Reklama

Reklama

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (751)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie točí už více než 20 let s přestávkama ty nejzajímavější gangsterky. Navíc se vrátil i Statham, jen mě se více líbili minulí Gentlemani. Nemůžu Rozhněvanému muži upřít snahu, ale malinko jsem měl s filmem problém. Zřejmě za něj může Zahler s nedávným Dragged Across Concrete. Zkrátka Gentlemani byli každým coulem jasná Ričíovka. O Rozhněvaném muži tohle tvrdit nemůžu. Špatný to ale rozhodně nebylo. A je velká šance, že s další projekcí půjde mé hodnocení na maximum. 80% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Statham předvádí svoji asi nejdrsnější verzi. Téměř rezignuje na mimiku, chodí jen pomalu a všechny likviduje ledabylými headshoty, či břitkým sarkasmem. Bohužel mi to vlastně bylo nějak jedno. Bavilo mě když nastoupil na pozici sekuriťáka, ale pak se děj vydal jiným, pro mě nezajímavým, směrem. Příběh mi prostě přišel docela blbej. Ještě se mi líbil Holt McCallany. ()

Reklama

Aky 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo pověsti, která tento film předcházela, mohl jsem si ho odpustit. Dočkal jsem se dalšího supermana, který pistolkou skolí šest samopalmíků, přežije všechny kulky, které ho provrtají, a nakonec dosáhne svého, jak je mu od počátku souzeno. Za téměř dvě hodiny, trochu nelogicky a nesmyslně, ale zaplaťpánbůh za to, mohlo to přijít dřív. Druhou hvězdu přidávám za Jasona Stathama, na kterého se pěkně kouká. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční kriminálka, kterou nahoru nevytáhne ani chladný a nemluvící Statham. Jindy mi retrospektivy a postupné skládání mozaiky nevadí, tentokrát mi to však přišlo jaksi kostrbaté a bez většího napětí. Odhlédnu od faktu, že kladné postavy (a hlavně sympatické) chybí, zaměstnanci firmy jsou paka, co se vás nejprve snaží ponížit, ale potom vám tleskají, a pátrání po vrahovi je nepochopitelně dlouhé. A pak samotný konec z říše fantazie, kdy takhle se tam zjevit by snad zvládnul jen Superman. Když vyřizování účtu, pak raději J. Wicka. Nikdo byl mnohonásobně lepší, než tenhle sterilní počin.... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prvý raz sa Guy Ritchie a Jason Statham stretli v r. 1998 v kultovke Zbaľ prachy a vypadni! a teraz zas. Na začiatok upozornenie: nepozerajte trailery (radšej ani fotky). Spätne ma zarazilo, ako málo akčné to je. Určite to nie je typická stathamovka. V tomto smere je dôležitejšia osoba režiséra, nie hlavnej hereckej hviezdy. Ritchie si to parádne dáva. Napriek nedostatku akcie (a takmer dvojhodinovej stopáži) si snímka udržuje akčný drajv: jednak vďaka dunivej hudbe a jednak vďaka svižnému scenáru, v ktorom sa neustále niečo deje. Postavy sú dobre napísané a majú medzi sebou dynamiku. Ak to aj začne jemne stagnovať, objaví sa prekvapivý twist, ktorý to opäť nakopne. Okrem toho je super i nechronologické rozprávanie (ktoré nás núti neustále mať oči na stopkách a všímať si zdanlivo nepodstatné detaily) a viacero osviežujúcich scenáristických rozhodnutí, ktoré prekvapivo fungujú (najdôležitejšie záporné postavy sú do príbehu nasadené až po uplynutí prvej polovice filmu). ()

Galerie (27)

Zajímavosti (24)

  • Vo filme majú obrnené nákladné autá priehľadné okná, čo však pri tomto type vozidla nie je možné. (Arsenal83)
  • Pandémia Covid-19 poznamenala zisky filmu. Napríklad v Spojenom kráľovstve sa pre lockdowny nikdy nedostal do kín a išiel rovno na Amazon Prime. (Arsenal83)
  • Na konci filmu majú bodyguardi na svojich nášivkách rovnaké identifikačné číslo. (Arsenal83)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

13.01.2022

Guy Ritchie v posledních letech sype filmy jako nikdo jiný. A navíc velmi dobré! Po skvělém Rozhněvaném muži a výborných Gentlemanech se od něj už v březnu letošního roku dočkáme Operace Fortune, na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama