Reklama

Reklama

Silvestrovský trapas

(TV film)
Krátkometrážní / Komedie
Československo, 1970, 15 min

Komedie o lékaři, který „udělal víc, než byla jeho povinnost"… Obvodní lékař Kos (M. Kopecký) vyšetřuje přímo na Silvestra půvabnou „žlučníkářku“ paní Brabcovou (A. Vránová) a odmítne úplatek – papírovou pětikorunu. Ukáže se však, že pětikoruna byla jeho vlastní a skutečný úplatek byl ve druhé kapse. Nezbývá mu tedy nic jiného, než se omluvit… (Česká televize)

(více)

Recenze (22)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

V tom nejlepším to končí, aneb lepší důkaz nevěry by jeden nevymyslel, můžeme jen domýšlet, co by následovalo. :) 38 léta šikézní.Alena Vránová mela šmrnc. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Taková ta milá mikrokomedie vlastně o ničem. Lékař Kopecký se potýká s úplatkem šikovné pacientky, ale protože se před ní ztrapní výší úplatku, v den Silvestra k ní zajede domů a chce se omluvit. Skončí v její posteli, ale manžel, tou dobou na služební cestě, se vrací domů. Jak z toho ven? Slušné, ale nepřekvapivé. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Obvoďák Miloš Kopecký vyšetřuje krásnou žlučníkářku Alenu Vránovou a odmítne její úplatek papírovou pětikorunou. Ukáže se, že pětikoruna byla jeho vlastní a skutečný úplatek byl ve druhé kapse. Je třeba se jet omluvit... Laškovná čtvrthodinka, která se dá vidět, ale IMHO by byla lepší buď jako součást nějakého delšího souvislého příběhu, nebo jako jeden segment povídkového filmu. V této podobě je to nastavovaný skeč o dvou dějstvích, jemuž chybí třetí. 60% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Skvělý Miloš Kopecký v úsměvném krátkém příběhu plném trapasů během jednoho Silvestra. Divák se pobaví. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama