Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 2
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele HAL k tomuto seriálu (5)

Co kdyby...? (2021) 

Tolik možností s "what if" konceptem měli, a jediné co dokázali vymyslet je že místo Thanose bude Ultron, a ti klasičtí hrdinové budou vypadat trochu jinak. Wow, tolik fantazie. A samozřejmě celé je to ještě o několik řádů nesmyslnější než originál, ale to už principiálně vychází ze samotného konceptu. /// S02 - První díl o dost lepší než první série - tradiční superhrdinský kýč potlačený na minimum, je to mnohem víc normální neonoir cyberpunk, jen s pár známými bizarními postavičkami. Průměr v rámci žánru, ale pořád zlepšení... které bylo VELMI dočasné. Druhý díl a i všechny po něm už jsou zase návratem do toho předchozího bahna a ještě hlouběji. Animace je lepší, ale příběhy tak debilní a hlavně absolutně nevyužívající možností konceptu seriálu, že i na tak krátké ploše to diváka až uráží a nudí. ()

What If... Captain Carter Were the First Avenger? (2021) (S01E01) 

Baví mě jak tu ta transgender Carterová brutálně pozabíjí desítky lidí a přitom si z toho dělají srandu. Ale jinak se tu nic příliš zajímavého nestane, kopíruje se děj Captain America - jen až na konci místo bitky na bombardéru apokalypsy vyleze z magického portálu nějaký chapadlovitý Prastarý a začne bít lidi, tak aspoň něco. ()

What If... the World Lost Its Mightiest Heroes? (2021) (S01E03) 

Co by se stalo kdyby Avengers zemřeli? (úplně stupidním způsobem mimochodem) Inu... byli by mrtví, takže ten svůj první velký fight by prohráli, a Loki by ovládl Zemi. Ten nejnudnější outcome jaký si dovedete představit. ()

What If... Zombies?! (2021) (S01E05) 

Fakt nevím proč jsem od toho čekal nějakou nápaditost - pořád je to prostě normální nudná Marvelovka, jen tady je půlka provařených hrdinů za ty zlé. ()

What If... Ultron Won? (2021) (S01E08) 

Zajímavá premisa s vyhlazením takřka všeho života ve vesmíru... a stejně se zvrhne to že se dva blikající bubácí, co mají schonpost jíst galaxie, mlátí pěstičkami. Nuda. ()

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama