Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Recenze (88)

verbal 

všechny recenze uživatele

Mentál Wombat Degens: Pikachujova pomsta je odporná dehonestace herní i filmové klasiky přiblblým rýžožroutským mangem, ve kterém k totálnímu otoku mozku chyběli už jen Princezna se streptokokem, Kovboj Pichus a Prick in the shell. Hnusná ťamanská omalovánka s debilními dialogy a souboji, vypadajícími jako by nějaký retardovaný opičák vztekle mrdnul proti zdi pouzdro okousaných pastelek, po které jeden akorát tak vztekle zařve napííí napičůůůů, načež praští o zem koulí žlutého hlenu a zapláče nad tím, jak popiči tohle mohlo vypadat v grafice MK11 místo ve vyblitém suši. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Absolutní MASAKR a nostalgický Nářez! Ještě než dostaneme filmovou verzi Mortal Kombatu rozhodně doporučuji tohle, pokud se přenesete přes fakt, že je to animované, čeká Vás nabušená, nahláškovaná, non-stop akční řezničina, která si nebere servítky fakt s ničím. Krev stříká pomalu z obrazovky, hlavy, končetiny, střeva lítají všemi směry, rozporcování lidí na tolik způsobů, že si to člověk nedokáže ani představit. Je to jedna dlouhá zábavná akční jízda, která mi upřímně vyrazila dech. Chválím i choreografii soubojů, které jsou dostatečně intenzivní, hudbu!! a humor, kde Johnny Cage trousí jednu hlášku za druhou. Lepší než oba Mortal Kombaty bez debat. Tady se zažívají orgasmy a to říká člověk, který filmy s touhle animací příliš nemusí, tohle je pecka, která má víc gore než všechny slashery za 5 let! Příběh****, Akce*****, Humor****, Násilí*****, Zábavnost*****, Hudba*****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 9/10. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Přehnaně krvavé, místy zkratkovité, béčkové v každém dialogu. Jinými slovy to nejlepší, co kdy ve filmovém či seriálovém světě vzniklo k tématu legendárního věčného turnaje. Liu Kang už si hlavní role užil dost (a pořád zůstává v čele hlavní party), takže je jedině dobře, že pozornost dostali i ostatní, navíc v příběhu, který respektuje základní mytologii a zároveň umí funkčně odbočit. Nezasvěcení dostanou podívanou, která neuhýbá, na příznivce se sympaticky pomrkává co pět minut, v nejkrvavějších momentech se cituje vše od klasické jedničky až po nejnovější přírůstky - zkrátka vyvážená a svižná jízda, která přináší přesně to, co dlouhý cheesy název slibuje. Příště bych se ale nebál podívat do úplně jiného časového období, obzvlášť Kung Laovi by film slušel náramně. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jednoduché zábavné béčko. Líbí se mi, jak těží ze známých reálií her i předchozích filmů, částečně příběh kopíruje, ale zavčasu odbočí svou cestou. Animace je vcelku ok, souboje sice nejsou tak působivé jako v hrané verzi, ale za to má větší prostor nadsázka. Myslím, že kdo nečeká mnoho, nemůže být zklamán. Osobně už se těším na pokračování. 7/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě nadměrná brutalita spíše otravovala, nicméně nakonec mě to nadchlo více než příběh herního MK11. Animovaná divize Warnerů přidala do svého portfolia další frančízu a já teď co doufám, že co nejdříve tu bude dvojka, jelikož otevřený konec mě moc nepotěšil. Pro fanoušky Mortal Kombat povinnost, pro ty co zkoušeli pár dílů jako já doporučuji zkusit, zvlášť pokud jste od toho moc nečekali. PS : Moc mě nenadchl vzhled ani chování Johnnyho Cage. V závěru má sice svůj cool moment, ale na tom by chtělo zapracovat...9/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Brutality, fatality... k tomu hromada krve, spousta legendárních hlášek - zkrátka přesně to, co si člověk od Mortal Kombatu přeje. Za mě jednoznačně (zatím) nejlepší adaptace z této herní série, která si bere vše důležité, je správně brutální a krvavá, včetně lámání a drcení kostí, porcování na kousky, urvání hlavy i s páteří... Navíc většina těch "brutalit" a "fatalit" je tak krásně ikonicky provedená, že si to fanoušek téhle herní série opravdu užívá. Animace také hodně povedená, jediné co mi tu chybí k dokonalosti, je nějaký ikonický song... Ale i tak za mě paráda! "Finish him" 8,8/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Čekal sem víc teda. Z nádhernejch fatalitek mi sice srdíčko pookřálo pokaždý, to je fakt, ale akce mi nepřišla úplně vymazlená, a spíš sem se u ní nevyhnul lehkýmu pocitu repetitivnosti. Příště prosim něco víc než jen teleportování a pobíhání po ostrově a ufňukanýho Johnnyho Cage. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

"Get Over Here" Nič iné ako plné hodnotenie dať nemôžem. Warneráci animáky vedia a v Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge dali fanúšikom všetko to čo chcú vidieť. Príbeh je klasika, ktorá každý fanúšik alebo aj nefanušik, ktorý hral nejakú hru alebo videl film pozná. Všetky známe postavy ako - Liu Kang, Johny Cage, Sonya Blade, Jax, Raiden, Kitana sú späť a nechýbajú ani tie menej známe a záporné - Shang Sung, Qua Chi, Reptile, Baraka, Goro, Kano, no najviac ma prekvapilo, že je film postavený na pomste jedného s najštylovejších postav celého Mortal Kombatu - Scorpionovi. Jeho príbeh je skutočne vynikajúci a súboj zo Sub-Zerom tiež vydarený. Brutalitou ani krvou sa nešetrilo a Fatality tiež nechýbajú. Tak isto aj akcia je veľmi pekne natočené. S veľkým nadšením očakávam dvojku, kde príde Shao Kan a kde Jax dostane svoje staré známe robotický ruky. K dokonalosti chýba už iba dlhšia stopáž a známy song. "Hanzo is Dead. My Name is Scorpion" 90% - 5* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Animák s dobrým príbehom (sú tu asi všetky top postavy z univerza) a zvratmi, ale s pomerne odfláknutými súbojmi. Hej, pár fatalít je fajn, ale akcia tu zaberá tak polovica času a väčšinou je to sekanie klátov kukuríc ako v niektorých DC animákoch. 7/10 ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Pro člověka, který byl odkojen a vyrůstal na hrách Mortal Kombat I. a hrál posléze díly 2, 3, 4 a miluje staré béčko od Andersona je to splněný sen. Brutální, krvavá lázeň plná soubojů a fatalit. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že tohle byl Mortal Kombat jak se patří. Plný krve a fatalit. Příběh byl lehce jiný, než je známý starý Mortal Kombat, ale to Vůbec nevadí. Mě těší, že právě uz i Mortal Kombat se da nazvat legendárním. Vznikl na začátku 90 let a už mu bude 30 let. Já byl velmi potěšen. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nejlépe zpracovaný MK, krve jak když naseres, čiré erko a dobré hlášky. Postavy sympatické, ale celé to bylo tak nějak hrozně rychlé. Jsem rád že se to zaměřuje převážně na Scorpiona a čekám ve druhém díle nové postavy a opět pěknou dávku brutální akce. Tohle je srdcovka. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Prakticky animovaný remake prvního dílu od Andersona, akorát se zapojením prakticky veškerých postav (aspoň se statickou či cameo účastí) jiným výběrem soupeřů proti sobě a zaměřením na postavu Hanza Hashasiho alias Škorpiona a jeho pomsty. Všemu jednoznačně vévodí Johnny Cage a jeho neskutečný hlášky,asi 10x sem vyprsknul smíchy. Příběh je super, ale je strašně krátký. Tenhle film by zvládnul minimálně 100 minut nebo klidně dvě i tři pokračování. Tuny krve, prasklých kostí a lebek, utrhaných končetin a brutální černý humor. Nebýt akce zbytečně trhaná a kdyby jí nechali přirozený animovaný průběh, z fleku bych tomu jebnul plnej počet. ''Jsem herec, jasný? Nejsem Tom Cruise, kaskadérský sračky nechávám kaskadérům''.75%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší možná filmová podoba známe videoherní rubačky. Nechybí násilí, fatality a překvapivě ani poutavý příběh s většinou ze známých postav. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Pěkný návrat do dětství, kdy jsem sjížděl filmy, seriál a házel dvacky do automatu, abych si zapařil. Příběh je vesměs stejný jako ve filmu. S tím rozdílem, že tu máme navíc škorpionovou pomstu, která je naprosto skvělá. A navrch to co každý fanoušek hry očekává a to pořádnou porci brutality. Šup sem s dvojkou!!! ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nejsem asi takovým fanouškem herní série MK, ale na druhou stranu postavy znám, takže mě zajímalo, jak se popasují s animovaným příběhem zasazeným do tohoto světa......Film se zaměřuje asi na tu přímo nejzajímavější postavu, tedy Škorpiona, a rozpracovává jeho životní linku....Začátek dost smutný, hlavně zde film vykládá bez skrupulí své karty na stůl...Tady se nebude jednat o zábavu pro dětské publikum, tady se sází na profláklé fatalitky a hektolitry krve, kdy si pořád někdo vyrvává páteř z těla..Za sebe mohu bezpochybně říct, že tak brutální lázeň jsem na poli animáků doposud nezažil, DC filmečky jsou ve srovnání s tímto slabý čajíček. Samotná příběhová linka mě v rámci možností pobavila, přiblížila mi nějaký background k ostatním herním charakterům, no a akcí se zde taktéž vůbec nešetřilo. Nečekal jsem to, ale jsem klidně pro pokračování, závěr s otevřeným koncem se k tomu přímo nabízí. Za mě dávám 75 % ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Veľkou slabinou filmu je jeho relatívne krátka dĺžka, ktorá síce je naplnená množstvom akcie a prekvapivo nie je vôbec chaotická, no zároveň však celý dej prebieha veľmi urýchlene a nie je tu žiaden čas na vedľajšie zápletky/zápasy či hlbšie predstavenie vedľajších postáv. A taktiež sa mi štýl animácie zdá trošku zastaralý, ale nepovažujem to za veľké mínus. Všetko, čo vo filme chýba však vynahradzujú skvelé postavy (od Scorpiona, cez Casha až po Quan Chi-ho), špičkové súboje a hromada krvi. Užil som to a nebojím sa povedať, že sa zatiaľ jedná o možno najlepší film tohto roku. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Snažím se ve svých komentářích vyvarovat řekněme silných slov, jenže tady to nejde. Právě jsem dokoukal totální nájeb. Celý to byla jedna velká jízda s několika super pomrknutíma po hrách. Příběh, vlastně oba, mě hodně bavili. Scorpionova cesta za pomstou je správným způsobem ujetá. Ale co je pecka je to, že je nekompromisní, krvavá a bez soucitu. "Hlavní" linka je do určité doby hodně podobná prvnímu filmu. Jediné co bych možná maličko vytknul je to, že to mohlo být vizuálně, lépe zpracované, ale na druhou stranu by to asi bylo o dost dražší. Velká pochvala je tvůrcům za to, že servírují od samého začátku zábavu pro dospělé diváky. A hraná verze by byla nejspíš jen pro publikum se silnějším žaludkem. V rámci žánru dávám jednoznačných 100 procent. ()

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama