Reklama

Reklama

Rychlý jako vítr 5 - Velký Hurikán

  • Německo Ostwind - Der große Orkan (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Prudká letní bouře zažene do Kaltenbachu kočovné koňské cirkusové představení. Ari je vtažena do fascinujícího světa kaskadérských kousků, ale nachází v něm i stinné stránky, protože cirkusový svět je pro koně příliš náročný. Rozhodne se s pomocí chlapce Carla a Windstorma zachránit výstavního cirkusového koně. Když ale fanatický ředitel cirkusu Yiri odhalí jejich smělý plán, Windstorm se dostane do nebezpečí. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Po 4 skoro zničeném filmu jsem nemohl ani věřit že šli ještě dál, a aby toho nebylo málo cirkus je tady, příběh vymyšlený asi z nouze, prosím netočit další pokračování, zničite kouzlo původu. Hodně slabé, je to škoda. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov koní stále ok, pre milovníkov konských klobás už nie tak. Taký detský film, v ktorom hrajú dospeláci. Zaujímavosťou je, že autorka týchto kníh si prvýkrát svoje dielo odrežírovala. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tak predsa som sa dočkal dôstojného záveru (podľa všetkého už naozaj) série. Napokon si aj Ari získala moje sympatie. Ale emocionálne to nedosahovalo kvalitu prvej časti s Mikou. Je to už skoro 10 rokov, ale pamätám si dodnes, ako ma 1 dojala. Naopak najslabším dielom bola 3 - cesta do Ory. Ostwind 5 je relatívne originálny a záporná linka paradoxne filmu pomohla. Na druhej strane otvorene odkazuje na staršie diely. Je to kultová séria a ešte pár rokov ju uvidíme v TV. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Předně mě docela překvapilo, že je to už k mání s českým dabingem. Možná by nebylo špatné to vidět v původním znění s českými titulky... to jen tak na okraj. Soudě podle mixu záběrů v závěrečných titulcích to vypadá, že tento díl byl zřejmě poslední. A možná je to dobře. Zase to bylo celkem zajímavé, ale nic to nemění na tom, že první tři díly to nepřekonalo. Já si prostě za ty tři díly k tomu koni tak nějak přiřadil zrzku Miku a jejich nádherné záběry jízdy většinou někde v přírodě a bez sedla. ()

Reklama

Reklama