Reklama

Reklama

Bojovnice

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Žoldnéřka O'Hara vede jednotku vojáků, jejímž úkolem je zachránit rukojmí držené v odlehlé části Afriky. Mise se však zvrtne a vojáci musí s místními rebely bojovat o život. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

kingik 

všechny recenze uživatele

Meganice si oblíbila hrající si kočkovité šelmy. Potí se pod africkým sluncem, střílí a trousí nevybíravá slova. V barvičkovém akčním filmu hledá kompenzaci za neúčast v Tomb Raiderovi. Ukazuje však, že coby velitelka žoldáků po třech dětech, milionech čísel s Brianem Austinem Zeleňákem a ostrých patronech Machine Gun Kreténa, má tělesnou konstituci a fyzickou zdatnost záviděníhodnou, tudíž unesená dcera guvernéra, kvůli které celou záchranou akci podnikla, jistě nepadne za oběť. Odněkud vyštrachala příslušně béčkového režiséra Michaela J.Bassetta, co neřeší technické nedostatky, hlavně, že točí s hvězdnou herečkou a sex symbolem. CGI útočná lvice sice v konkurenci neobstojí, její trhaná animace diváka vrací kamsi do prvopočátků digitálních triků, ovšem k dobru lze přičíst, že trhá a kouše mocně a krev z obětí stříká na všechny strany. Scénář je naprosto jednoduchý, dokonce v závěru přijde s jakýmsi morálním poselstvím stran nešetrného odchovu a vybíjení šelem. Megan Fox odvedla se svým drsným a řízným týmem dynamický průzkum terénu ve dne i v noci, načež v téhle sympaticky akční poloze bych ji uvítal častěji. Film nedokonale zrežírovaný, v tempu občas upachtěný, ovšem lokacemi atraktivní, ve své podstatě dostatečně zábavný a mozkové závity nepřetěžující. 7/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rogue: Transformers ex-star story. Konceptom mi to trochu pripomenulo Predátora. Drsné komando najprv v úvode vystrieľa bandu únoscov a následne musí v Africkej divočine čeliť predátorom. Akurát nie sú z vesmíru, ale jedná sa o staré dobre mačkovité šelmy. Najväčší problém filmu sú nevýrazné charaktery, takže medzi prestrelkovým úvodom a finálnym bojom našej bandy so šelmou a jedným teplákovým drsniakom, sa to dosť tiahlo. Na druhej strane to je kompetentne natočené. Akcia je solídna. Nenadchne ale ani nenudí. Len ten prerastený lev je miestami hnusne digitálny. Na druhej strane aj v 200 megových blockbusteroch sa dnes nezriedka nájdu podobne trápne scény. Výsledkom je pohodová akčná jednohubka u ktorej vidno, že sa jej tvorcovia snažili, pre chlapov s chlpatou hruďou, ktorí už majú po krk detské komixovky. 5/10. P.S: nechápem prečo do hlavnej úlohy neobsadili Willisa, Cagea alebo Gibsona. Boli by oveľa uveriteľnejší ako tá pipina a zároveň by sa objavili v niečom lepšom, ako sú ich posledné filmy. ()

Reklama

Fifer 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si tu sexy scénu: Megan Fox hledící do kapoty v Transformers? Stejně bizarně na mě působí i tady. Člověk se na tu krásnou modelčinu tvář dívá a nevěří ani na vteřinu, že je automechanikem. A stejně tak nevěříte ani na vteřinu, že by mohla velet týmu NAVY SEALs na operaci kdesi v Africe. Většinu času na hrdiny útočí mafiáni nebo šelmy. CGI zvířata vypadají fakt příšerně. Scénář je neskutečně hloupý. A ty pokusy o cool hlášky: So which one of us bitches is gonna kill you? Haha, very funy. Vlastně to má své kouzlo dívat se, jak je to špatný. Guilty pleasure. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Megan Fox nie je herečka, to všetci dobre vieme. Od mladosti sa už tam prebotoxovala, že bude zrejme aj o 50 rokov vyzerať rovnako, čím ohrozí rekord súdruha Lenina. Avšak s mimikou tváre to je horšie. Akoby naozaj prebrala tú súčasnú Leninovu. Ako výstavný exponát ešte ujde, ale do pohyblivých obrázkov sa hodí čoraz menej. A tak zobrala túto rolu, kde musí každú minútu minimálne trikrát povedať „fuck”, následne nakričí na chlapov dvakrát ťažších ako ona a celkovo sa arogantne nesie ako vodca brutálne ozbrojenej skupiny. Najlepšia scéna filmu bola hneď na začiatku, kde nastal výbuch a chlapík, ktorá si práve chcel zapáliť, sa v páde snažil ešte zachytiť tú cigaretu, čo mu vypadla z úst. Kabaret na entú. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Béčkař M.J. Bassett natočil kombinaci válečného akčňáku se survival hororem a už v prvních minutách je všechno špatně. Megan Fox, jako akční badass je ultimátní castingový omyl a z mizerné akce se přechází do ještě horší hororové části, která nejen, že neděsí a nenapíná, ale spíše diváka rozesměje, což je špatně, jelikož se film po celou dobu tváří smrtelně vážně. Nic proti pitomým béčkům, ale musí dokázat zabavit. To Rogue neumí. ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama