Reklama

Reklama

Loveland

Trailer

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Expirovaný čiže po záruke. Áno, presne taký mi prišiel tento film, na ktorom je dobrá len hudba, ktorá robí atmosféru, ale celkovo je to zmätok spôsobený uspávajúcimi dialógmi, kde vás ohlušuje šepot. Je to také pomalé, že pri sledovaní možno zaregistrujete aj pohyb litosférických dosiek. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

australská variace na Blade Runnera se slušným vizuálem,která rozhodně netrpí nedostatkem ambicí,ale bohužel je zvládne utopit v roztahanosti a nezáživnosti.Nevadí mi pomalé filmy,ale musí v nich být něco víc a to tady bohužel není...40% ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně rozvláčné, dialogy odsejpají tak, že by z toho člověk usnul, navíc hodně sentimentální. Tak tohle fakt nemusím. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Australsky snimek situovany do obdobneho prostredi jako Blade Runner sledujici kousek pribehu ztroskotancu Jacka (Ryan Kwanten) a April (Jillian Nguyen). "Agent Smith" se mihne jen v par scenach jako vedec,ktery osvetli moznost dlouhovekosti. Za me fajn film vhodnej na sci-fi festival, byt sci-fi jsou jen realie, zbytek je melancholie. 70% ()

Reklama

Reklama