Reklama

Reklama

Bojovnice

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Žoldnéřka O'Hara vede jednotku vojáků, jejímž úkolem je zachránit rukojmí držené v odlehlé části Afriky. Mise se však zvrtne a vojáci musí s místními rebely bojovat o život. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak ten film rejžy mýho oblíbenýho Solomona Kanea není zrovna z nejpovedenějších.Obsazení Megan Fox mi nijak neva.Ovšem natočeno sterilně, s absolutně nepovedenou animé lvicí.A celej ten film je mi stejně fuk,jako kreténský(většinou) komenty strýčka babrala ze smrdutý Ostravy.Vidět se to dá, ale to je tak vše.40%. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Michael J. Bassett se režijně podílel na seriálu Protiúder, takže nepřekvapí, že úvod připomíná jakoukoli jeho epizodu. Tento dojem posiluje herecká účast P. Winchestera. Pak se film překlopí do Lovců lvů (1996), pouze s tím rozdílem, že místo Ducha a Temnoty tady (bohužel nevěrohodně) řádí digitálně zmutovaná lvice. No, a ve finále se to samozřejmě spojí. Bassett není úplný patlal, o čemž svědčí zdařilý Solomon Kane (2009), a tak mě Rogue neurazil. I když bez toho Winchestera by to nebylo ono. ()

Reklama

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Ohavná CGI lvice zabija… zabíje… zabijákyně, schopná zhypnotizovat svou oběť, donutit jí odejít s ní do křoví a teprve tam ji naprosto bezhlučně zahlušit, nařezat jí kůži na souměrné kostičky (asi na pozdější opékání), jakož i zjevovat se v nejpředvídatelnějším místě a čase hrdinům v zádech, ale neschopná vlézt pod auto vs. PTSD terapeutická skupina tří nesnesitelných kravek a žoldnéřského kokotmanda složeného z hluboce citlivých, zásadových a morálních hoššanů a velitelky, jež je ve svém partu uvěřitelná zhruba stejně, jako by byl Dolph Lundgren v roli Nelsona Mandely. A to ještě není to nejhorší! Nevzpomínám si, že by v jakémkoliv z audiovizuálních zvěrstev mnou dosud zhlédnutých míra debility počínání jednotlivých postav dosahovala až takto neuvěřitelných hlubin – počítaje v to i první díl Premiéra Jaromíra Soukupa… ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Mix Slz slunce a Lovců lvů, kde režisér Michael J. Bassett nejednou scénou dokazuje, že má daleko do všech těch céčkových patlalů, nízký rozpočet mu ale podráží nohy, kde to jde. Jedna věc je, že to má zřejmě nejhorší zadní projekci při pádu do řeky, jakou filmový svět viděl od Lovců dinosaurů. Ale ta animovaná lvice, to je opravdové neředěné peklo. Skoro to vypadá, jako kdyby Bassett věřil, že peníze na lepší triky budou a tak film natočil způsobem, že ji neschovává. Přitom zrovna pro něj by určitě nebyl problém vytvořit hororovější pasáže s neviditelným nepřítelem. Škoda. Navzdory tomu si nemyslím, že je extra nízké hodnocení fér. Akce je slušná, herci sympatičtí (Philip Winchester sype jednu hlášku za druhou), spád tomu nechybí a jasně, konec je jak od Disneyho a triky jsou k smíchu, ale filmový odpad rozhodně vypadá úplně jinak. 50% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nerad to Meganičce dělám, ale nedá se svítit. Jako pointa, že někde v africký prdeli bude řezba mezi drsňákama, teroristama a nasranou lvicí není špatná, ale bohužel tenhle film to nezvlád. Jednak je legrační, že komandu drsných kluků velí holka z komestickýho salonu. Ono ještě možná, kdyby uměla alespoň tu drsňačku zahrát, ale to Meg nezvládla a bohužel uřž to není ta sexy kost z transformers, nechápu proč se každá hollywodská holka nechá dojebat na plastice. A aby toho nebylo málo tak nám tam běhá digitální tygr, někdy to působí naprosto groteskně. Bassett je zjevně blázen, když si myslel, že spojení Megan Fox, digitální tygr, režisérská impotence a morální apel na konec zafungují. ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama