Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro záchranu svého syna je odhodlán podniknout cokoliv. Frank Conner je policista, vdovec a má smrtelně nemocného syna, kterého může zachránit pouze včasná transplantace kostní dřeně. Jediným vhodným dárcem je nebezpečný maniak, který si odpykává doživotní trest. Frank je však odhodlán pro záchranu svého syna podniknout cokoliv. Michael Keaton a Andy Garcia proti sobě stojí v hlavních rolích napínavého filmu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (66)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděla kdysi před lety poprvé, moc se mi líbil - napínavý příběh, skvělí herci, zajímavé prostředí ztemnělé nemocnice; dala bych 4*. Podruhé už to takový extra zážitek nebyl, klišé a občasné nelogičnosti ubraly z dojmu víc než skutečnost, že jsem si spoustu scén pamatovala; takže za 3*. Nadprůměrný thriller, který však mohl být lepší. 70% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Průměrně natočený, ale celkem chvílemi napínavý film. Bohužel se v něm opakuje již zavedený vzorec kdo musí vyhrát a kdo umřít. To je dost na škodu. Výborná dvojce Andy Garcia a uvadající Michael Keaton hrají jak o život. Celkově slušný napínák sázející na atmosféru. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::. Bavil jsem se velmi dobře !! Vlastně nevím, proč nedám 5 hvězd, ale něco mi k tomu brání. Skvělá atmosféra, hodně napínavé, dobří herci, kvalitní střih, skvělé scény - hlavně honička v autech na konci, která neměla chybu. Záverečná scéna mě totálně dostala a rozesmála ! :-) Kvalitní film !! "Jaké máte auto !?! " :::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

tron 

všechny recenze uživatele

Triviálny scenár, réžia... všetko. Podarili sa len výkony odskúšaných "vedľajšákov" Andyho Garciu (KRSTNÝ OTEC III, NEPODPLATITEĽNÍ) a Michaela Keatona (BATMAN 1 - 2), ale aj ten posledne menovaný zahral už i lepších magorov. Žiadna dvakrát sláva. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Snímek s úžasnou atmosférou, která by se dala krájet a brilantními hereckými kreacemi Andyho Garcii a Michaela Keatona! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tomu se říká skutečná hranice zoufalství, aby policista prosil a chránil několikanásobného vraha byť kvůli svému synovi. Povedený thriller s perfektní atmosférou a velmi zajímavým námětem. Michael Keaton a Andy Garcia předvádějí standartní herecké. Ve filmu mi, ale scházelo trochu více hudby. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Desperate Measures jedním z největších překvapení, jaké jsem kdy měl možnost vidět. Skvělý snímek s rychlým tempem a velmi hutnou atmosférou těží zejména z perfektního hereckého obsazení. Zejména Michael Keaton je jako psychopat úžasný a naprosto uvěřitelný. Přestože nám režisér ani scénárista nepřichystali žádné novinky, přesto však bude mít divák problém otrhnout se od obrazovky. Když si vzpomenu na ten geniální konec, leze mi mráz po zádech. Shrnuto a podrtženo, za tenhle akční thriller by se nemusel stydět ani Michael Mann. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalší veľmi kvalitný priemer. Zamrzí hlavne logika akčných scén, ničím nová šablóna mačka-myš a niektoré dialógy (profesorské reči deväťročného syna k otcovi na smrteľnej posteli). Inak boli psychopatické reči a slovné hračky najmä u Keatona na vysokom stupni levela a síce som si ho ako záporáka predtým predstaviť nevedel, no teraz by som ho rád videl znova. 55%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Strhující a mistrovsky natočený thriller s pro mě naprosto fantastickým námětem. Dva muži na opačných stranách zákona, uprostřed klaustrofóbní budovy nemocnice, kde jsou v sázce spousty životů. Skvělý scénář, dialogy, akce, zvuk. Andy Garcia hraje starostlivého otce s famózním přehledem a Michael Keaton jako hlavní záporák taktéž nezklamal. Režie je až překvapivě zručná a hudba působivá. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Andy Garcia vs. Michael Keaton v jednom z nejnapínavějších filmů, vysílaném na HBO ještě v minulém tisíciletí. Zapomínal jsem dýchat. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dobře rozehraný film ve kterém jdou proti sobě prohnaný zločinec první třídy a schopný policejní detektiv první kategorie. Jeden z nich musí být nutně lepší než ten druhý. Jeden je perfektní v zabíjení lidí a druhý ve svých vyšetřovacích metodách. Michael Keaton je jako sériový vrah skvěle temný a Andy Garcia svoji plochou roli nemohl příliš obohatit, ale obstál v ní také, protože se na ni typově hodil. Film je poměrně dost akční, což bych u thrileru až tak nečekal a psychologii postav hází po prvních minutách nekompromisně do koše. Nechtěl tím zřejmě nudit a atraktivní akční souboj dvou velmi rozdílných mužů byl pro film asi lepší variantou. Barbet Schroeder se thrillerům věnoval s velkou pílí, ale přesto scénář působí divoce. Policejní detektiv totiž má syna s leukémií a jako jediný vhodný dárce se jeví právě sériový vrah. Ten však více touží po svobodě a na svém útěku z vězení neváhá použít všech dostupných prostředků. Zajímavě vyhrocené akční drama selhává postupem stopáže právě ve scénáři, který je jeho citelnou slabinou. Pokud u filmu odmítnete přemýšlet o to lépe pak přehnaný příběh přijmete. 60% ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Stejně jako pánové dokážou překousnout kdejakou blbinu s Elishou Cuthbert, tak já se klidně dvě hodiny dokážu koukat na Andyho Garciu v průměrném filmu. Zlý Keaton je jen třešnička na dortu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť vysoko napínavý psychologický triler s presahom, ak by bol námet lepšie napísaný a predovšetkým podstatne lepšie natočený. Videl som ho síce dávno, ale hneď po jeho zhliadnutí som mal dosť silnú pachuť z premárnenej šance a z nevyužitosti hercov, ktorí by si zaslúžili lepšie napísané postavy. Hlavne Keaton mi pripadal dosť prehnane sociopatický, čo bol síce zámer, ale určite sa dalo k postavám a látke pristúpiť s menšou dávkou tlačenia na pílu. Repete už nebude. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Něco mi bránilo dát vyšší hodnocení než 3*. Příběh není špatný, ale přišel mi trochu nemastný-neslaný. K tomu skoro žádný hudební doprovod nebo alespoň nějaké uchu lahodící zvuky:-)Ale co udrží vaši pozornost, to je, že budete chtít vědět, jak vše dopadne, ale to už vám nepovím....65% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Filmík, ktorý sa nevie rozhodúť, akým smerom sa ubrať. Skvelý Garcia, divný Keaton a nejaké to morálne posolstvo. No nie každý je John Woo, aby vedel spojiť drámu s akciou... ()

Reklama

Reklama