Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel Léger, který kdysi sám užíval heroin, se zaplete do obchodu s drogami s nesprávnými lidmi a z nesprávných důvodů. Když se obchod nepovede, Daniel skončí v thajském vězení s odsouzením na 100 let. Zatímco se snaží přežít v bangkokském vězení, zpráva o jeho odsouzení zaujme novináře Globe and Mail Victora Malareka, který se rozhodne, že se podívá na ty podezřelé tajné policajty, kteří Daniela falešně obžalovali. (Filmbox)

(více)

Recenze (11)

Marze 

všechny recenze uživatele

Flustrujici thriller. Film pripomina filmy Pulnocni expres ze 70. let nebo francouzska spojka. Na me je to moc dlouhe. Prirozene dramaticke napeti je diky zkusenosti Legera (Antoine Olivier Pilon) z traumaticke zkusenosti z kriminalniho systemu. Dokaze v obliceji a reci tela tolik ukazat, i kdyz skryva dulezite informace pred ostatnimi. Je znat nizky rozpocet. Jsou zde vyrazne postavy a oddelene se zbihajici pribehy. Agent je lidsky buldozer, ktery zanedbava rodinu a spolupracovniky , aniz by od nich neco chtel ci zadal o odpusteni. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Televizák, který má světlé momenty v podobě neokoukaných herců a Hartnetta, který překvapivě nepůsobí staticky, avšak dějová konstrukce a především rytmus celého příběhu o drogovích závislácích je napůl dokumentaristicky laděný (ruční kamera) a napůl odvyprávěný jak z nepovedené pohádky. Určitě existují mraky lepších filmů s podobnou tématikou, kde divák po hodině nezačne koukat podezřele hodně na hodinky. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rok 1989 a heroínový feťák dostane v Thajsku 100 rokov za drogy. V Thajsku totiž ešte vedia ako sa vysporiadať s akýmto odpadom a nepovažujú užívanie drog za IN. Lenže jednému novinárovi sa jeho uväznenie nepozdáva a ide v stopách odhalenia, či tam náhodou nesedí nevinný človek. Film založený na skutočných udalostiach, ktorý je miestami rozháraný, akoby strácal celistvosť a nevyťažil maximum z inak zaujímavého príbehu. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Lol, rozprávačský potenciál tohto filmu je číra zloba. Pre mna je Kanada žumpa svetovej kinematografie a toto malo potenciál, ale dostať sa do deja po hodine, čiže v polovici, je na hlavu padnuté. Aspon som sa dozvedel, že aj v kanade majú problémy s drogami. 2 z 5 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Televizní a vlastně i dost nudná podívaná, která hlavně ve druhý polovině ztrácí už tak slabý dech. Hartnett je překvapivě civilní a dobrý, všechno ostatní je ale špatný. Nefunguje dramatická rovina, tempo je někde mezi zápornými hodnotami a nulou a posledních 30 minut je už jen čekání na konec, který ne a ne přijít. Být to na hodinu a půl, má to lepší spád i celkový dojem, takhle je to příšerná nuda. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Naivný príbeh, bez patričnej razancie, na TV úrovni, málo pravdepodobne sformovaný, aj keď sa jednalo, že vraj o skutočné udalosti. Začiatok sľuboval, kriminálny thriller, ako remeň, ktorý sa v krátkom čase prehupol do melancholického uspávacieho vysvetľovania nejakého prípadu, kedy si vrchní nadnárodní kriminalisti, na úkor štátnych dotácií privyrábali fiktívnym bojom proti pašovaniu drog do Kanady. Najpôsobivejší bol záver neskutočného lajna, akým sa tu od prezentovala kanadská kinematografia, ktorá tu zosmiešnila nie len protidrogovú elitu, ale aj samú seba. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Taký ten typ nudného televízneho filmu s malým budgetom, do ktorého sa chodia no name herci zviditeľniť a vyhasnuté hviezdy pripomenúť zašlú slávu. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Příběh o feťákovi který narazil na špatnýho kámoše a ten si z něho udělal výnosný byznys ,tím že ho dohodil za úplatu poldům jako prodejce a dovozce drog jenže se v to v Thajsku posralo a on tam skončil ve vězení a poldové to na něj všecko hodili,to byl podraz,nakonec ho z toho dostal snaživý novinář,i když filmy o fetkách moc nemusím stálo to za to ,zajímavý příběh. ()

Reklama

Reklama