Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 1 (2021) (série)


What If... Killmonger Rescued Tony Stark? (S01E06)

(epizoda)
  • Slovensko Čo keby... Killmonger zachránil Tonyho Starka?

VOD (1)

Americký vojak menom Killmonger zachráni Tonyho Starka, keď zaútočia na jeho auto v Afganistane. (Disney+)

Recenze (33)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, v pohodě epizoda, hlavním tahačem byla tentokrát hlavně akce, finální bitva vypadala opravdu krásně, skvělá animace. Palec nahoru i za hudbu, krásná kombinace normálních Marvelovských orchestrů, Göranssonovy Wakandské hudby a trapu, který se hodí ke Killmongerovi. Jenom mě ten příběh nějak extra nezaujal, něco tomu prostě chybělo, plus si tam pár věcí s hlavním MCU vyloženě odporovalo (např. to, že se T’Challa stal Black Pantherem o minimálně 5 let dříve, než by měl). Michael B. Jordan byl ovšem výborný, dokonce to pro mě vytáhl na 4 hvězdy. Slabších 7/10. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh Cernyho Pantera a Wakandy obecně mě nikdy moc nebral, a to ať už komiksovej nebo filmovej.. Myslím si, že to má potenciál, ale to, jak ten příběh uchopej a jak strašně vážně se berou, to je prostě strašná nuda.. A nebral mě ani tenhle příběh zrady zaporaka, kteryho jsem si vlastně vůbec nepamatoval (musel jsem si přečíst pár komentu tady a pak mi to docvaklo až). Je to prostě strašná nuda, má to svý momenty, ale nebaví to tak, jako ostatní What if.. Měl jsem co dělat, abych to dokoukal a z nudy nebrouzdal po netu na mobilu. ()

Reklama

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co kdyby Killmonger zachránil Tonyho Starka? No tak za prvé: proč prosím pěkně by byl Killmonger na místě, kde chtěli Tonyho zabít? Za druhé: jak se dozvěděl o tom kde Tonyho budou chtít zavraždit? A za třetí: proč jsme ty informace nedostali? Tak já vám dokážu odpovědět možná tak na tu poslední otázku. A odpověď je skutečně jednoduchá. Je to proto, že díl má mít třicet minut. Opravdu v tomto díle si musíme polovinu informací domyslet, protože tvůrci si je vycucali s prstu a neměli čas ho zde házet. Ale na druhou stranu to není až tak úplně špatně. Příběh který jsme dostaly byl vcelku dobrý. Celkem rád bych i věděl co se stane dál, každopádně to si asi zase musíme domyslet... Každopádně i když je díl založen na domýšlení a nereálnu, tak jsem si těch třicet minut užil a příběh byl vcelku dobrý. 8/10 ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl jsem to jednou, řeknu to znovu, wasted potencial v postavě Killmongera. Prostě nechápu jeho motivaci, wakanda mu zabila otce a nechala jeho lidi trpět = pomstím se zlému bílému světu a ovládnu wakandu, lol. Škoda, že vytvoří relativně zajímavou postavu, ale jejich vlastní bias jim nedovolí udělat s ní něco víc. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu fanoušky, kteří jsou s touhle epizodou méně spokojeni. Naopak já však  jako naprostý milovník OG příběhu Tonyho Starka jsem naprosto spokojený, protože mě známe scény zahřály u srdíčka. Chybělo už jen Back in black od AC/DC a nějaké to cameo , kde by se objevil Ivan Vanko v Rusku, kde by žil pokojně dál po smrti svého otce Antona. Příběh se odklonil směrem k Wakandě a tak trochu recitoval záměry původního záporáka z Black Panthera Killmongera a tak nějak vše dává smysl a pokud by to měl být skutečný filmový příběh, dost bych těmto událostem věřil. Samozřejmě se během půlhodiny nemůže využít plný potenciál toho, že Tony nebyl unesen a proto to není tak super, jak by mohlo být. Ale v mé nostalgii to probudilo naprostou nádheru a já to dávám za plný počet. PS: dabing opět na high úrovni, dokonce dabér Tonyho dokázal napodobit dobře původního Downeyho ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • Počáteční scéna odkazuje na film Iron Man (2008), ve kterém se také objevila hláška: „Yeah peace, I love peace.“ (Kubaaa97)
  • Scéna, ve které Killmonger přináší Klaueovo tělo do Wakandy, je téměř identická s tou, jak ji doručuje ve filmu Black Panther (2018). (Kubaaa97)
  • Na tiskové konferenci Tony Stark zmíní, že během útoku rozlil skleničku whiskey značky Macallen z roku 1926. Ve skutečnosti se tato láhev vydražila za 1,2 milionu amerických dolarů, což z ní činí nejdražší láhev whiskey v historii. (NiWi)

Reklama

Reklama