Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro záchranu svého syna je odhodlán podniknout cokoliv. Frank Conner je policista, vdovec a má smrtelně nemocného syna, kterého může zachránit pouze včasná transplantace kostní dřeně. Jediným vhodným dárcem je nebezpečný maniak, který si odpykává doživotní trest. Frank je však odhodlán pro záchranu svého syna podniknout cokoliv. Michael Keaton a Andy Garcia proti sobě stojí v hlavních rolích napínavého filmu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (66)

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

K doživotí odsouzený vrah McCabe je jediným vhodným dárcem kostní dřeně pro synka agenta FBI. McCabe souhlasí a využije příležitosti, kdy je mimo věznici, k útěku...Skvělý akční kvapík, napětí, emoce, zajímavý - kreativní scénář s nápaditými scénami.Taky herci se pěkně činí. Andy Garcia v roli otce, který je odhodlaný zachránit své dítě za každou cenu - i přes mrtvoly - je velice dobrý, ale Michael Keaton v roli jeho protivníka a současně zachránce - ten je přímo famózní. Film jako tento si nelze neužít. 80%. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Super triler, ktorý som si okrajovo pamätal z dôb vzniku, roky po ňom márne pátral v cz dabingu v slušnej kvalite až som nakoniec neodolal a pozrel ho v origináli a neľutujem. Film skvelý, jednoduchý, plný klišé, ale skvelý. Viac triler ako akčňák, super. V podstate taká béčkovejšia podoba neskoršieho Johna Q. Samozrejme na Denzela sa to neťahá, to je iná liga, ale musím priznať, že Andy s Michaelom to zvládli na výbornú. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky slusny oldchool mix zanrov od thrilleru, akcneho filmu az po dramu. V ziadnom ohlade to ale prilis nadpriemerne nie je. Nie je tu ani dostatok akcie (zaujme len solidny vybuch a jedna scena s nakladiakom), ani napinavych scen, ktorymi by sa postavy drzali v šachu. Miestami vyznieva az vtipne, ze kvôli zachrane jedneho chlapca zomrie kopa nevinnych ludi. Film ale drzi nad vodou skvela ustredna dvojka. Charizmaticky drsniak a po cely cas zaporak Keaton a sympaticky otec od rodiny Garcia, ktory je schopny kvôli synovi urobit cokolvek a aj ked to neukazali tak pravdepodobne si potom vsetkom, co urobil, tiez pôjde na nejaky cas sadnut do chladku. Ostatne postavy su uz len do poctu. Vysledkom je teda priemerny film, ktory v dobe vzniku zapadol, ale v dnesnej CGI dobe, fanusikov oldschool akcnych thrillerov potesi. 6/10. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděla kdysi před lety poprvé, moc se mi líbil - napínavý příběh, skvělí herci, zajímavé prostředí ztemnělé nemocnice; dala bych 4*. Podruhé už to takový extra zážitek nebyl, klišé a občasné nelogičnosti ubraly z dojmu víc než skutečnost, že jsem si spoustu scén pamatovala; takže za 3*. Nadprůměrný thriller, který však mohl být lepší. 70% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Základní nápad není zase tak vytřískaný jako jiné a i natočeno je to dostatečně svižně nato, aby film dokázál zaujmout. Žádného nepředpokládáného konce se sice nedočkáme, herecky je ale vše odvedeno na slušné úrovni a tak každému ze zůčastněných přibyl další neurážející snímek do filmografie. Hudba: Trevor Jones. 60% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 22. července do 13. prosince 1996 v amerických státech Kalifornie a Pensylvánie. (BMW12)

Reklama

Reklama