Reklama

Reklama

Více

Trailer

Obsahy(1)

Stefan je mladý student, ztracený sám v sobě, který prahne po dobrodružství. Na své cestě autostopem se nechává vést sluncem a dostává se z Německa až do Paříže, kde potkává mladou, přelétavou Američanku Estelle, která jej zasvětí do světa drog. Pár mladých milenců, vyhledávající stále silnější pocity a prožitky, odcestuje na Ibizu, kde se oddávají svým nebezpečným vášním. Stávají se zajatci své lásky, drogové závislosti a také Estellina dávného přítele — zdá se, že jejich příběh nemůže mít jiné než tragické vyústění… (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh je veľmi osobitým a prevažne slobodomyseľným snímkom, ktorý zaujme najmä skvelým soundtrackom od Pink Floyd a jemne artovým štýlom réžie. Neudeje sa tu síce toho veľa a príbeh je pomerne ľahko predvídateľný, ale atmosféra bola budovaná dobre a pútavo. Celkovo ale v rámci žánru som videl určite aj lepšie filmy. 60 % ()

curil 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních filmů od evropských režisérů zaměřený na problematiku drog. Pro mě je film určitě zajímavý díky hudbě Pink Floyd, mám doma soundtrack. Příběh není zvláště nijak nadprůměrný, zajímavý je dobou vzniku, debutem známého režiséra, a první rolí Mimsy Farmer na evropském kontinentu, kde odehrála posléze více rolí. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Myslím že většina lidí to viděla z toho stejného důvodu jako já... Pink Floyd. Budu film hodnotit mimo hudbu. A myslím, že je to naprostá hovadina. Schroeder si myslel že natočí něco drogově originálního, ale je to pitomé a nudné. Hlavní herečka se pořád svléká, hlavní herec se snaží taky. K tomu berou heroin, a nakonec to špatně dopadne. Páni, to by nikdo nečekal! Navíc nemám ráda když se hudba Pink Floyd spojuje s drogově závislými a celkově s drogami. Film je to nadmíru hloupý, předpovídatelný a trapný. Jednu hvězdičku za hudbu, i když soundtrack je stokrát lepší. A co teprve když to hrají naživo.... ()

Fish

všechny recenze uživatele

Předně musím říci, že jsem film neviděl. Na to, že ho komentuju docela zajímavé :-) Nicméně chtěl bych se zmínit o jiné věci a to, že soundtrack k filmu dělali Pink Floyd (poté vydáno jako album More). Soundtrack sám o sobě je naprosto skvělý, teda jako ostatně vše od Pink Floyd. Nevím ale, jak by vyzněl s filmem... ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Album More mám doma již 36 let, je to klasika, o které zbytečno psát. Na film jsem se těšil již zmíněných 36 let ale je to běžná záležitost, angažovaná věc o drogách, nic víc nic míň. Krásné exteriéry. Všimnul jsem si velmi hluchých míst, ty šlo vyplnit také hudbou Pink Floyd ale nestalo se tak. Čili trochu zklamání. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 13. května 1969 na filmovém festivalu v Cannes. (BMW12)
  • Autorem soundtrack jsou Pink Floyd. (frashmaker)

Reklama

Reklama