Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lukáš Pavlásek, jak ho neznáte. Humor, hosté, stand-upy. Nová show Na Pavláska na Primě. (TV Prima)

Recenze (25)

Hunt 

všechny recenze uživatele

Českých talk show je na trhu mnoho a když započítáme internet, jsou jich mraky. Jejich kvalita je dost různoroda a často jsou téměř identicke (včetně hostů) Na Pavlaska je takovy uhlazený format, ale diky moderátorovi to docela jde poslouchat, když u toho něco delate smysluplnějšího. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to já mám zas Pavláska docela rád. Týdýta ze sebe umí dělat bravurně, Na stojáka a tomu podobných pořadů patřil k tomu nejlepšímu. Škoda, že to utnula CORONA. Je to fajn borec a je s ním prdel. Rád si pouštím na youtube jeho scénky a těch pár dílů tohoto pořadu co jsem měl možnost vidět, nebylo zas až tak špatných. Klasický průměr – dívat se na to dalo. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení, za mě naprosto super. Pavláska mám rád a jako moderátor svého vlastního pořadu je výborný, výběr hostů je zatím vynikající a navíc je to fakt zábava. Ale klidně by to mohlo být delší, aspoň by hosté měli větší prostor. Na rozdíl od šílené Marty je tohle opravdu výborný a skutečně zábavný pořad, ty stand-upy jsou taky fajn, takže já rozhodně Pavláska budu sledovat pravidelně. Pevně doufám, že to hned nezruší, byla by to škoda. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda tento typ zábavných pořadů, ale Pavláska můžu. Jak jsem časem zjistila, nejen že neumí tančit, ani zpívat a jako čtenář jeho knížek a veršů musím přiznat, že neumí ani psát či básnit. Je to ale sympaťák a snaží se pobavit své čtenáře, diváky a posluchače. To se cení. U mne dobrý. Je lepší než Kraus a jen o málo horší než Šíp a rozhodně lepší než rádoby zábavná Partička s Geňou a Suchánkem. Nutí své hosty, aby něco předvedli a umí si udělat legraci ze sebe, což se cení. ()

Jierl 

všechny recenze uživatele

pavláska mám rád, ale tohle je úmorná nuda, hosti jsou šílený naprosto, těžko si ještě někdy pustím další díl. Jen jsem rád, že díky koroně jsem nebyl na žádném live. ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Neco, co funguje v zamori uz nekolik desitek let. Nemuze u nas fungovat ani 30 let po plysaku. 99% nasich "znamejsich" lidi, jsou vlastne uplne stejne nezajimave bezduche "chrchle" jako ja, ty nebo kdokoliv koho proste potkame na ulici. Tak proc by me melo bavit je jeste navic poslouchat, jak se bavi o uplnem nezajimavem hovne a do toho navic byt iritovan publikem a jejich smichem "na prikaz". Protoze ty tri stovky prece nedostanou jenom za to, ze tam budou drepet na prdeli. Cokoliv co se objevuje v nasi televizi, je stejne otravne jako cyklon B. Co se tyce moderatora skoda mluvit... Pavlaska mam rad kdyz dela stand-up, ale ve vsem ostatnim na me bohuzel pusobi jako koncetina v poslednim stadiu gangreny - kdysi jsem ji mel rad, ted uz me ale jen pomalu zabiji a chci ji dat do prdele. ()

luki00 

všechny recenze uživatele

Za mně lepší než p.Kraus. Pavlásek je správný " mamlas,, co mne baví..plus je i to, že všichni hosté komunikují navzájem. Jediné mínus je hudební vložka.. ()

Dvorik 

všechny recenze uživatele

Všichni ostatní (Mareš, Kopta, Marta...) si na zařazení vedle Krause a Šípa vylámáli zuby, ale Pávlaskovi se to povedlo a určitě si na české scéně 3.místo v talk show zaslouží. Super nápad zapojit hosty do konverzace navzájem. Jeho standup scénky talk show oživují i přesto, že vykrádá sám sebe z pořadu Na stojáka. ()

patmull 

všechny recenze uživatele

Já to i k mému velkému překvapení musím zvýšit o hvězdu! Říkal jsem si sice, jestli by to Sokol neměl radši vzít za Pavláska, ale ten se naštěstí přeci jen zlepšil jak v reakcích, tak ve stand-upech. Uvolnil se a hned to šlo poznat. Vtipné byly i proklady fotografiemi, když už nemůžeme mít kvůli rozpočtu klipy. Ale tak hnusné studio, aby člověk pohledal. Na něco tak hnusného se nedá dívat. Nechápu, koho to napadlo. Vypadá to jak z AZ-kvízu z 90. let. Vrcholem génia architekta je pak to rozmístění sedaček, kdy Pavlásek sedí od hostů půl kilometru a uprostřed je malý stůl, na který nejde z pohovky dosáhnout. Vyhoďte tu zeď, stůl a architekta s ním! Mám obavu že pokud tam nebude někdo, kdo ten pořad vlastně povede spolu s Pavláskem, jako nyní Sokol, půjde to zase na tři, ale zatím je to příjemné zlepšení. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Další zbytečná žvanírna. A protože poslední dobou cpou Pavláska všude, už i do filmů, začíná bejt nějak přePavláskováno. Za dva roky už z něj budou všichni tak votrávený, že ani na stand-up mu nikdo nepřijde. A pak po něm ani pes neštěkne. Ne nadarmo se říká "ševče, drž se svýho kopyta". (jenže když ty prachy jsou tak lákavý, že jo? ...) ()

Capitano3 odpad!

všechny recenze uživatele

Njn, když si kosočtverec zve kosočtverce... ...v době neobolševismu, neonacismu. Na východu Evropy. Tupé. Provinční. Nesvětové. ()

Reklama

Reklama