Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

castor 

všechny recenze uživatele

Každá série přinese nějaké milé oživení, ať se to samozvaným intelektuálům líbí nebo ne. Tou největší novinkou je bezesporu počet porotců, který se navýšil na pět. Naposledy bavil pohotový Matěj Ruppert, letos to vypadá na muzikanta Mariána Čekovského, který prostě „ví a zná“. Habera se dál nebojí pravdy, kritizovaná Patricie Pagáčová je přirozená a bezprostřední a jen debil od ní může očekávat odborné hodnocení zpěvu. Showbyznys je o řadě dalších aspektů a je potřeba i jiný pohled. Porce zesměšňování nesoudných soutěžících je naopak podstatně menší. Pravidelným divákem se nestanu, ale s vínem se to dá, navíc všem erudovaným chytrákům troufám poradit jednoduchý návod – tlačítek na televizním ovladači je dost. Jsou mnohem škodlivější formáty televizní „zábavy“. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už je to tu zase! Opäť sa hľadá superstar. Tento krát ju má objaviť tupohlavá porota v zložení: socialistický pop rocker Paľo Habera, šalený východniar Marián Čekovský, vyšumelý český moderátor Leoš Mareš a akési dve hlupane, o ktorých som v živote nepočul. Mimochodom jedna z nich je cigánka, aby to bolo trendové a korektné. Ja im na to serem! Prdím na ich debilnú "SuperStar 2020". Fakt nemám chuť čumieť na bandu hlúpučkých somárov, čo si myslia, že z nich budú spevácke hviezdy. Je to opozerané, je to nudné, je to odpad! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Šukantní i kulantní porota, která zvedá (genitálie) ze židlí. A paradoxně vůbec nic neoživuje. Jediným oživením by bylo znovu nalezení Zbyňka Drdy a jeho postavení před porotu, kde by obhajoval svoje někdejší vítězství. Již léta čekám na jeho nové album a propagační materiály s ním, vzácností je zejména školní penál s jeho hlavou, mezi lidmi jich koluje jen pět, neb se jedná o limitovanou edici. Každou Snídani s Novou mám však ihned hezčí, neboť lahodné thé popíjím z hrnku, na kterém se skví Drdova vodnická hlava. A ani se mi po ránu "Láska, nechce cestovať tým vlakom", když totiž vyjdu na Ulici, sklátí mě Pagáčová, která prostě musí být hlasem (k)lidu, což je vyvážený protipól proti pokleslosti vyčpělého hledání pěveckého talentu, které zdejší pódiové luhy a háje už ani nechtějí. Na co Nově pouhých pět členů poroty, proč rovnou nenasadit dvacet členů poroty, rád bych si vyposlechl názor i Martina Pouvy a rosničky Karla Kašáka. A upřímně mě dojímá, když Bendig po letech ohne Bagárovou, když se náhle zjeví ve vstupní bráně už jen jako doprovod bratra, co za falešný tón projde dál. Dětská soutěž v oblíbeném Haberově karaoke má tedy pokračování i v roce 2020. Jen by mě zajímalo, jak bude soutěž vypadat v živých vystoupeních a zda Ministerstvo zpěvohry udělí výjimku ohledně sdružování většího počtu lidí. Ovšem bude-li to pro takové klání nepřekonatelná překážka a soutěž bude z těchto pohnutek zrušena, jsem nucen přejít na nouzový stav a poslouchat Mareše v pokleslém rádiu. A jelikož jsem spíše vizuálně orientován, tohle bude pro mě stav ztroskotání a potenciálního duetu/duelu Drda a Bendig se hned tak nedočkám. 4/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dost slabá sezóna – asi ne úplně nejhorší řada, ale…Zajímavým oživením byla porota – hlavně v podání Čekovského. Haberu to už viditelně nebaví (ale love je love). Mareš a Pagáčová – tak ti tu byli vyloženě jen k nasrání diváků a zvýšení sledovanosti (ON mnohými oblíbený moderátor, ona zase herečka) – srát na to, že zpěvu vůbec nerozumí – no a pro Moniku to byli snadno vydělané prachy v těhotenství…Finálová desítka patřila mezi vůbec to nejhorší, co jsem kdy viděl. Náhodou jsem si pustil úplně finále (v domnění že jde jen o jeden z finálových dílů – neměl jsem tušení, že to tak ořezali…) a no ty krávo…jediný kdo trochu zazpíval, byl ten, co skončil třetí, zbytek hodně slabé. Jak to že vypadli takoví bratři Mrázovi, které po jejich Uspávance všichni vynášeli až do nebes…? Nejslabší vítězka jakou jsem až do teď v Superstar viděl… ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší řada SuperStar vůbec. Velmi podivná rozhodnutí ohledně finálové sestavy a finále jako takové pak bylo extrémně nudné. A pět porotců tam sedělo fakt naprosto zbytečně. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Více členů v porotě tomu dává celkem dobrou šťávu. Příjde mi, že i účinkující jsou letos oproti předchozím ročníkům více talentovaní. Jako profesionální hudebník podobné soutěže vždy rád uvítám. ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

X let jsem tento formát neviděla a nehodlám to již opakovat. DÁVÁM ODPAD, a to ne kvůli soutěžícím, ale KVŮLI POROTĚ. Její hodnocení je velmi prapodivné. Nechají projít průměrného ničím nezajímavého soutěžícího nebo jen někoho, že je dobrý týpek, ale zpěv nic moc. A pak tam zkoupou téměř hotovou zpěvačku, že je jen hezká tvářička. Habera si nevidí na špičku nosu v porotě má hezkou tvářičku - nezpěvačku. Kritika Pagáčové (i když jako herečku ji mám velmi ráda) je zde zcela na místě. To je jako kdyby u taneční soutěže hodnotil někdo, kdo tanci vůbec nerozumí. To ubírá soutěži na úrovni a věrohodnosti. Zákulisí této soutěže musí být pěkný hnus a prosakuje k divákům právě v chování poroty!!! Habera je nechutně hnusnej, nepříjemnej a zlej. Chápu, že má jako předseda velkou zodpovědnost a asi i nějaký scénář, ale má za to královsky zaplaceno, tak se má ovládat. Ale nemá právo se na někom vybíjet, zchlazovat si žáhu nebo dokonce i ponižovat. A pokud nemáte na "hvězdnou pěchotu" tak to pak nemůžete házet na nadějné zpěváky. Ta už tam dávno nemá co dělat. Nebo někoho hanit za jeho názor např. na ekologii! Největší pohodář, profík a sympaťák poroty je Marián a pak Monika. Zahraničním formátům nesaháte ani po kotníky. Tam jsou totiž vyzrálé osobnosti, profíci, co se chovají slušně, lidsky a empaticky. A nakonec - ti nejlepší se prosadí i bez vaší stupidní a slizké soutěže! ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Nejoplzlejší i nejnudnější "porota" historie, kde už se z čirého šílenství vyměňují moderátoři jako panMareš do rolí ušlechtilé P. s názory/neoslovil jste mě/ apod=banda zbytečných a otravných rádoby umělců vč.napěchované mega/star/ Bagárové+té bollywoodské Pagáčové s vyhráblým jakýmsi Čekovským,jenž naopak neosloví Vás je fakticky terno,před kterým by se nerozezpíval áni náš slavný Kája,navíc podpořené tím protějškem stejně neschopných "zpěváků světové úrovně",po kterých neštěkne za pár týdnů ani zaběhlý pes!Opravdu nechápu Haberiňa, že mu neustále stojí za ztrapňování si jenom docházet a míti vůbec výroky k těmhle (většinou) naprosto nes t oudným imbecilům v prachbídném tý(ea)mu...jen popravdě znalý expert odmítne dávno odepsané emoční formáty, obdobné tomuto. Inu co,možná třeba ročník 2028 přivane svěží změnu. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Před pár dny jsem měl tu "čest" vidět v televizi SuperStar 2020 a musím říct,že z původní nejlepší verze z roku 2004 zůstal jen zkrácený název.Kam se poděla všechna sláva a atmosféra?Několikrát zrecyklovat slavný pořad nikdy nepřinese nic dobrého.Teď zhodnotím porotce a jako správný džentlmen to vezmu od žen.Monika Bagárová nestojí ani za psí štěk,ta si do SuperStar přišla sednout jako do kavárny,občas pronese nějakou hloupou poznámku jako by jí doma ten její uzbecký ranbijec vytloukl všechno z hlavy.Patricie Pagáčová je mnohem inteligentnější,ale bohužel u divaček tak neboduje,protože je prostě krásná a to ty méně pohledné puberťačky u obrazovek neskutečně vytáčí.Další na řadě je Leoš Mareš,který už dávno ztratil svůj vtipný postřeh a je na něm vidět,že účinkování v těchto pořadech bere jen proto,že má drahé koníčky a velké výdaje,bohužel Leoš po těch letech večírků a ponocování vypadá jako vyhořelé palivo.Nová neokoukaná tvář poroty Marián Čekovský udělal na mě největší dojem a to hlavně svou bezprostředností a uznáním k soutěžícím.Nikoho se nesnaží záměrně shodit a vmést soutěžícím do tváře jejich hudební nedostatky.Tím se dostávám k Palu Haberovi,který je podle mě nejhorší a nejzákeřnější z celé poroty.Chová se jako chlap,kterého manželka vykopla z postele těsně před sexem a on si pak své flustrace vybíjí na ostatních.Hodně se změnil oproti předešlým letům kdy ho ještě někdo uznával,dnes v porotě působí jako přežitek z dob dinosaurů.Soutěž SuperStar dopadne stejně jako Miss České republiky a časem budou provozovatelé rádi když je bude vysílat jen nějaká internetová televize,protože recyklované pořady ztrácejí s postupnými lety svou budoucnost a místo hvězdy slávy jim diváci vyrobí pomník. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hrozná porota, ve které nikdo kromě Habery nemá se zpěvem nic společného, soutěžící postupující hlavně na základě strašně smutných životních příběhů (aspoň teda většinou, kdyby mě náhodou chtěl nějaký zarytý fanoušek nařknout, že se to asi jednou nesplnilo) a těch soutěžících, co umí zpívat, je tam výrazně míň něž těch všech, co postupují. Ale guilty pleasure je guilty pleasure, tak aspoň ta 1* ()

