Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

ER 

všechny recenze uživatele

Že by šlo o otestování diváků před R kovým hraným remakem, který se chystá? Jinak mi tento animàk nepřináší, oproti filmové verzi, žádný zážitek navíc. Více bych ocenil další příběh (jako to udělali tvůrci Spiderman Paralelní světy). A taky mi tu chybí skvělá elektro dance hudba z filmu s pokřikem mortal kombat. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Moc nevím, pro koho ten snímek vznikl. Děti hrají už dávno něco jiného. A dospělí? Animace zabíjí jakékoliv hororové prvky. Raydenové z Velkých nesnází v malé Číně byli mnohem temnější, a to také nebyl žádný děsivý snímek. Po filmu jsem si pustil na youtube tzv. playthrough Mortal Kombatem. Mělo to 12 minut a byl to daleko větší zážitek než tenhle film. What is the point? ()

Reklama

Junglista 

všechny recenze uživatele

Kdo se alespoň základně orientuje v MK světě, tak si bude chrochtat. Animace je fajn (i když mohla být trošku plynulejší), krvavost je minimálně na úrovni MK9 (stejně jako X-Ray útoky) a příběh nijak nevybočuje z kvalit těch herních - to asi není zrovna pochvala, ale nějakou hlubokomyslnou zábavu asi od tohoto nikdo neočekává, že? Doufám, že v dalších filmech se objeví více postav a že Sonya si bude trochu podobnější, tady vypadala jak poloviční chlap. Ale jinak spokojenost. "Get over heeere!" :-) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jsem neherní fanoušek, ale první filmový Mortal Kombat s Lambertem totálně žeru, protože je to totálně boží. A teď totálmě žeru i tenhle boží animák, protože i tohle je fantastická rubačka, neskutečná zábava s naprosto parádní akci, atmosférou, postavami, parádní mytologií i nějakou tou krví. A vůbec by mi nevadilo, kdyby to bylo delší, protože ta atmosféra je fakt boží. Tohle je prostě super věc. Hry nehraju (žádné) a ani nikdy hrát nebudu, ale k tomuhle se určitě budu velmi rád vracet. Doufám v animované pokračování, protože ten konec je totální žrádlo! Jsem tak nějak nadšen. 85%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mentál Wombat Degens: Pikachujova pomsta je odporná dehonestace herní i filmové klasiky přiblblým rýžožroutským mangem, ve kterém k totálnímu otoku mozku chyběli už jen Princezna se streptokokem, Kovboj Pichus a Prick in the shell. Hnusná ťamanská omalovánka s debilními dialogy a souboji, vypadajícími jako by nějaký retardovaný opičák vztekle mrdnul proti zdi pouzdro okousaných pastelek, po které jeden akorát tak vztekle zařve napííí napičůůůů, načež praští o zem koulí žlutého hlenu a zapláče nad tím, jak popiči tohle mohlo vypadat v grafice MK11 místo ve vyblitém suši. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Johnny Cage se ptá okřídlené jednooké dámy na biopotraviny, která na něj potom zavrčí. Tato dáma je upírská stíhačka Nitara. (LUKICKK)
  • Tvorca hernej série Mortal Kombat Ed Boon bol počas produkcie filmu prizvaný ako konzultant. (MikaelSVK)
  • Scéna ve filmu zachycující bojovníky, kteří poměřují své síly při rozbíjení kovadlin, je odkazem na minihry známé z počítačových her „Mortal Kombat“ zvané „Test Your Might“, ve kterých hráči poměřují své klikací schopnosti při rozbíjení materiálů o zvyšující se odolnosti (dřevo, kámen, ocel, rubín a diamant). (pajik)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama