Reklama

Reklama

Duch ohně

  • Velká Británie Long Time Dead (více)

Obsahy(1)

Na jedné noční párty se skupina studentů nechá vyprovokovat ke hře s ouija tabulkou a spiritismem. Zábava se ale velmi rychle začíná měnit v noční můru, když si přečtou vzkaz: VŠICHNI ZEMŘOU. Studenti se vylekaní rozjedou do svých domovů, ale jeden po druhém se stávají obětí ve znepokojivé sérii vražd. Ostatní dobře ví, že musí nějakým způsobem zastavit zlo, které probudili dřív, než dojde k dalšímu úmrtí. Čas ale neúprosně ubíhá a počet mrtvých vzrůstá. Přátelé zjistí, že nemohou důvěřovat nikomu, ani jeden druhému.čes (Bontonfilm)

(více)

Recenze (42)

tron 

všechny recenze uživatele

Otrasný a odpudivo nudný, rutinne nakrútený a bez šťavy obsadený slasher/horor o bande tínedžerov, ktorí nemajú charizmu a tak sú po jednom nudne vyvražďovaní. Tvorcovia sa snažia do deja zakomponovať akési "mocnosti medzi nebom a zemou", nakoniec je to ale obyčajná podpriemerná vyvražďovačka. Už ani poriadne neviem, či vraždil démon, alebo niektorý spomedzi mladistvých (čo zrejme o niečom vypovedá a podľa mňa nie o mne). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +no snaha o jakousy atmosféru, sem tam ty efekty -docela příšerní herci, ubohej záporák, nezáživnej příběh, je to dost slabý masakr/// Špatný, tohle je opravdu špatný. Sem si vzpoměl že už jsem na to kdysy v noci koukal a zřejmě jsem u toho docela spal. Na některé scény jsem si vzpoměl, ale během "druhého" sledování jsem se hodně nudil. Jakože mám rád horory, tenhle mi přišel jako hodně slabej, podprůměrnej. Je to mix mezi vyvražďovačkou a duchařinou, ale vše je dost nepovedené. Film trošku vyzdvihuje zpracování, které ještě ujde./// Celkem 35%/// ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zamotanej horor, ve kterém se člověk postupem času vůbec neorientoval. Sám námět a scénář jak už tu bylo psáno, čerpal z mnoha jiných a daleko úspěšnějších teenagerovských vyvrazdovacek. Viz třeba samotný Nezvratný osud. Se zcela jasným motem "Všichni zemřete". Co se týče, mladých hereckých výkonů tak ty nebyly zrovna nic moc (nikoho bych vyloženě nevyzdvihl), atmosféra strachu tu byla jaksi navozená v rámci všech možností a triky jen průměrné, patřičné průměrnému hororovému béčku. Chvílemi jsem se bál, bylo tam plno nepredpovidatelnych a nejasně zmatěných situací jako třeba kdo skutečně vraždí.. ?Je to starý arabský ohnivý démon Djinn , kterého společně vyvolali? Nebo mladý outsider Joe? A nebo snad Liam? A jakou podivnou roli v tom všem hraje jejich podivínský domácí Becker? No některé pasáže byly opravdu hodně nudné. Člověk na takový to film už musí být předem přípraven, aby věděl co ho čeká, né jak já. Film na který lehce zapomenete, a ze kterého si neodnesete téměř nic. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Žádný převratný příběh, spíše klasické cliché, ale jedno z nejlepších ve svém oboru, co jsem kdy viděl. Skvělá atmosféra a solidní výkony prakticky neznámých herců. Od začátku bylo vlastně jasné, jak to dopadne, ale přesto se na to hezky koukalo. Žádné přehaně odporné scény any zdlouhavé napínačky. Rychle to uteklo a zabavilo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z klasických vyvraždovaček ,skupina osmi studentů vyvolává ducha a jak jinak se jim to podaří. Jenže ten duch jednoho po druhém masakruje . Do toho je tu jednoho z nich otec o kterým si myslel že je mrtvý ,který měl s onim duchem kdysi dávno taky něco společného. Má to solidní atmosféru a akci. Konec je poměrně zajímavý a nečekaný. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Britsko-francúzsky horor nakrútil ako svoj režijný debut Marcus Adams, ktorý je súčasne aj autorom námetu. (ash99)

Reklama

Reklama