Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Recenze (88)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, přímočarý, nijak chytrý, brutální, zábavný, krvavý, díky Johnnymu chvílema vtipný, docela dobře animovaný, prostě asi zatím nejlepší Mortal Kombat na "plátně", kterej jsem viděl. Užil jsem si to, bavil se a nepochopím, proč v tom není žádný MORTAL KOMBÁÁÁÁT tududududuuu tududududuuuu techno, který by mě donutilo si souhlasně podupávat společně s jatkami, který se na plátně odehrávají. Za závěrečný Get over here! jsem to vytáhl na slabší čtyři končetiny oddělené od těla. ()

jerenymo 

všechny recenze uživatele

Přímočarý, rychlý, zábavný a plný fatalit. Přesně takhle jsem si Mortal Kombat představoval. Snad se dočkáme pokračování. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Moc nevím, pro koho ten snímek vznikl. Děti hrají už dávno něco jiného. A dospělí? Animace zabíjí jakékoliv hororové prvky. Raydenové z Velkých nesnází v malé Číně byli mnohem temnější, a to také nebyl žádný děsivý snímek. Po filmu jsem si pustil na youtube tzv. playthrough Mortal Kombatem. Mělo to 12 minut a byl to daleko větší zážitek než tenhle film. What is the point? ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Název by sváděl k myšlence, že Hanzo Hasashi snad bude hlavní postavou tohoto Rkového animáku, ale pravda je taková, že je spíše jednou ze čtyř hlavních. Scorpion's Revenge je více, než sólovým filmem Scorpiona, nepřiznaný poloremake Andersonova prvního hraného MK, jen k Liu Kangovi, Johnny Cageovi (který svými hlody krade show pro sebe) a Sonye Blade přidává čtvrtého protagonistu a jeho úhel pohledu. A fanservis. Toho je tu přidáno opravdu houšť, i se svými poměrně dílčími znalosti MK franšízy jsem si pošmákl, co pak teprve ti zažranější fanoušci? Jenže fanservis, záměrná béčkovost, brutalita a skvělá akce přeci jen nakonec nezvládají dotáhnout Scorpion's Revenge ke zcela uspokojivému konci, protože vyprávění začíná být v druhé půlce filmu čím dál víc zbrklé a zkratkovité, a to i ve srovnání se zmiňovaným Andersonovým filmem (a že ten tedy nebyl definicí výpravnosti a epiky). Což po začátku, který trefil balanc mezi akcí a rozvíjením dějového oblouku dokonale, zamrzí. Škoda, 20 minut navíc a větší zaměření se na samotný turnaj, a mohlo to být za pět. ()

DEADMANincCZ 

všechny recenze uživatele

Animák ze světa Mortal Kombat luxusní krvavou a brutální eRkovou jízdou dokazuje, že ne všechno kreslený je pro děti a že tenhle svět má i po tolika letech pořád co nabízet. Snad bude celovečerák v příštím roce takhle libovej aspoň ze třetiny. 5*! ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

V těchto temných časech kdy se do kina jen tak nedostaneme, byl pro mě tohle dost očekávaný filmek a to i díky tomu, že svět Mortal Kombat uznávám už od dob hraní na videohrách. Co k tomu říct? Totální pecka, opravdu silný čtyři hvězdy. Hanzo ''Scorpion'' Hasashi tady dostal nejvíce prostoru, sledujeme jeho origin přes návrat z podsvětí k pomstě až ke konečnému sebe uvědomění a to vše za podpory skvělých fatalit, který jsou prošpikovaný celým filmem. Klasická čtyřka (Sonya, Johny Cage, Liu Kang a Raiden) dobře slouží jako doplněk příběhu v boji o naší realitu a jejich charaktery jsou fajnovou kombinací. Hlavně Johny Cage tu je super vtipný článek. Je to opravdu fan servis na hry, jelikož tu je narvaná tuna postav, které mají více nebo méně prostoru, ale objeví se tu téměř všichni hlavní. Souboje tu dopadnou kolikrát i dost nečekaně a to jsem uznal, to samé platí o závěru filmu. Navíc je tu jasně ukázáno, že bychom se mohli dočkat dvojky, což kvituju a doufám že se to povede. Jelikož vidět souboj Liu Kanga s Shao Kahnem na život a na smrt by bylo ultimátní. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Animovaný trailer na Mortal Kombat film z roku 1995 s mnohými vystrihnutými scénami, klasickou parádnou Scorpionovou origin story, perfektným Scorpionom, málo Sub-Zerom, svižným tempom, krvou, brutalitou, fatalitami a x-ray zábleskami à la Mortal Kombat hry. 7,3/10. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Vlhký sen pro každého fanouška Mortal Kombat! Řezničina každý 3 minuty, příběh jen tak na doplnění a spousta brutality a fatalit. Prostě Mortal Kombat jak ho každý chceme. Jen je to proboha šíleně krátký! Dla bych si z fleku seriál o 5 řadách a 20 dílech! ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Slušná porce dětské nostalgie, která se zkombinovala s brutální krvavou řežbou a vznikl z toho dost zajímavý a zábavný mix. Béčkové Mortal Kombaty z devadesátek jsem jako malý škvrně zbožňoval a něco málo jsem samozřejmě i odehrál, takže tento animák byl pro mě návrat do dětských let. Škoda, že jsme se nedočkali více soubojů, protože o nich Mortal Kombat je a ikdyž zde byla fajn cesta za pomstou, sledovat různá kola tohoto turnaje má prostě něco do sebe. Nicméně díkybohu za to eRko, protože Mortal Kombat bez eRka je jako upéct dort bez cukru. Je to blivajz. 75% ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Ty jo - svýmu děcku bych to určitě nepustil, ale pro nás dospělé je to zábavně krvavé. Přesně takové jaký Mortal od začátku byl a v co se za ty roky vyvinul. :-). Get Over Here ()

ER 

všechny recenze uživatele

Že by šlo o otestování diváků před R kovým hraným remakem, který se chystá? Jinak mi tento animàk nepřináší, oproti filmové verzi, žádný zážitek navíc. Více bych ocenil další příběh (jako to udělali tvůrci Spiderman Paralelní světy). A taky mi tu chybí skvělá elektro dance hudba z filmu s pokřikem mortal kombat. ()

Forty- 

všechny recenze uživatele

Format super, kratke, akcne, ten animovany styl tomu sedi lepsie ako realni herci. Cakal som fail, ale vobec to nebolo zle, bavil som sa. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Animáky nevyhledávám, ovšem tento brutální kousek mě úsměv na tváři vytvořil. Jsem rád, že jsem viděl trochu víc z příběhu samotného Scorpiona/Hanzo Hasashi. ()

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama