Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg (Owen Wilson) je nedávno rozvedený muž, jehož život se rozpadá, když v tom potká Isabelu (Salma Hayek), která je přesvědčena, že znečištěný a zlý svět kolem nich není skutečný. Věří, že žijí v ošklivém, drsném, ale simulovaném světě počítačovou animací, uvnitř krásného, ​​mírumilovného, „skutečného“ světa blaženosti. (PhoenixTears)

(více)

Diskuze

Hex6

Hex6 (hodnocení, recenze)

skvělý film.....není co dodat a to ani nerozvádím fakt, že svět je takový jaký je pohled na něj o to přece jde....každý máme tu schopnost, jen si to uvědomit

czjezisek

czjezisek (hodnocení, recenze)

Důležitá otázka - řekne Owen Wilson v tomto filmu "Wow"? Jestli ne, tak to nemá ani cenu sledovat :D 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Dle mě to mělo jedno vysvětlení: chování v dnešní době tzn je ti milejší být bohatý, slavný, nemuset prakticky nic dělat a užívat si a být sám se sebou.. nebo být raději chudý s nejistou budoucností, zato mít rodinu a žít život jaký je- se vším špatným a dobrým.. myslím si že o tom ten film byl.. alespoň tak jsem ho pochopil já.. takže je na každém jaký život si vybere..

skcookie

skcookie (hodnocení, recenze)

Poslednu dobu mam dojem, ze by miesto tituliek na konci filmu mali davat "vysvetlenie" ako ten film mysleli a aky je zaver.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Salma Hayek docela sexy ve filmu :)))

Sexystický scény sakum prdum 10min.! 

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Nechápu smysl takovéto vykrádačky. Jinak, přemýšlím, kdy naposled - jestli vůbec- jsem někdy slyšel Salmu v originál znění. Úplně jsem se totiž zhrozil, jak příšerný akcent má.

Reklama

Reklama