Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Módní svět zná Olo jako své stylové boty, u nohou mu ležely Londýn, Paříž i New York. Bylo proto jen otázkou času, kdy bude mít svou vlastní show. Show připravovanou týmem zkušených televizních pracovníků. Show, do které se celebrity hrnou. Takovou, kterou tahle trapná česká zemička, ještě neviděla. Jakou svět neviděl! Prostě Olo show. (MALL.TV)

(více)

Recenze (2)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Afektovaná hovadina, která se snaží tančit na hraně záměrné trapnosti a jakéhosi flaešného dokumentu a kombinovat hraní a reálné záběry z módního éteru, ale pakliže zůstanu u tanečního přirovnání, tak se snaží protančit tangem k něčemu dobrému, ale nakonec zbyl čardáš předváděný lobotomizoaným, poraněným ptakpyskem po mrtvici a s ochrnulým zobákem. Je to zoufalé a vtipné, asi jako kdyby v tom vystupoval Jaromír Soukup. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná infantilní kravina z prostému diváku vzdáleného prostředí, ale já bych spíš řekl, že někteří ještě nejsou na podobný styl vyprávění připraveni. Andrej Polák vynikající, styl humoru musí sednout, jednotlivé epizody tak akorát. Olo show je pro mne synonymum krátkometrážního internetového seriálu. ()

Reklama

Reklama