Reklama

Reklama

Podivuhodná věda

(seriál)
  • Rusko Incredible Science
Rusko, 2018, 24x43 min

Obsahy(1)

I ve 21. století je v oblasti vědy stále co objevovat. Využívala americká CIA při špionážních misích jasnovidce? Jaký je skutečný původ člověka? Existuje karma? Je možné vidět do minulosti a budoucnosti? Pojďte zkoumat zákoutí vědy v pozoruhodném 24dílném seriálu Podivuhodná věda. Americká špionážní služba CIA nedávno přiznala, že už několik desetiletí využívá agenty se zvlášť rozvinutými smysly. Tito PSI skauti odhalili mimojiné bývalou sovětskou oblast zkoušek jaderných bomb známou jako Semipalatinský jaderný polygon. Jen o něco později se jim podařilo najít také stejně zaměřené a přísně utajované místo u čínského jezera Lobnor. Za mise speciálních PSI agentů CIA utrácí více než dva miliony dolarů ročně, ale zřejmě se to vyplácí. Jak a proč prozrazuje fascinující dokumentární seriál Podivuhodná věda, který se v následujících epizodách zabývá i úplně novými teoriemi o evoluci člověka, genetickým inženýrstvím, epidemií obezity, hrozícím nebezpečím nedostatku jídla nebo pochybnými vědci a jejich pseudoprojekty, které se více než na nové objevy zaměřují na co největší senzace a co nejviditelnější reklamu. Odhalte skrytá tajemství Podivuhodné vědy. (TV Prima)

(více)

Recenze (20)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Baba Vanga vraj videla všetko, čo Američania vojensky podnikli v Európe a kam presúvali jednotky :D Nechápem, ako dokázali Sovieti prehrať studenú vojnu napriek tak cennému zdroju informácií, akým Baba Vanga nesporne bola. Samozrejmosťou sú tu aj mobilné zábery na Snežného muža s dovtekom: "Veda už dávno nepopiera existenciu Snežného muža." Tomuto seriálu neuverí ani najzarytejší fanúšik konšpirácií či časopisu Zjem aj vlek. ()

Geronimo7 

všechny recenze uživatele

Je to strašně zajímavé, navíc mám moc rád jazyky, čili ruštinu pro změnu vřele vítám. Je to dokument pro lidi, co se chtějí něco dozvědět, primitivové tu nemají co pohledávat. Ten kdo má potíže s důvěrou a prahne jen po důkazech, pro toho tento dokument určitě není. Dokument je pro každéhoo, kdo se chce dozvědět něco nového a neskutečného. ()

Reklama

modranka 

všechny recenze uživatele

Je smutné, že sa filmová tvorba na tejto stránke hodnotí cez prizmu rusofóbie. Podľa niektorých komentárov, všetko čo je z Ruska je zlé a konšpiračné. Ja mám z toho úplne opačný dojem... Tento dokument mi odpovedal na hodne otázok, ktoré v amerických dokumentoch trefne zamlčujú. Veľa miest, ktoré Američania nemali možnosť vo svojich dokumentoch ukázať (lebo ich Rusi na svoje územie nepustia a svoje výskumy starostlivo chránia), spracovali ruskí tvorcovia. Ja im za to ďakujem. A ten, čo sa nechce dozvedieť pravdu z oboch strán,je zaslepený a preto nikdy neuvidí svetlo pravdy. Ja dávam dokumentárnemu seriálu plný počet hviezdičiek. ()

alien6694 

všechny recenze uživatele

súhlasím ze je to vygumovana ruská propaganda aby aj rusi mali pocit ze u nich havarovalo ufo a majú svoj bermudsky trojuholník ale ide o to ze medzi každim klamstvom je aj nejaká pravda a niektoré časti napr. časť moderná veda naozaj stála za to lebo fakt je to pravda ze v poslednej dobe ľudia doslova blbnu a skúmajú naozaj blbosti ktoré v reálnom živote človek nevyuzije, súhlasím s touto časťou na 80% lebo az príliš osocovali západných vedcou a zabudli dodať ze su aj taky ktorý naozaj prispeli k pokroku ľudstva, zároveň tu napíšem tak ako pri seriáli ANCIENT ALIENS kde mam tiež koment ze keď máte rozum v hlave tak si viete vytvoriť vlastný názor viete kedy a ktoru časť prepnut ked uz fakt tam dristaju 2 na 3 lebo je to tak,ja to pozerám iba preto lebo si vytvaram vlastný názor ze studená vojna neskončila a rusi a amici šíria takéto blbosťi len preto aby čo najviac ľudí nie krajín hajilo stranu západu alebo východu teraz je nová fronta na internete v televíziách v mobiloch a na sociálnych sieťach....... ()

Paajiik odpad!

všechny recenze uživatele

Něco hodně málo se mi líbilo. Ale jinak je to opravdu ruská propaganda o nesmyslech, konci světa, čipování lidí, řízení a kontrole. Solární aktivita může za revoluci na Ukrajině, rozpadu SSSR, "uprchlickou" krizi, jak ti idioti v Evropském parlamentu schvalují práva pro roboty, kterým chtějí dát statut občana, roboti budou dostávat mnohem větší platy než lidé a budou si kupovat upgrady, energii. Stroje se můžou krmit lidským masem.:D No...vážně nechápu, po chvíli těch nesmyslů mám skoro ukroucenou hlavu, opravdu nechápu, že tohle opravdu Prima vysílá, ale vlastně vzhledem k tomu, jak staví zprávy a přístup k české politice se nedivím. A Rusové za tento "dokument" možná nic moc nechtěli zaplatit a jelikož na webu mají všechny díly, aniž by je po týdnu nebo jiném čase mazali, tak tady je určitě patrná nějaká podpora propagandy. S tímhle snadným přístupem můžou mozkově handicapovaní spoluobčané roznášet nesmysly o spiknutí, špatné a zbytečné EU atd. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama