Reklama

Reklama

V síti: Za školou

  • Slovensko V sieti: Za školou
Trailer

Obsahy(1)

Speciální verze filmu V síti určená pro diváky už od 12 let. Tři dospělé herečky, které vypadají na 12 let, se připojí na sociální sítě, aby v přímém přenosu zažily, co se děje v online světě. V kopiích dětských pokojů chatují a skypují s muži, kteří si je na netu našli a napsali jim. Drtivá většina těchto mužů požaduje sex přes webkameru nebo posílá erotické fotografie a videa. Herečky dokonce zažívají vyhrožování a vydírání. Nejsilnější momenty z oficiální celovečerní verze dokumentárního filmu jsou doplněny o praktické rady, návody a komentáře hereček, které si zkušeností se sexuálním obtěžováním na internetu samy prošly. (Aerofilms)

(více)

Recenze (10)

skinny9 

všechny recenze uživatele

Vážně ve verzi pro děti od 12 let tvůrci nechali nevycenzurovaná prsa dospělé modelky a tím se vlastně de facto také dopouštějí distribuce pornografie nezletilým (je to verze pd 12 let, ale možná i pro mladší), což je mimochodem jedna z věcí kterou kritizují u "predátorů"? To se nedá přehlédnout, nebýt tím znepokojen, dal bych 5 hvězd stejně jako verzi 18+ i hlavní klasické verzi dokumentu, na kterých jsem obou byl v kině. Všechny tři verze legálně pořízeny na Aerovodu (KVIFF.tv). ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to sila. A som rad za tie zjemnenia a chapem aj ten vysvetlovaci komentar. Povinnost pre kazdeho rodica aj ked sa na to skutocne neprijemne pozera. Originalnu verziu by som asi nerozdychal. A to nemam deti. 9/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Najzáslužnejšia časť celého projektu, ktorou Klusák defacto supluje chýbajúcu a hlavne u nás na Sk  (pre vplyv katolickej cirkvi a celkovú konzervatívnosť tuzemského voliča)   tak opomíjanú sexuálnu výchovu. Väčšina explicitných scén chýba, okrem edukatívnych vsuviek má rozprávanie aj odlišný tón, nehrá sa tak na efekt (logicky), známe scény sú často poprehadzované, prípadne rozlične zostrihané a dojde aj na niekoľko nepoužitých záberov. Dĺžka je pre zvolený formát ideálna a ja osobne by som vynechal akurát katarznú scénu (ktorá evidentne bola dilemou, nakoľko jej použitie film slovne obhajuje). ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Coby výchovnému filmu pro mládež je třeba tomuto dílu zatleskat. Nicméně jsem si položil otázku, jak je tomu s těmi dnes tolik omílanými právy sexuálních menšin. Vypadá to, že některé menšiny jsou preferované. Které, to naznačuje už zkratka, jež se pro ně používá: LGBT (tj. lesby, genderově nevyhranění, buzeranti, transsexuálové – nebo jak se to překládá). Ale co pedofilové, zoofilové, nekrofilové a sadomasochisté? Kde jsou jejich Pochody hrdosti, táži se? Jenže práva pedofilů jsou v rozporu s právy dětí a práva zoofilů zase kolidují s právy zvířat. Zdá se, že neomarxismus si s těmi všemožnými lidskými i nelidskými právy na sebe upletl pěkné bičiště. Nekrofilů asi bude tak málo, že by ani žádný průvod nedali dohromady, ale co sadomasochisté? Těch zas až tak málo nebude. I renomované dámské časopisy dnes vyvíjejí osvětovou činnost a vysvětlují ženám, co je BDSM a k čemu je to dobré. Když mě onehdy moje přítelkyně informovala, že v jednom obchodním domě objevila v regálu s dámským prádlem i pouta s labutěnkou, usoudil jsem, že BDSM se pomalu stává součástí mainstreamu. Myslím, že komunita BDSM by také měla usilovat o formální uznání své existence a o zařazení mezi hájené a preferované sexuální menšiny – a samozřejmě začít pořádat pochody. Jsem sice už líný navštěvovat kulturní akce, ale na ty holky na vodítkách bych se podívat šel. – A vůbec, jakpak to přijde, že někdo je sexuální menšina a někdo úchyl? Tak třeba mužská homosexualita byla u nás dřív trestným činem. Ne že by se ten paragraf nějak moc uplatňoval, ale dal se použít k vydírání takové osoby. K dekriminalizaci homosexuality došlo až v roce 1961. Je možné, že i pedofilům svítá na lepší časy. Předně již obdrželi politicky korektní označení „predátoři“. Bude-li islamizace Evropy zdárně pokračovat a my se dočkáme chalifátu Čechy a Morava, tak se dost možná i pedofilové dočkají toho, že budou moci svobodně a beze strachu projevovat svoji sexuální orientaci. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Uf, nekouká se na to snadno a jste-li rodičem, budou se vám doslova ježit vlasy hrůzou. Oceňuju informační hodnotu snímku a i to, že v této verzi aktérky přímo promlouvají k dětem s radami, jak postupovat, aby se nedostaly do internetových nesnází. I co dělat dál, když už přece jen v potížích jsou. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní seriál je vhodný nejen do hodin výchovy k občanství a informatiky. Žáci se při něm mohou dozvědět o nástrahách v prostředí internetu. ()

Daniel.Homol 

všechny recenze uživatele

Dokument v síti: za školou, ukazuje dětem jak je bezpečnost na internetu důležitá a já osobně si myslím, že to dělá tím asi úplně nejlepším způsobem co může. Dokument V síti: za školou není dokument v tom pravém slova smyslu. Nejsou tam jen oběti tohoto trestného činu, ale máme tu rovnou naservírovaný onen čin. Celý film je neuvěřitelně napínaví. Celý čas promítání sem seděl jako přikovaný k sedadlu a napjatě očekával, co se bude dít dál. Celému filmu dávám zasloužených 10/10 ()

Reklama

Reklama