Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 2
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (102)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Hned u prvního dílu mě What if skoro ztratilo, protože dívat se na v podstatě stejný příběh jen s vyměněným hrdinou/hrdinkou, to bych 9 dílů nevydržel. Naštěstí se ale hned druhým dílem urve Marvel ze řetězu a všechny ty alternativní příběhy a reality začnou být sranda a zábavné, akce je ucházející, animace z levnějších, ale neurážejících a já si to docela užíval. Co by na velkým plátně neobstálo a nefungovalo, tady celkem obstojně šlape a já tuhle příjemnou jednohubku slupl za víkend a klidně bych si dal nášup. Jo, bavilo mě to a asi i víc než cokoliv z větších MCU sourozenců v poslední době. Čtyři spokojený voyery dávám. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

seriál se velkým potenciálem (a nejen díky zvolené formě),který je ale naplno využit až v posledních dvou epizodách.Ty nabízí extrémní smršť a jsou s přehledem nejlepší z celé série.Předchozí epizody sice také nejsou špatné,některé jsou dokonce výborné (čtvrtá epizoda),ale jsou to spíš takové hříčky parafrazující to co známe jen s jinými - přesto ale skoro stejnými postavami...70% ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Skvěle vybraný námět čerpající ze stejnojmenné komiksové série a celkově tradice vymýšlet u superhrdinů různé alternativní vesmíry. Styl animace může být poněkud kontroverzní. Někdy vypadá pěkně, někdy hůř... Divné je, když postava vypadá v obličeji poměrně jinak, ale má k tomu dabing původního herce, takže to vypadá, že to prostě netrefili. Animace ale funguje dobře v akci, a o to šlo asi tvůrcům především. Jednotlivé epizody mají velmi různorodou kvalitu. Asi se každému bude líbit něco jiného, ale u mě je většina dílů lehce nadprůměrnou pohodičkou... Je tu však nemálo hrozných dílů. Například mě zklamal díl se zombíkama, kde místo inspirace temným komiksem Marvel Zombies, tu máme jen zhuštěný zombí béčko překypující trapným humorem. Celkově nevtipné vtipy a větší děj zhuštěný do krátké epizody je tu poměrně častý jev. Velmi častým jevem tu je ale taky to, že námět, který by byl dobrý na maximálně pětiminutovou flashovou animaci je tu zase pro změnu natáhnutý (a nejsou v něm moc dobré vtipy, které by tu délku ospravedlnily), například díl s pařmenem Thorem. Za nejhorší díl mimochodem považuju díl, kde Strážce galaxie vede Black Panther. Strážce galaxie mám moc rád, a tohle mi přišlo jako až znásilnění původního filmu, kdy je najednou všechno šíleně trapný - v čele s Panterem, který je tu ten největší husťák na světě, takový neironický Eso Rimmer. Za naopak nejlepší považuju poslední dvojdíl (hlavně první část), kde se do děje dostane i samotný Watcher a konečně nejen tematicky, ale i temnějším zpracováním to bylo přesně to, co jsem si od tohohle seriálu přál. Takže What If je nakonec průměrný seriál, u kterého se vytrpí přetrpět několik strašných dílů kvůli finále. (6/10) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Kdyz Disney / Marvel oznamili koncem lonskeho roku svuj plan na nasledujicich nekolik let (Phase 4), tak jsem What if...? okamzite odmitnul jako nezajimavy projekt. Ale jelikoz mam Disney+ a mam to tu pod nosem, tak proc se nepodivat na neco, co nijak nenavazuje na MCU. Uvodni epizoda s Peggy Carterovou se mi libila a serial me zaujal, druha epizoda s Chadwickem Bosemanem jako novym Star-Lordem uz mi tak super neprisla - pusobilo to vic jako politicka agitka nez cokoliv jineho.. resp. proc zrovna on a ne treba Tony Stark, Bucky Barnes nebo Natasha 'black widow'?? Zajimavy pak bylo, ze v nasledujici epizode umirali "nejsilnejsi hrdinove" a Black Panther nikde... jestlipak to v planu bylo, ale kvuli jeho predcasnymu umrti to odmitli jako necitlive? Kazdopadne zbylych 8 epizod se te uvodni vubec nevyrovnalo a byla to vicemene nuda. A tresnicka na zaver: The Watcher (super mega badass spravce multiverse a 'pruvodce' serialem) je cernoch pripominajici kriminalnika George Floyda. Protoze BLM vy bily rasisticky kurvy! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Co kdyby byl Captain Amerika žena, co kdyby Tonyho Starka neunesli a on v jeskyni nevyrobil svůj první oblek a vůbec co kdyby byl marvelovský vesmír úplně jiný. S tímto si pohrává podařený animovaný seriál, bez kterého se obejde každý divák marvelovských celovečeráku a je tak povinností pouze pro skalní fandy. ()

Galerie (168)

Zajímavosti (143)

  • Scéna, ve které se strážci kamene nekonečna pokloní Star Lordovi a on toto gesto odmítá, je narážkou na film Avengers: Infinity War (2018), kdy toto gesto odmítal Black Panther od Hulka. (Frca)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama