Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 3
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (102)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ústrednou témou prvej série sú fatálne následky rozhodnutí jednotlivcov. Na Zem či vesmír ako taký. Z 9 dielov boli dva slabé, štyri v pohode a tri nadpriemerne vydarené. Kresba mi sadla. Ako aj skutočnosť, že postavy majú filmové ksichty. Dúfam, že v ďalšej sérii bude uzda scenáristov viac uvoľnená a prídu s odvážnejšími alternatívami osudov postáv. Chcem viac nepravdepodobností, ktoré budú znamenať ešte výraznejší odklon od marvelovského kánonu. Druhá séria sa výskytom 4* podobá tej prvej a celkový dojem je tiež podobný. Čakal som teda, vzhľadom na nadšené ohlasy, oveľa viac. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký fanda Marvelu sem si nemohl nechat ujít tuhle kreslenou blbůstku... Od doby 3.spidermana se toho dost změnilo, hlavně teda co se týče paralerních vesmírů... Na tom je vlastně uplně založenej tenhle seroš. Pokud máš rád všecky filmy,tak i tohle set i bnude líbit. Jen z toho Thora udělali krapet debílka :) ()

Reklama

loki5 

všechny recenze uživatele

Předně se mi nelíbí tahle podivná animace. Jakékoliv akční scény vypadají jak loutkové divadlo a moc dobře se na to nekouká. Druhým problémem je hrozná nevyrovnanost dílů kdy některé jsou k nepřežití nudné a některé jsou fajn. Co v tomto nechápu je hrozná nenápaditost jednotlivých příběhů a nesmyslmost jednotlivých námětů (kdy člověk neví proč by ho to mělo zajímat). Problém je třeba první díl druhé série který by měl člověka motivovat k dalšímu sledování a místo toho je naprosto nezajímavý a vleče jak smrad. Tvůrci si rozvázali ruce mnohovesmírem a zárověň to ani v nejmenším nevyužívají. Není to vysloveně špatné ale ani to není moc zajímavé. 50% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Marvel nám nachystal další seriál, tentokrát animovaný. Každý díl o něčem jiném, což nám dává možnosti prozkoumat multivesmír. První díl nám už podle názvu a ukázek naznačil, co by se stalo, kdyby se supervojákem místo Stevea stala Peggy. další díly jsou lepší. Máme tu například možnost vidět T'Challu jako Star-Lorda, zlého Dr. Strange, zombíky nebo válku s Ultronem napříč multivesmírem. Každý díl je dost odlišný, ale v celku se mi líbily a vše vyvrcholí epickým finále, takže za mě spokojenost. Budu se těšit na další sérii. "Buďte rád, že tu můžete být." ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi výborný Marvel seriál. Každá epizoda měla něco do sebe a to se mi moc líbilo. Epizoda 1 10/10 Epizoda 2 4/10 Epizoda 3 9,5/10 Epizoda 4 5,5/10 Epizoda 5 8,5/10 Epizoda 6 9/10 Epizoda 7 6/10 Epizoda 8 6,5/10 Epizoda 9 11/10 Každá epizoda měla velmi zajímavý příběh a určitě se zase někdy na tenhle skvělej seriál kouknu. Za mě 8,5/10. ()

Galerie (168)

Zajímavosti (143)

  • Tvůrce seriálu A.C. Bradley uvedl, že navzdory animovanému stylu a antologickým předpokladům je vše v pořadu považováno za kánon. (Mahriz)
  • V této epizodě je k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Ve filmu Captain America: První Avenger (2011) je vlajka organizace HYDRA černá s červeným symbolem. V této epizodě je vlajka červená s černo-bílým symbolem, jež odkazuje na druhou vlajku nacistického Německa. (Kubaaa97)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama