Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (Netflix)

Recenze (70)

Ayush 

všechny recenze uživatele

Trhák to sice není, ale sociální experiment je to prvotřídní. Kam se hrabou Růžovky a podobné série, které žádný výstup nepřinášejí. Bylo moc zajímavé sledovat povahy a chování a porovnávat to pak s vlastními zkušenostmi třeba z online seznamek. Ve výsledku se mi zdá, že je jedno, jestli se lidi nejdřív vidí, nebo slyší; zamilovat se je možné a šance na úspěch/že to totálně vybouchne je úplně stejná. ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Angela Saini napsala celou knížku o tom, že neexistuje nic jako ženský mozek. Pokud ale ženský mozek neexistuje, tak co má v lebce Jessica? V podstatě jsou to Manželské etudy, ale úplně naruby. V prvním díle jsem si nejvíce oblíbil Barnetta (jako každý), od druhého dílu jsem ale začal mít nejraději Damiana a pak ho měl s každým dílem raději a raději. Ten certifikovaný královský okamžik, když před oltářem zpatroloval tu instathotku byl jen třešničkou na dortu. Absolutní Chad. [x] ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po Circle přichází Netflix s dalším guilty pleasure.V tomhle případě je to sice ještě hloupější a neuvěřitelnější,ale přesto se na to nedá přestat koukat.Normálně mě reality show míjí poměrně velkým obloukem,ale tady jsem si to nějakým podvratným způsobem celkem užíval.Jediné co mě opravdu zarazilo byl fakt,že tvůrci konceptu hlásajícího slepotu lásky a to,že nezáleží na vzhledu,rase atd neměli koule na to,aby vybrali "normální" lidi a ne partu "modelů".Dost možná by tím dosáhli o něco větší uvěřitelnosti,ale zase by se asi nedostali k tolik vytoužené svatbě...60% ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Trošku zvrácenost. Každopádně jsem to sjela v pár dnech, protože se nešlo odpoutat. :)) Jak už bylo řečeno, casting je vytvořenej z úspěšných, krásných Američanů, protože jinak by to nešlo. Většina z nich mi sice přišla kokotská, ale to není žádné překvapení. U těhle pořadů si říkám, že pokud to někomu z účastníků pomůže k prozření nebo k nějakýmu osobnímu růstu, tak je to super. I když Jessica při reunionu nepůsobila, že by byla schopná nějaké větší sebereflexe. Párům, které se při soutěži opravdu vzali fandím, protože mi přišly nejsympatičtější a nejnormálnější. Poznámka: Potřebovala bych, aby mi Netflix už nenabízel takovéhle pořady. Tím, že je sleduju, si neuvěřitelně kazím reputaci. :)) ()

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dodatečných dílů vydaných po dvou letech jsem si, pro zachování rovnováhy vesmíru, musela osvěžit pár dílu Tiger Kinga. Což mě tak dovádí k myšlence, že by další sérii Love is Blind měli udělat jako redneck verzi, rozhodně by ušetřili na třpytkách. Každopádně dodatečný díly jsou třešničkou na dortu, kterou tahle reality show rozhodně potřebovala. I přesto, že jsme se nedozvěděli vůbec nic nového než to, že Cameron a Lauren jsou snem každého z nás, Jessica by měla vyhledat odbornou pomoc a Damian je prvotřídní blbec to rozhodně stojí za shlédnutí už jen pro ten Jessicky výraz při sledování videa Amber a Barnetta. Love is Blind se vyznačuje nejednou drama queen, nejedním blbcem a mezitím co vám jsou servírovány hádky, podrazy a zmítáte se v propastech mezilidských vztahů se ještě dojmete nad láskou dvou šťastlivců. Účel reality show splněn. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama