Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Diskuze

Stoupik

Stoupik (hodnocení, recenze)

TheHelper

Souhlas s kritikou. Nemám nic proti tomu poslechnout si mladé talenty, nicméně Nova celé první finále hezky zfušovala. Ty videopřenosy s rodinou byly zcela zbytečné, až trapné, jelikož díky zcela tragické kvalitě nebylo téměř nic rozumět. Moderátor žádný, v podstatě z patra to musel odjet Mareš ze sedadla porotce. Co ale u pořadu takového formátu čekám na prvním místě, je kvalita zvuku (která o to víc vynikne na velkých bednách). A tam to tedy bylo řádné fiasko. Ta mladá holčina na konci tu zvukařskou neschopnost odnesla naplno, ale přesto to zvládla ustát. Nova měla jedinou kliku, že je to tak dobrá zpěvačka...raději nedomýšlet, jaká komedie by se rozjela v případě, že by kvůli zmršenému zvuku někdo nepostoupil.

TheHelper

TheHelper (hodnocení, recenze)

Včerejší díl byl totální propadák, amatéřina jako prase a ostuda.

1. Jednak tam na chvíli blikla error message "obrázek nenalezen" (po tom co navštívili ty seniory), dále:

2. Videohovory s rodinami soutěžících byly naprosto otřesné - nízká kvalita obrazu, sekalo se to jak svině a většinou jim ani nebylo rozumět. Fakt tohle Nova nezvládla zařídit líp? Ale hlavně:

3. Nejhorší byl konec. Zvukař to na konci totálně podělal, protože když zpívala Diana Kovaľová tak byl zezačátku úplně zkreslenej zvuk a bylo ji hrozně blbě slyšet. Nejlepší zpěvačka a oni se ani neobtěžovali pohlídat si zvuk?

 

Superstar 2020 je fakt ztráta času. Měl jsem místo sledování radši studovat, udělal bych líp.

na příspěvěk reagoval Stoupik

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

 Původně se počítalo až s pěti živými přímými přenosy. Z programových plánů ovšem vyplývá, že nás čeká pouze jedno klasické finálové kolo a jedno Grand Finále. Dohromady tedy budeme moci zahlasovat pro soutěžící pouze dvě neděle,

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Kolikátý ročník už tahle tragédie jede?? Co tam, u Satanových gulí, dělá Solaříková, která rádoby adeptům řekne, že v žádným případě nepostupují, ale když ji přehlasují, tak hned oznamuje, že se na dotyčnýho bude nadále těšit? Co za piče tam přijdou, že všichni ostatní jsou nuly a bez jedniček jako jsou oni sami jsou nic? Proč tohle má pofidérní podporu ve sledovanosti??

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

1.Castingy
2.SuperVýběry (divadla)
3.Dlouhá cesta (oznámení semifinálové sestavy)
4.Semifinále (dívky a chlapci)
5.Finálová kola (přímé přenosy)

na příspěvěk reagoval Wallis3

Reklama

Reklama