Reklama

Reklama

Královna vnějšího vesmíru

(neoficiální název)
  • USA Queen of Outer Space
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Je zábavné sledovat, jak si v 50. letech představovali budoucnost. Snímek se odehrává někdy v roce 1985 a kosmonauti nosí dost ulítlé obleky a jsou schopní doletět až na Venuši. No a ženy, které Venuši obývají a outfity, které nosí, o tom se snad ani nemá cenu rozepisovat. Příjemná sci-fi jednohubka. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Venušanky jsou ve svých kostýmech sexy, a velmi snadno se zamilují (čemuž se kosmonauti-muži samozřejmě nebrání), a tak se asi čtvrthodinku děj prakticky nikam neposouvá, protože vzniklé meziplanetární páry se jen muchlují v nějaké jeskyni… Je to sakra ulítlé a v podstatě nesmyslné, ale jako jednohubka bez jakýchkoliv ambicí na „sci-fi roku 1958“ k pobavení dostačující. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Pitomé, šovinistické, nadsazené, ale zatraceně zábavné. Čert vem ukradené záběry z jiných filmů, čert vem to, Zsa Zsa Gaborová je docela ošklivá a žádná extra herečka to nikdy nebyla. Tohle je zářivě barevnej filmeček, kterej si na žádný umění nehraje, nebere se vážně a pokračuje v podivuhodné tradici filmů, které tvrdí, že na cizích planetách, resp. i na Měsíci, žije podivná komunita žen v krátkých sukýnkách, které asi žijí spokojeně, ale když k nim dorazí machističtí astronauti ze země, pochopí, že jsou vlastně jen nadržené, a nezajímá je skoro nic jiného... Hmm, jak se do takového letu přihlásit? ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Plakátové.info: PRVNÍ FANTASTICKÝ LET LIDSTVA NA VENUŠI – PLANETU ŽEN!!!____Lehce šovinistické scifíčko, ve kterém se dozvíte, že na Venuši žijí pouze ženy, chodí zásadně v minisukních, jsou lehce ozbrojeny a jejich šéfka, s maskou na zohavené tváři, z celého srdce nesnáší muže. Proto chce výhradně mužskou vesmírnou expedici z planety Země eliminovat a Zemi samotnou pomocí speciálního vynálezu (který vypadá jako umakartový kurník s vrtulí) zničit na prach. Vzhledem k žánru béčkové sci-fi té doby poměrně přepychově zrealizováno, natočeno je to totiž v širokoúhlém cinemascopu a aby se ušetřilo, využily se produkty z jiných filmů – kulisy z ´World Without End´, model kosmické lodě z ´Flight To Mars´ a slušivé pestrobarevné kostýmy ze slavné ´Zakázané planety´. Hlavní hvězdou je tehdy populární Zsa Zsa Gabor, žena s vizáží zestárlé Marylin Monroe a definitivně osoba, která neuměla hrát. Bráno optikou dnešní doby je to fajn nechtěná zábava a nedivím se kultovního statusu, který tento film v zámoří má. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Skvelá dobová sranda. Je to pravdaže lacné a naivné, ale film hmýri farbami a nešetrí na sci-fi papundeklových kulisách. Navyše pobehujú tu Venušanky v krátkych sukničkách a obtiahnutých topoch a Zsa Zsa Gabor vyzerá ako 50s Debbie Harry. Osobitná kapitola je príbeh, ktorý je ako z porna, resp. z predstáv paranoidných katolibancov o feminizme. Ak by to videl Kuffa, určite by to púšťal svojim ovečkám ako dystopické sci-fi o tom, kam smeruje Západ. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama