Reklama

Reklama

LEGO Masters - Amerika

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
USA, 2020, 43 min

Obsahy(1)

V této zbrusu nové soutěžní sérii LEGO® Masters proti sobě stojí osm párů fanoušků soutěžících ve stavbě ambiciozních projektů z Lega. Týmy tvoří smíšené dvojice. V každém díle postupují ty týmy, které nejvíce zapůsobí na porotu v daném kole až do finále. Pouze jeden pár je korunován jako vítěz a získává titul Lego Masters. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (2)

pds 

všechny recenze uživatele

Hooodne preafektovaná, príliš farebná show. Tá anglická verzia sa mi zdá, že je o dosť lepšia. Už aj kvôli tomu, že tam súťažia aj detský stavitelia, pre ktorých je Lego hlavne len určené 😊a dodávajú tomu tú veselosť a bezstarostnosť stavania. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit čistě výtvory talentovaných soutěžících, tak je to jednoznačně za 5 hvězd, při sledování prakticky kteréhokoliv dílu vždy žasnu nad tím, co všechno lze z té "blbosti pro děti" postavit, co mi však na show vadí je přílišné tlačení na pilu ve snaze být cool, ať už to jsou přehnané reakce soutěžících na prakticky jakoukoliv větu moderátora Willa Arneta (ve stylu "dneska budeme stavět město", načež soutěžící div nedostanou orgasmus či jim nevypadnou oči z důlku apod.), tak třeba i ve výsledku naprosto zbyteční hosté - celebrity, které mají za úkol v podstatě se jen ukázat, prohodit pár "vtipných" hlášek a zase se pakovat, produkce je tak může šoupnout do upoutávky a o reklamu je postaráno, proč třeba nemohou být součástí hlasování o nejlepší výtvor týdne, nebo nějakého twistu tak, jako tomu bylo v původní britské verzi? Poslední menší výtkou je i poměrně velký kvalitativní rozdíl mezi jednotlivými týmy, v podstatě od prvního dílu je celkem dost jasné, kdo se dostane do final 3 a kdo je naopak těžce na odpis, také by to chtělo vypilovat golden brick, vždy ji totiž v první epizodě vyhraje velmi silný tým, který pak prakticky po celou soutěž není v riziku eliminace, ale přes všechny tyto výtky je to silně zábavná a do jisté míry i fascinující podívaná. Po třech řadách 75% ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama