Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 2
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele 3DD!3 k tomuto seriálu (6)

What If... Doctor Strange Lost His Heart Instead of His Hands? (2021) (S01E04) 

Doktor Divný ve variaci na Wellsův Stroj času posunuje laťku Co kdyby? hodně vysoko. Práce s charakterem je i díky Cumberbatchově účasti na úplně jiné úrovni. Každá z prozatimních epizod končí hodně temně, ale tady jde Bradley do úplného extrému. P.S: Všichni sice špekulují, že tenhle Strange bude v Parkerově poslední štaci, ale podle mě to bude ještě malinko zamotanější. ()

What If... Zombies?! (2021) (S01E05) 

Klasické zombie zvraty i lokace opepřené o superhrdiny. Navíc sestavení týmu je hodně osvěžující. Chceme více Spidyho! Bitka Bucky vs kapitán je skvělá, jako obecně akce ve What If...To zasazení na začátek Infinity War je vážně úsměvné. Happy end? ale kdeže... ()

What If... Killmonger Rescued Tony Stark? (2021) (S01E06) 

Když černý zabije bílého, je to v pořádku... Killmonger byl machr už ve filmu a tady hru rozehrává ještě lépe. Přátelství se Starkem i příchod do Wakandy variují známé scény vážně dobře, ale i tak si myslím, že se z toho dalo vyždímat víc. Přišlo mi to dost neukončené. ()

What If... Ultron Won? (2021) (S01E08) 

Mír v naší době... Ultronova (Tonyho) vize, díky Thanosově návštěvě roztažená na celý vesmír konečně ukazuje potenciál postavy. Tvůrci Co kdyby...? se konečně urvali ze řetězů a boří hranice jednoho vesmíru. Celá série se ukazuje jako přípravka na jedno velké zúčtování, které nás čeká příště. Snad kromě té velké rubanice přijdou i s nějakou pointou. ()

What If... the Watcher Broke His Oath? (2021) (S01E09) 

Sprint. Všechno do sebe zapadá, ale je to jako projíždět rychlíkem nádherným městem a nemoci vysednout a pořádně si ho užít. Sestavení Strážců muliverza, konflikt s Ultronem a finální zvrat i řešení jsou skvěle načrtnuté, ale je velká škoda, že poslední díl nemá o půl hodiny víc. Citelně taky chybí Starkův díl na Saakaru, kterého s prý snad dočkáme ve druhé sérii. I tak jde ale o smršť nápadů, kterou je radost sledovat. ()

Série 2 (2023) (S02) 

Ve druhé radě se tvůrci nebáli utrhnout ze řetězu. Zajímavé odbočky v závěru vedou k totálnímu masakru, ve kterém se objeví snad každý. Potěší návaznost závěrečných epizod. ()

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama