příjemné prostředí, dobře natočeno, trochu moc ubrečené, ale zároveň občas i vtipné a hlavně s dobrým koncem. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Dle mě jsou oba projekty, seriál i tento film, výborné kvality a užil jsem si je s sk titulky od Škaredého Káčatka. Seriál snad ještě o jeden pověstný chloupek víc a doporučuji jej divákům ROZHODNĚ rovněž zhlédnout. 13 let je hrozně dlouhá doba, a tak v příběhu mi bylo trošku proti srsti, že Shun přivandrovalého Nagisu bez většího odporu, člověčí důstojnosti, přijal zpět. Nedivím se, že i v 21. stol. budou mnozí muži, co mají rádi muže, zkoušet se "přeměnit" nebo schovat za vztah se ženou, splynout s davem, každý není tak hrdý a uvědomělý gay, jako někdo jiný. Ale lidské bytosti jsou různé a láska konkrétního člověka může ovlivnit zcela jinak včetně osobnosti. Jinak vše téměř dokonalé. Herecké výkony bez výtek s výborně zvolenými sympatickými "staršími" herci (oproti seriálu), vesnička, zpracování, celkový dojem ... 81099 ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama