Reklama

Reklama

Město sužuje nárůst drogové závislosti a tři různí lidé − policista, vědec a architektka − se rozhodli, že to tak nenechají. Na hranicích Spojených států a Kanady kanadská jízdní policie zadrží drogového kurýra Cedrica Beauvillea. Ve stejné době se detroitský agent DEA Jake Kelly infiltruje do místního drogového kartelu. Drogový král Claude Veroche je ale velmi nedůvěřivý a všechny nepřátele hned likviduje... (TV Nova)

(více)

Recenze (21)

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Na Markízu v piatok večer tak akurát. Úmorná chodička s nudnými dialógmi a plochými postavami, kde sa nič moc nedeje ak nerátam ten vlažný koniec. Téma taká klasika, drogy, fízel v utajení, trošku to celé ozvláštňuje postava okolo Oldmana či Lilly, ale žiaľ všetko je vcelku dosť predvídateľné a skúsenejšieho diváka to nemá čim prekvapiť, čo je celkom škoda, vzhľadom na tú plejádu známych mien. Ale tak aspoň si v tom mohol zahrať ďalší čierny rapper, čo si automaticky myslí, že talent na ,,hudbu'' sa rovná aj talentu hereckému. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Jarecki má asi hodně pěněz, nebo si možná pujčil jinak si nedovedu vysvětlit, proč v takovéhle nudné, bohapusté sračce hraje tolik známých tváří. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalší film, ktorý navnadí dvomi vecami: že je podľa skutočnej udalosti a silným hereckým obsadením. Možno až príliš silným, veď tu do jedného snímku nasadili asi desať známych tvári, ako by boli spolu zavretí v karanténe a inak sa nedalo. Niektorí sú známi len priezvisko, ako Deppova dcéra, ktorá zatiaľ viac ako len meno nemá. Škoda však, že film nevyužil silnú tému do niečoho živšieho. Sledujeme drámu o nekonečnom a niekedy až márnom súboji proti drogovému priemyslu v troch príbehoch, ktoré sa navzájom prelínajú. Lenže thrillerová rovina ani neexistuje, nemá to šťavu, viac je príbeh položený do dialógov než do významnejšej akcie, ktorá príde až na konci. Film sa môže porovnať so Soderberghovym Trafficom, ale svojím spracovaním dosť výraznejšie zaostáva. V podstate najzaujímavejšiu informáciu dostaneme až na konci, že za posledné dva roky zomrelo viac ľudí na predávkovanie opiátmi než vo vojne vo Vietname. Samozrejme len na americkej strane, Vietnamci sa za obete nepočítajú. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nicholas Jarecki mě svého času velice mile překvapil filmem Smrtelné lži, který byl chytrým, spletitým a skvěle zahraným thrillerem. V krizi chce být také spletitým ale chybí mu ta chytrost a i přes slušné obsazení i zajímavé postavy. Nejvíce tak svým stylem vyprávění, pohledem několika lidí a tématem, připomene už trochu zapomenutý Traffic, ale ten byl kvalitou někde úplně jinde. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taká komornejšia variácia na Traffic. Len namiesto tvrdých drog sa film zaoberá liekmi proti bolesti a je tu menej postáv. Nakoniec sa niektoré línie pekne popreplietajú a vyústenie je dostatočne uspokojúce. Ale vzhľadom na to, že je tu relatívne málo postáv a hrajú ich špičkoví herci, tak ich príbehy sa diváka ani zďaleka nezapôsobia tak ako by mali. Namiesto napätia z toho ako to skončí som pociťoval len zvedavosť a nemal som potrebu komukoľvek držať palce. V tomto trochu mdlom podaní najviac zažiaril Gary Oldman a úplne zbytočná tu je zase Michelle Rodriguezová. Asi si chcela zahrať nejakú normálnu civilnú postavu. Pointa, že veľké liekové korporácie sú všemocné je tak nejak smutným nosením dreva do lesa. Takže výsledkom je taký solídny mix drámy a thrilleru s pidištipkou civilnej akcie na jedno pozretie. 6/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nepříliš záživné drama o drogách,které je sice inspirováno skutečností,nicméně na působivosti mu to nepřidává.Přitom obsazení není vůbec špatné a dalo by se z toho vytřískat víc...40% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jízda to tedy rozhodně není, ale s určitou dávkou trpělivosti se to dá snést. A trochu vyšší hodnocení tomu dává i ta trojpříběhová linie vyprávění o problému, kterej mi je doslova odpornej. Herecky ale skoro první liga. Jen ta Evangelina tady vypadá staře, strhaně. 50%. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Já chápu, jakou zprávu se autorem snažil tímhle filmem divákovi předat, ale vůbec se to nepovedlo. Je to strašně nudný film, s patetickýma dialogama - u konce když ten polda opouštěl policejní budovu, to už jsem úplně zalejzala pod sedačku, trapný až na půdu. Stejná nudná hudba se vleče celým filmem, a vůbec se k tomu nehodí. Ztráta času. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

V krizi síce pôsobí ako film na neskorú nočnú tv hodinu, ale je pomerne slušne obsadený, dotýka sa, síce povrchne, ale predsa, tém, ktoré sú zaujímavé, či už farma priemysel alebo drogy. Nie je to zbytočne uplácané, prestrelené a dobre sa to pozerá. Lepší priemer v tomto smere a hlase. 3 z 5 ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Crisis mě až neuvěřitelně bavilo a zaujalo. Nízké hodnocení zde berte s velkou rezervou. Drama pojednává o skutečných problémech, které se dějí po celém světě i když tady je úzce zjaté se severní amerikou. Celem i potěšila Evangelie Lilly, kdo by ji v seriálu lost nemiloval. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Vyborny! Nechapu, to nizky hodnoceni tady. Ze by vadila absence bukvic a transgenderu? Velmi kvalitne obsazene drama, po dlouhe dobe jsem vubec dokoukal nejakej americkej film. Skoda, ze Armie Hammer patrne v Hollywoodu dohral ... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mám pocit, jakoby se tvůrcům dostali do ruky dva krátké scénáře, které se rozhodli zakomponovat do jednoho velkého celku, jelikož se zřejmě domnívali, že mají cosi společného, což jsem tedy já jen tak mimochodem úplně nevypozoroval, ale ok, každopádně na tom by nebylo asi nic zas až tak špatného, kdyby jim to ovšem v tom celku alespoň nějak fungovalo a drželo pohromadě. Tady jedou na střídačku ale dvě dost nesouvislé dějové linie, které do sebe příliš nezapadají a tato podívaná tak kvůli tomu v podstatě vůbec nefunguje. Navíc obě tyto linie nemají ani příliš podobný styl zpracování, jen se skáče z jednoho příběhu do druhého, a prd z toho. Fakt mám z této podívané zkrátka rozpačité pocity, umocněné navíc tím, že v ostatních ohledech se o zas až tak nepovedený snímek ale nejedná. Casting je totiž plný výrazných a známých jmen, které za sebou určitě nechaly pozitivní stopu, dost mě oslovila chladná, možná až i trochu syrovostí nasáklá atmosféra, potěšili mě ale i závěry obou linií, které se nenesou úplně v happyendové tónu, což vždy potěší, a za plus musím označit i jednotlivé postavy, které mohu též označit za zajímavé a poutavé. Ve výsledku je tak pro mě Crisis docela složité hodnotit, jelikož se ale prostě dějově jedná o fakt mizerně zpracovanou záležitost, půjdu s hodnocením mezi 2* a 3* tentokrát bohužel směrem dolu. ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ma nijako špeciálne neprekvapil, na druhej strane som ho bez väčších problémov dopozerala do konca. Príbeh sám o sebe nie je nijako originálny, spracovanie v rozvetvených dejových líniách je ale vo výsledku slušné a prvá polovica filmu bola aj zaujímavo zamotaná. Známi herci vo vedľajších úlohách boli príjemným prekvapením a pridávali odkazu filmu väčšiu váhu. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý film o legálních drogách, co fakt zabíjejí šílený množství lidí. Bohužel samotné zpracování filmu až tak zábavné nebylo, ale odhodlání některých lidí v příběhu mi dalo dost síly mi to dokoukat a vlastně celkově na to koukat s nadhledem a najít v tom ˇv celku dobrý film. 55% ()

jethrotull 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujimavy film,malo to atmosferu a hlavne myslienku,ze v tomto svete je byznis na prvom mieste. Pohladenie duse po tych srackach od Netflixu co tocia v poslednej dobe a kvitujem ze sa zaobisli bez temy LGBT. ()

Reklama

Reklama