Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (20)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omáčka, velmi křehké vztahy, scénáristické berličky a nevzrušivá podívaná v jednom pokračují. Miliarda to není, ale 984 milionů eur ano. Nejprve si projdeme všechny telenovelácké vztahy v tiskárně a je to slušně řečeno otravné. A vzápětí jsme svědky dalších škobrtnutí Profesora, který bojuje uvnitř tiskárny s povstáním. Zlobí Tokio, skupině chvíli šéfuje Berlín, chvíli Nairobi. A Arturo chystá další „úžasný“ únikový plán. Všechno bych ovšem tak nějak bral, nicméně až skoro otřesně tvůrci uchopili v druhé sérii postavu vyšetřovatelky Raquel. Její role a role Profesora se vyměňují, ale jen dočasně, jelikož „budeš mě muset zabít, protože já se nezastavím“. Nedivím se, že kolegové už Raquel nedůvěřují. Inspektorka je tak trochu urážkou všech žen. Ono je to bídné i v celém policejní sboru, kupříkladu hoši by si měli sakra procvičit střelbu. A naše banda má naopak v samotném finále bezedné zásobníky. Idealistický závěr tomu všemu pak nasazuje korunu. Upřímně jsem rád, že to mám za sebou. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá polovina gaunerského příběhu naskočila na trochu akčnější vlnu a ta ji bohužel malinko uškodila, protože střílecí pasáže byly poměrně slabé a nedomyšlené (pasáž s motorkou musel být fakt pouze vtip). Nicméně ten zbytek je stále ta stejná, už zajetá paráda ze série první a vy prostě nemůžete přestat pouštět si další a další epizody a se zatajeným dechem čekat, kdy se ta vaše kriminální banda konečně znovu setká s Profesorem. Nebudu tu opakovat superlativy, které jsem už nadnesl k první sérii, protože je to kvalitativně víceméně to samé. Pouze řeknu to, že je to pro mě osobně určitě jeden z nejlepších seriálů posledních let. Málokdy se sejde taková banda skvělých herců, dokonale chytlavý příběh a skvělé provedení. Zde se to povedlo a nedivím se, že Netflix trvá na dalším pokračování. 90% ()

Reklama

mouzi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tech chyb a nelogicnosti znatelne pribylo, coz se dalo s pribyvajicimi dily cekat. Byva zvykem az na vyjimky, ze sami tvurci se do deje tak zapletou, ze uz nejsou schopni vyvarovat se chyb. Bylo to celkem naslapane, mnohdy ale ponekud utahane a hlavne ten konec - jak vystrizeny z argentinske telenovely. Nektere z postav jsou vylozene otravne a bohuzel zatim vsechny prezily. No tak jestli se ma timto smerem ubirat i treti serie, asi ji ani nedodivam.. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

I druhá sezóna mě převelice bavila, přesto jsem musel ve svém hodnocení zohlednit fakt, že se v jejím průběhu tvůrcům několikrát rozklížila logika. Navíc se mi tak úplně nechce věřit, že by španělští odstřelovači byli až tak špatní, být členem zásahovky, asi bych měl neustále svědění mezi lopatkami. Naprostá většina postav byla, stejně jako v první řadě, na pěst, jen dočasná šéfka produkce bankovek si ponechala své nadšení. Nairobi tak pro mě zůstala jedinou sympaťačkou. ()

Forty- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria plynule pokračuje v duchu prvej (vlastne nechápem, prečo je to samostatná séria) - heist graduje, vzťahy sa komplikujú, napätie je stále dobré a divák sa nenudí. Najzaujímavejšou vsuvkou je určite dráma Raquel x Professor, naopak najväčším sklamaním je finále plné gýču a klišé za ktoré mam sto chutí ubrať ešte jednu hviezdu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama