Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Milostný příběh tří lidí, stvořených jeden pro druhého. Seriál Trigonometrie sleduje Gemmu a Kierana, které zoufalá finanční situace donutí přibrat si do bytu novou nájemnici Ray, z níž se stane víc než jen spolubydlící... Gemma, uznávaná kuchařka, a Kieran, její přítel záchranář, žijí společně v západním Londýně nad Gemminou kavárnou. Gemma a Kieran jsou do sebe bláznivě zamilovaní, ale láska za ně bohužel provoz kavárny ani londýnský nájem nezaplatí. Ti dva si sotva vydělají na živobytí a díky odlišným pracovním směnám se doma většinou jen míjejí. Aby ulehčili své finanční situaci, rozhodnou se přibrat dalšího nájemníka. A tak se na scéně objeví Ray, bývalá vrcholová plavkyně, jejíž příjezd ve Volvu až po střechu nacpaným zavazadly znamená začátek novodobého milostného příběhu tří lidí, který každému z nich navždy změní pohled na život i vztahy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

O moderním melodramatickém milostném trojúhelníku. Hlavní je, že se mají všichni rádi. Obrazově je to pohledné. Je to politicky korektní, takže většinu ansámblu tvoří černoši. Pobavili mě telenovelové výroky jako „To, co k ní cítím, je zahlcující, její tělo mění moje tělo“. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Slabší, v podstatě vážnější, napodobenina You, me, her. Slabší hlavně v tom, že tu v podstatě neustálé drama zabíjí jakékoli odlehčení, díky kterému je právě Netflixovská verze téhož výborná, ikdyž možná méně uvěřitelná. Jestli tu ale něco oceňuju, tak špinavý Londýn bez patosu a zbytečných záběrů na jeho slavné centrum. 50% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Chápu, že Trigonometrie díru do světa neudělá, ale myslím, že si rozhodně zaslouží červenou barvu. Téma polyamorie vykresluje nenuceně a žánrově je skvěle vyvážená - a vlastně je to za mě překvapivě i víc zábavná oddychovka než nějaké artové vztahové drama. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Families come in all shapes and sizes, even rectangles. Vypadalo to nenápadně (a civilnost, ač v seriálu o jednorožcích, byla jedna z věcí, kterou jsem ocenil), ale téma mě zaujalo, protože reprezentace vztahové diverzity je tristní a zamiloval jsem si to od prvního setkání… Postavy jsou správně „trhlé“, autentické, bezprostřední, navzájem se za to omlouvají a nevidí, jak se díky tomu zamilovávají a já do nich. Neplánovaně, nevědouce a vlastně nechtíc si spolu vytvoří domov a rodinu. Bylo to dojemné, když já to už viděl a oni ještě ne, protože se ještě orientovali na nevyšlapané cestě. Rodiny (mámy, tátové, sourozenci...), přátelé, zaměstnání, vnitřní coming outy, vnější, znamení… a trocha food porn. Jo a nechybí ani ginger kočka. To vše je součástí trigonometrie. ()

hanca.uh 

všechny recenze uživatele

Náhodou - mně se to docela líbilo, zase něco jiného a další pohled na vztahy........a byť jsem některému z protagonistů občas vůbec nerozumněla, tak nakonec.......ehmmm...tři jsou přece jen víc než dva, ne? :-))))) ()

Reklama

Reklama