Reklama

Reklama

Osudové pokušení

  • USA Fatale (více)
Trailer

Derrick Tyler je bývalá vysokoškolská basketbalová hvězda. Spolu se svým nejlepším přítelem Rafem Grimesem vybudoval v Los Angeles úspěšnou agenturu sportovního managementu zastupující afroamerické sportovce. Jeho manželství s realitní agentkou Tracie se rozpadá a Derrick má podezření, že má Tracie poměr s jiným mužem. Rafe na něj také tlačí, aby společnost prodal větší korporaci, což Derrick, který si cení své nezávislosti, odmítá. Během služební cesty do Las Vegas Rafe povzbuzuje Derricka, aby si vybil frustraci z možné manželčiny nevěry vlastním románkem. Derrick si sundá snubní prsten a v baru upoutá pozornost neznámé ženy. Ta přizná, že také hledá nezávazný sex, a po flirtování na tanečním parketu spolu skončí v jejím hotelovém pokoji. Když se druhý den ráno snaží vyklouznout ven, zjistí, že mu zamkla telefon do trezoru na pokoji, a je donucen k sexu. Po návratu do Los Angeles se provinilý Derrick usmíří s Tracie. Té noci uslyší divný zvuk, který vypadá jako vloupání. Jde se podívat, co se děje, a krátce poté ho napadne maskovaný lupič. Podaří se mu ho ale zahnat. Přijíždí policie a detektiv přidělený k případu, Valerie Quinlanová, je onou ženou z baru, se kterou měl Derrick v Las Vegas milostnou aférku. Valerie klade Tracie otázky, které s vloupáním nijak nesouvisejí, a naznačuje Derrickovi, že jejich aférku neprozradí, pokud jí bude Derrick zase po vůli. Ve volném čase Valerie pronásleduje svého bývalého manžela, místního politika Cartera Heywooda, k němuž se podle soudního rozhodnutí nesmí přiblížit. To proto, že v opilosti nechala bez dozoru svou služební zbraň, jejich dcera Haley se nešťastnou náhodou postřelila a zůstala na invalidním vozíku… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Námět a nápad je vskutku celkem originální a uchopit to do rukou někdo jiní, než místní neumětelé (zřejmě bez pěněz na tvorbu), mohlo to dopadnout ještě dobře. Takhle bohužel sledujeme bandu neherců v čele s jedinou kvalitní herečkou, která tady ale nemá co hrát (vypadá to, že 90 % produkčních peněz skončilo v Hillariině kapse) a na nedůležité věci, jako scénář, výprava atd už moc nezbylo - škoda, potenciál to mělo rozhodně.......................moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Já byl spokojený. Příběh měl napětí a zvraty. Nestačil jsem se nudit. I když některé věci se zdály zřejmé a snadno předvídatelné, tak ne všechny. Jasně, že tam byly i blbosti, jako třeba, že když budu zahýbat, tak do baráku s největším oknem a ani si nezatáhnu žaluzie ať na nás každý vidí a dalo by se pokračovat dál, ale jak říkám bavil jsem se, takže nebudu to zbytečně pitvat, ať máte také šanci, si to užít s čistým štítem. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mix filmov Fatal Attraction a Strangers on a Train v totálne prekombinovanom absurdnom prevedení s vyústením v ktorom sa objavia mimozemšťania. No dobre, neobjavia sa, ale je to tak šialené, že som ich tam fakt čakal. Hlavný hrdina a jeho rodinné problémy ma vôbec nezaujímali. Jediný kto film podržal bola kráska Hilary Swanková. Síce hrala debilnú postavu, ale v jednotlivých scénach všetky tie nezmyselné polohy utiahla a hlavne celý čas pôsobila sakra sexy. Škoda len, že pri erotickej scéne nám nič neukázala. Takže výsledkom je prekombinovaný thriller, ktorý svojou absurditou miestami dokáže celkom slušne pobaviť na účet tvorcov. 3/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Treba uznať, že ten rozbeh film je veľmi dobrý. Nevera, prepadnutie, stretnutie sa náhodnej milenky s manželkou, vyšetrovanie prípadu. To všetko diváka pripúta k obrazovke, pretože jednoducho chce vedieť, čo sa stalo. Jedna postava síce vyzerá psychopaticky a je veľmi podozrivá ale je tu nádej, že to celé nebude také jednoduché. Dej sa následne vynikajúco zamotáva, no výsledkom nie je majstrovský thriller. Po hodine sa to totiž začína otáčať do veľmi plochej roviny, bez väčšieho momentu prekvapenia, akoby tvorcovia stratili nápad alebo ani nedokázali vymyslieť, ako to špičkovo zakončiť. Takto z nádejného 5-hviezdičkového filmu je film iba priemerný. A ten záver je maximálne prehnaný, až som skoro zaplakal nad premárnenými možnosťami. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Fatale" je doslova film bez chuti. Nedá sa to napísať lepšie. Po dopozeraní budete mať pocit, ako keby ste videli absolútne zbytočný film. Ale videli ste film. Napriek tomu, že herecké výkony sú celkom dobré, Hillary Swank svoju rolu podľa mňa vie veľmi dobre podať a film sa snaží mať nejaké momentky, ktoré by boli zapamätateľné alebo minimálne zaujímavé, tak absolútne nevyužíva budovanie atmosféry, nesnaží sa o žiadne prekvapenia a ani vo finále nebudeme mať pocit, že to k niečomu dospelo. Okrem toho film má miestami scénky, ktoré dokopy len vypália do prázdna a nemajú pre budúcnosť žiadny ďalší efekt. A takisto nám nedáva odpoveď na všetky otázky, ktoré by sme chceli. Kamera je mizerná a nasnímanie akcie musí ísť cez obrovskú dávku strihov, ktoré dokopy len tvoria ilúziu, že sa počas filmu niečo deje. Film nevie využiť svoje príbehové línie ani svoje postavy a dokopy pri ňom len zabijete čas. Ak chcete niečo také, tak toto je film pre vás. Pre mňa ale film bez chuti. Hodnotenie: C- ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama