Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 2 (2023) (série)


Co kdyby... se Avengers dali dohromady v roce 1602? (S02E08)

(epizoda)
  • USA What If... The Avengers Assembled in 1602? (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitánka Carterová se snaží napravit anomálii, která uvěznila hrdiny a padouchy v roce 1602. (Disney+)

Recenze (24)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navazujeme na ten díl kdy se Kapitánka Carterová propadla jinam. Je v roce 1602 a dochází tam k trhlinám  jedna odnese královnu a sestru Thora Hellu a on se stane králem a je nasraný na kapitánku Carterovou, že tomu ´´únosu Helly,,   nezabránila a chce ji zatknout.   Ona uteče pomůže jí Kapitán Amerika jako zbojník kde jsou i Winter  soldier a Ant Man (nejtrapnější postava v celém díle) najde Iron Mana a Hulka  a snaží se těm trhlinám zamezit nakonec zjistí, že je to díky někomu kdo se tam dostal z budoucnosti dříve jak Peggy a pošlou ho zpět . 60 procent ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ jednoznačne najlepšia časť napajajuca sa na môj obľúbený Endgame. Zisťujeme kam sa podela Peggy z minulej časti a čo ju čaká. Ocitá sa v roku 1602 vo svete mušketierov a miestneho odboja. V tomto svete je jej postava už mŕtva a teda sa môže bezkonkurenčne zahladiť do Steve Rogersa ako OP verzia postavy z budúcnosti. Watcher vraví, že je to glitch a stačí aby šla s ním a vráti ju späť. Ale Peggy Carter z bojov neuteka a stavia sa výzve záchrany sveta čelom. Zatiaľ ma na sérii celkom fascinujúce animácia, je to akoby sa herci nejak nahrali do digitálnej animácie a všetko sa už nejak doladi. Ale vidno že tie mimiky tváre a rôzne ležérne situácie sú reálne herecké výkony. ()

Reklama

Patrik_Sal 

všechny recenze uživatele

V porovnání s původním komiksem zklamání. Nijak zvlášť samotný koncept nevyužívají a když už, tak jenom přejmenují pár postav. Zároveň je tu spousta nelogičností - jak může fungovat Ant-manův oblek? Evidentně i v roce 1602 funguje na nanotechnologii a to zkrátka nedává smysl. Příběh je nic moc, takže vyšší hodnocení než 3* opravdu nedám. ()

AloeB odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na novověkou variaci Avengerů jsem se velmi těšil, že se jim povede zasazení využít stejně dobře jako What if... Zombies, ale v tomto případě se povedl vytvořit suchý nic neříkající mišmaš, Problém pro mě nastal už v momentě, kdy namísto skutečného využití potenciálu daného Co kdyby museli tvůrci šáhnout k postavě Carterové z jiného příběhu, jako by měli potřebu odůvodnit, proč vůbec dělají Avengers v roce 1602. K dalším problémům patří nezajímavá dějová linka, zmatené vyřešení situace a plné nevyužití potenciálu, který koncept nabízel. Předstírání, že znají Shakespeara, bylo tvůrcům houby co platné, ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedávno jsem se pohoršoval nad tím, tvůrci nevyužívají možnosti konceptu, nejsou originální a odvážní. A pic, máme tady divočinu, kde je Rogers Hood, Loki shakespeareovský herec a Hela s Thorem vládnou Anglii 16.století. Pár zábavných odkazů, pár matoucích pro ty, kteří neznají papíráky a Shakespeara... a vcelku nezajímavá hlavní linka. Peggy se pokouší zachránit kolabující realitu a samozřejmě to nebude bez potíží. Přiznám se, že její postava mě moc nebaví; je v rámci série nadužívaná. Její zarputilost je sympatická, ale roztouženost když jde o Steva, už méně. Takže ano, oceňuji odvahu tvůrců vzít to What if... od podlahy, ale do vkusu se mi zase netrefili. Slabší 4*. Nebo raději 3 plnotučné. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama