Reklama

Reklama

Crocodile Island

Obsahy(1)

Letadlo po kolizi s hejnem ptáků havarovalo na neznámém ostrově. Ti, kteří přežili, však zanedlouho zjistí, že se na ostrově skrývá něco děsivého, čemu dalo vzniknout havarované letadlo z druhé světové války. (RypavaDvojka)

Recenze (15)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V době druhé světové války havaruje na tajemném ostrově letadlo s dvěma letci po té, co se střetlo s hejnem pterodaktylů. Střih. Současnost. Letadlo s cestujícími havaruje u stejného ostrova, když musí v důsledku střetu s pterodaktyly nouzově přistát na moři. Zde ho napadne obří krokodýl a trup letadla rozpůlí. Část pasažérů se zachrání, ale netuší, jaké hrůzy je na ostrově čekají. Kromě obřích krokodýlů se zde nalézají zmutovaní pavouci, a aby toho nebylo málo, tak mezi přeživšími se stupňují konflikty. Zatímco otec si hledá cestu ke své dceři a snaží se vyrovnat s faktem, že se zde nalézá i její přítel, jiní chtějí přežít i za cenu toho, že případně obětují druhé. Ano, fantastický survival nepokrytě čerpá ze série Jurský park a Kong: Ostrov lebek stejně jako z béčkových monstrhororů posledních let. Nemluvě o tom, že pavouci připomenou třeba i Hobita. Snímek má nádherné přírodní lokace - prales, řeka, vodopády. Obzvláště když se mezi hustým porostem povaluje mlha a k zemi se snášejí bílá pavoučí vlákna, je cítit jiskřivé napětí. Nejlepší scény jsou útěky před krokodýly, boj s pavoukem usazeným na střeše chýše a samozřejmě finále v jeskyni. Ano, triky jsou průměrné a levné pixely občas tlučou do očí, na druhou stranu kamera je fajn a často využívá efekt rybího oka. Solidní je rovněž hudební doprovod. Příklad filmu, kterému dám snadno odpad, protože jsem zmlsaný současnými blockbustery, nebo mu leccos odpustím a nechám se pobavit. Už jen ta příroda za zhlédnutí stojí! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela sračka, čekal jsem od Číny daleko více, nejhorší na tom je že film poměrně nudí. Jsou tu sice velcí krokodýlové ale je tu hodně kompozice a keců okolo které silně nudily. A vždycky mi přijde směšný když Američani hrajou v těhlech filmech, je to jako pěst na oko. Nicméně když se objevý digitální krokodýl tak je sem tam zábava. Škoda mohlo to být daleko lepší takhle je to jen podprůměrný film o ničem, režisér se měl víc odvázat. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý příběh, krokodyl byl hodně špatný, herci byli hodně špatní. Příběh byl nesmyslný, jediné pozitivní bylo koukat na ostrov. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Lietadlo dopravnej spoločnosti po zrážke s kŕdľom vtákov musí núdzovo pristáť na ostrove. Ľudia, ktorým sa haváriu podarí prežiť čoskoro nájdu odkaz, ktorý tam zanechali piloti z druhej svetovej vojny ktorých lietadlo sa nad ostrovom tiež zrútilo že tam žije obrovský krokodíl...Skull Island na čínsky spôsob s celkom príjemnou zápletkou, ale treba uznať že zobrazenie krokodíla bolo hodné štúdia asylum a katastrofických filmov z ich produkcie. Taká jednohubka na ktorú je najlepšie čo najskôr zabudnúť, ale v pohode sa popri nej stihnete sústrediť na online zápas s priateľom v šachu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ok, nie je to vyslovene odpad, ale kolísalo to medzi ním a jednou hviezdou. Triky či už vizuálne ale aj audio, hrôza. Za čo dávam hviezdu, tak aspoň aká taká snaha o výpravu, čiže nebola to čisto štúdiovka. Inak niektoré triky horšie ako v Arachnidovi starému už 19 rokov, ktorý vo svojej dobe bol stupienok nad odpadom. Nebol by som taký prísny, keby som nevedel, že to súdruhovia nevedia aj lepšie. Na pičoviny s fantasy tématikou dávajú ťažké milióny a sú pritom totálne infantilné a na takéto počiny šetria ako skrblíci. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Slušná snaha o pěknou výpravu, jakžtakž zdařile udělané titulní monstrum...a jinak je to vlastně něco jako generický zvířecí "horror" ze Syfy Channelu. Survival elementy nefungují, vztahové peripetie mezi postavami taky ne, protože režisér jejich charaktery nezvládl rozehrát, není to moc napínavé, není to krvavé, není to ani obdařené kdovíjak povedenými triky. A extrémně okatě to kopíruje Jurassic World a Kong: Skull Island. Naprosto zapomenutelná záležitost, které neutkví v paměti ani tím, jak šíleně špatná je. Je "pouze" ubíjejícím způsobem podprůměrná. Ty dvě hvězdičky jsou velmi slabé, spíš tak 1,5. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nepamatam sa na to,aby vo filme z Ciny boli taketo podpriemerne triky,dost ma to prekvapilo,ale zase odohravalo sa v krasnom prostredi,potesila pritomnost krokodilov a pavukov,ktori sice neboli po digitalnej stranke prave najlepsi,ale dalo sa a aj sa stale nieco dialo,cize aspon dve hviezdicky si to zasluzi...:-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Monster ekohoror bez bázně a hany, ničím výjimečný, ničím překvapující, ničím originální. Úvodní scéna představující, o co jde, svými nekvalitními CGI efekty připomíná podobná díla amerických společností Asylum a SyFy. Inu, když jde o nízkorozpočtový filmový projekt, divácké nároky musí jít stranou. Následující události nám také připomenou americký seriál Ztraceni (2004–2010). Přeživší po havárii dopravního letadla na ostrově s nejrůznějšími charaktery. Co se týče ostrova a samotných příšer, z poslední doby to také připomene zejména americký film „Kong: Ostrov lebek“ (2017) Po úvodu samozřejmě netrvá dlouho a začne to, o co jde především. Děj je poměrně jednoduchý, a pokud byla snaha k tomu něco přidat z hlediska postav a interakcí, stejně to nedostalo příliš prostoru. Co se týče monster, ohledně scén s letadlem to jsou zřejmě pterodaktylové, ale víc se už neukáží. Krokodýlů je ale po celém ostrově spousta. A vlastně nejen jich. Nechybí ani scéna s obrovskými pavouky, která opět pro změnu připomíná jistou scénu z trilogie Pán prstenů. Jeden takový tam byl. Tady je jich víc. Co čert nechtěl, snaha o napětí je zřejmá, kazí ji jen nelogické chování některých postav a hlavně nekvalitní animace jinak dobře vyobrazených monster. Nic naplat. Žraloci a krokodýlové jsou v ekohororech stále populární, a tak ohledně velké série nejrůznějších snímků o krokodýlech tu máme další filmový zářez, tentokrát z čínské produkce. Je to shlédnutelné, ale pro mnohé jen jednou. ()

petrik11 odpad!

všechny recenze uživatele

Čínska odpaľovačka v odpadovom vydaní. Dej nedej, herci neherci, digitálne príšery. Žiadne, ale žiadne ani len drobné pozitíva. ()

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

Mal som jediný dôvod si tento rádoby film pozrieť a ten je moje detstvo. Keď som na tento film narazil tak som si spomenul že keď som bol ešte dieťa zobral som si plastového krokodíla do záhrady a hral sa s ním tak že skupinka ľudí sa dostane na opustený ostrov na ktorom žijú prehistorický krokodíly, obrovské pavúky a ostatné monštrá. A akoby ma boh vypočul, o pár rokov tu máme film ktorý odpovedá skoro všetkým mojím detským predstvám. Nejedná sa o žiadny masterpiece alebo dobrý film, to nie ale nie je až taký zlý. Príroda je krásna, herci celkom fajn, CGI je priemerné a nápad je dobrý tak prečo filmu nedať pár bodov za to že mi pripomenul moje detstvo. HODNOTENIE: 5,5/10 ()

peppe odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum jsou břídilové - tohle je Asylum po čínsku a to je teprve nálož, neuvěřitelné, znalci žánru povinnost! ()

Grezocrusk 

všechny recenze uživatele

Musíte byť nenáročný, vedieť do čoho idete a myslieť si ,že sou to turisty ktorý sa stratili pri vysmirnej prehliadke na neznámej planéte podobnej zemi.Inak animacia podpriemerna a celkový dej kde je cítit nejaké napatie ale nič extra. ()

Reklama

Reklama