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

Nekompetentní porota, jejich mnohdy nevhodné neseriozní chování, přílišná orientace na vyloženě netalentované účinkující. Radši bych tam místo té hvězdičky z Ulice viděl třeba Irglovou (která má i Oscara za filmovou hudbu), serioznější chování porotců bez falše, chujovin a bez osobních útoků (televizní tvorba by měla splňovat jakési minima etikety, obzvláště v hlavním vysílacím čase). Jaksi v neposlední řadě by se hodil i větší důraz na účinkující, kteří mají vážně šanci se stát onou Superstar, vážně se nepotřebuji koukat na "seznamovací filmeček" a dvě skladby někoho, kdo vážně nemá šanci postoupit. Zazpívat si jako pračka si totiž můžu úplně v pohodě sám... Zajímalo by mě, jak by to dopadlo, kdyby Superstar (nebo něco takového) dělala Česká televize :) ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

V druhém díle šlo krásně vidět jaký odpad tento pořad je.. Lidi, kteří neumí zpívat tak je v tom schválně nechají vykoupat a ztrapnit se před celou republikou.. 2 hvězdy za dobré zpěváky. ()

fabecc1222 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo, tohle ještě někoho zajímá? Viděl jsem několik úseků z libovolných dílů castingu, a porota je otřesná. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Vrchol svinstva a žumpa největší ! O tom, kdo bude nebo nebude superstar, rozhodují nezpěváci a špatní herci. Jediný platný člen poroty, zpěvák Habera, zase svou pozici znevažuje totální a přehnanou arogancí a ani se ten maniak neumí do televize obléct. Solaříková by zase z fleku mohla rozdávat svůj um na výpadovce na Znojmo. Fakt šílené, zajímalo by mně, kdo vybírá porotu a jaká jsou kritéria ( i když v momentě, kdy Cristovao reprezntuje v eurovisi, si člověk asi musí zvyknout, že žije v Absurdistánu)................ ()

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete na to vy burani už konečně přestat čuměť, ať s tím konečně přestanou otravovat?! Diky. ()

Reklama

Reklama